Mátrix.



Minden dolgot elláttam a világegyetembe, jeleket sugárzó energiával, Mátrix=(OD > a teremtés csodája, hasonlatos a lélekhez)).

„Minden személy, állat, növény, ásvány, fa..., minden, ami anyagi, energiát bocsát ki, akár a rádióadó.
Te is, most is minden irányba energiát sugárzol lényed középpontjából. Ez az energia, ami lényegében te magad vagy, hullámokban távolodik tőled, falakon hatol át, elhalad a hegyek és a mezők fölött, az Örökkévalóságig. És soha, soha nem akad, vagy enyészik el.
Minden gondolatod módosítja, átszínezi némiképp ezt az energiát, (ha valakire gondolsz, és az illető elég érzékeny, meg fogja érezni). Minden kiejtett szavad, változtat rajta. Minden cselekedeted, befolyásolja.
Kisugárzásod rezgésszáma, sebessége, hullámhossza, frekvenciája, folyamatosan eltolódik és változik, a gondolataiddal, hangulatoddal, érzéseiddel, szavaiddal és cselekedeteiddel.
Természetesen mindenki más is ugyanezt teszi. Így aztán az éter, a köztetek levő „lég” telis-tele van energiával; ez az egyéni rezgések végtelenül bonyolult szövedéke, a Mátrix=(OD). Ez a hálózat alkotja azt a roppant összetett energiamezőt, amelyben élsz. Igen erős, és hatással van mindenre és mindenkire, így rád is.
A téged elérő rezgések hatására, újonnan létrehozott rezgéseket bocsátasz ki, ezek ugyancsak befolyásolni fogják, mások energiamezőjét, miután hozzáadódtak a Mátrixhoz, és emezeknek a rezgései ismét hatással lesznek a Mátrixra, ezáltal megint befolyásolnak, és így tovább.
Most azt hiheted, hogy mindez csak a fantázia játéka, de léptél-e már terembe úgy, hogy azt érezted, „megdermedt körülötted a levegő” ?
Vagy hallottál-e olyanról, hogy két tudós ugyanabban az időben, a világ különböző tájain, ugyanazon a problémán dolgozott, és anélkül, hogy tudtak volna egymásról, hirtelen, egyazon időben, egymástól függetlenül, ugyanarra a megoldásra jutottak ?
Ilyesmi gyakran előfordul, ez a Mátrix=(OD), egyik legtermészetesebb megnyilvánulása.
A Mátrix=(OD), ez az éppen aktuális, bonyolult, bármilyen értékek között lüktető, energiamező, nagyon erős rezgés. Képes közvetlenül ütköztetni, befolyásolni és létrehozni anyagi dolgokat és eseményeket.
(„Bárhol, ahol ketten vagy többen összejönnek a nevemben...” ? )
A ti népszerű pszichológiátok „kollektív tudatnak” nevezte el ezt az energiamezőt. Képes befolyásolni, és befolyásol is mindent, a bolygótokon: a háborús kilátásokat és a béke esélyét, geofizikai rengéseket és a bolygó nyugalmát, gyorsan terjedő járványokat és a világgazdasági helyzetet.
Minden, a tudatállapot következménye. Egyéni életed legsajátabb és legsajátosabb eseményei és körülményei is…
Ezen a bolygón és a világmindenségben, minden és mindenki, energiát bocsát ki minden irányba. Ezek az energiák találkoznak, az összes többi energiával, és egymást keresztezve szövevényes mintázatot hoznak létre, amelynek kielemzésére a legnagyobb kapacitású számítógépetek sem alkalmas.
Ezek az egymást keresztező, összekeveredő, egymásba fonódó energiák, amelyek ott futnak, minden fizikainak nevezett test között, egységben tartják a fizikai világot.
Ez a Mátrix=(OD), amelyről beszéltem. Ezen a Mátrixon keresztül, küldözgetitek egymásnak a jelzéseiteket: üzeneteket, jelentéseket, gyógyító energiát és egyéb fizikai hatásokat, amelyeket személyek is létrehozhatnak, de többnyire a közös tudatból erednek.
Ez a számtalan energia, miként elmagyaráztam, vonzza egymást. Ezt nevezik a Vonzás Törvényének: hasonló a hasonlót vonzza.
Hasonló gondolatok vonzzák a hasonló gondolatokat, és amikor ezekből az egyszerű energiákból megfelelő mennyiség halmozódik fel, rezgésük felerősödik, majd lelassul, és egy részük anyaggá válik.
Fizikai formát öltenek, a gondolatok, és amikor nagyon sok ember gondol ugyanarra, nagy a valószínűsége, hogy valóságot teremtenek a gondolataik.
Neale Donald Walsch (Beszélgetések Istennel)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról