Új Világrend= New World Order!




Új Világrend= New World Order!
A cionista Szabadkőműves propaganda, vakmerő pusztulásba sodorja a világot, Rothschild Izraelének ártatlan Ashkenazim-zsidó lakósait, tömegmészárlásban.  - A Zsidó nép között is vannak jó népek, mint ahogy közöttünk is vannak rossz népek…-
Mivel az izraeli Szabadkőműves vezetés, egy olyan országgal akar háborúba szállni, amely menedéket nyújt, közel százezer valódi sémita zsidó embernek, akik nagy számban térnek meg napjainkban, JÉZUS KRISZTUSHOZ.
A szabadkőműves rabbik, és a kereszténynek látszó, hamis illuminati tanítók, meghamisítva a próféciákat, arra ösztönzik a híveiket, hogy akár keresztényként, akár zsidóként, bátran harcoljanak a terrorizmus ellen, mert Isten a megfelelő pillanatban, segítségűkre jön, és elpusztítja az Izrael ellen, hadba szálló országokat.
A próféciák meghamisítása és a tömeg manipulálása, - lásd a médiák, hamis tájékoztatásait… - ahhoz vezet, hogy a harmadik világháború elkezdése ürügy lehessen!
Jeruzsálem, a „NAGY VÁROS”, amely az világ összes városával egyetemben, el fog pusztulni! A meggidói háborúnak, egyetlen egy nemzet sem lesz a győztese!
A háttérhatalom célja az, hogy az emberiség létszámának drasztikus csökkentése, azaz, hétmilliárd ember ne létezzen a Földön! A monoteista vallások felszámolása és világkormányzás, a sátán birodalmának létrehozása: New World Oder= Világ Hatalom!
Imádkozzunk az ártatlan Kazár – Ashkenazim családok, Izraelből való elmenekülésért és a Krisztushoz való megtéréséért, valamint az igazi sémita zsidóság további megtéréséért és a Rothchild elő való megmeneküléséért és a kereszténységnek a cionismus szellemi részegségéből való kijózanodásáért, az emberiségért, mindenkiért
Klikk ide, videó:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról