2012!? Mi vár rám ezekben a bizonytalan időkben?




Schilling Péter: Kiáltvány az ébredő emberiségnek!
2012!? Mi vár rám ezekben a bizonytalan időkben?

    ©2008-2012 - www.szammisztika.com - minden jog fenntartva
Nincs mitől félned!
Sokan tele vannak félelemmel a jelenlegi és a közelgő eseményekkel kapcsolatban. Félnek a katasztrófáktól. Félnek attól, hogy elveszítik a munkájukat, a megélhetésüket, vagy a szeretteiket és nem tudják majd magukkal emelni őket az előttünk álló tudati felemelkedés során, ami az emberiség történetében egy forradalmi változás.

2012 valójában egy forradalmi változás kapuja
Helyesen teszed, ha a félelmeket elengeded. Valójában egyáltalán nincs mitől félned. Nem csak az emberiség önmagát kiválasztó tagjai a Fénymunkások, hanem a felemelkedett mesterek, a szellemi segítők is mindent megtesznek annak érdekében, hogy az átmenet a lehető legkisebb veszteséggel és fájdalommal járjon.
Senki nem kényszeríthet téged arra, hogy elengedj olyan dolgokat, amiknek ideje elmúlt. Azok az emberek, akik mereven ragaszkodnak a hosszú évek alatt megszokott és jól bejáratott életükhöz, bizony katasztrófaként fogják megélni a változásokat, és az is lehet, hogy részesei lesznek az anyagi világ katasztrófáinak is.
Semmiképpen nem akarom, hogy ez a gondolat félelemmel töltsön el. Kérlek, hogy most vegyél néhány mély lélegzetet. Ennek segítségével kapcsolatba kerülsz a valódi Éneddel és azonnal megérted, hogy ez a változás természetes és szükségszerű. Ez így van! Ne félj semmitől.
Lesznek, akik semmit nem tapasztalnak majd...
Ha érzékenyen figyelsz, akkor már észrevehetted, hogy évek óta zajlik egy nagyon komoly felkészülési folyamat. Rendkívül intenzíven mozog az energia. Az energia mozgásának eredménye többek között az a rengeteg erős földmozgás és cunami, amit az utóbbi időben tapasztaltunk.
A változás egyik szimbolikus mozzanata az 1999-es teljes napfogyatkozás volt. Ha volt szerencséd látni azt a csodát, akkor Te is részesültél a beavatásban, amit ez a szimbolikus pillanat jelentett az emberiség számára.
Vannak azonban sokan, akik ebből az egészből semmit nem fognak fel, semmit nem vesznek észre. Ők úgy élik meg a változást, hogy az életük egyre nehezebb, egyre elviselhetetlenebbé válik.

A "régi" energia elhagyja a Földet
Ez azért van így, mert a "régi" energia szép fokozatosan elhagyja a Föld bolygót, hogy helyet teremtsen az újnak. Akik még mindig kapaszkodnak a "régi" rendszerbe, azoknak 2012, és természetesen az azt megelőző évek is csak fokozatos romlást és zuhanást hoz.
A titok nyitja, hogy képes legyél elengedni mindent, ami már nem működik az életedben, ennek az idei évben különösen itt van az ideje. Ha nem tudsz elengedni, akkor egyre nehézkesebbnek és egyre gyötrelmesebbnek éled majd meg az eseményeket.

Semmiképpen ne ijedj meg ettől
Ha feszültséget érzel ezzel kapcsolatban, akkor most vegyél néhány mély lélegzetet és engedd el a feszültséget és a félelmet, egyáltalán nincs szükséged rá. Ha elindultál ezen az úton, akkor már most sokkal boldogabb és teljesebb az életed, mint néhány éve...
Ha tudatosan készülsz a felemelkedésre, ha tudatosan emeled a rezgésed, figyeled az eseményeket és hagyod, hogy az új teret nyerjen az életedben, akkor már most is hihetetlen boldogságot és bőséget tapasztalhatsz az életedben. Azt veheted észre, hogy szép fokozatosan letisztulnak körülötted a dolgok és mintha minden kezdene a helyére kerülni. Ez így van! Engedd meg, hogy beáramoljon az életedbe ez a változás.

Képes vagy egy csodálatos életet teremteni magad számára? Ez a felemelkedés egyáltalán nem arról szól, hogy bármilyen álmodról, vágyadról le kellene mondanod. Éppen ellenkezőleg, most jött el csak igazán annak az ideje, hogy valóra váljanak az álmaid.
Azonban az álmaid valóra váltását meg kell tanulni. Képes vagy rá! Minden áldott ember képes csodákat létrehozni maga körül. Ha most kétségeid vannak ezzel kapcsolatban, akkor megint vegyél néhány mély lélegzetet és pontosan tudni fogod, hogy Te magad is képes vagy erre, meg tudod tanulni.
A teremtés egy tanulható, fejleszthető' képesség. Az emberiség legfontosabb feladata a jelen pillanatban, hogy képes legyen Tudatos Teremtővé válni.
Hogyan válj tudatos teremtővé?
A teremtést sokan isteni kiváltságnak tartják, megfeledkezve róla, hogy mindannyian isteni fénylények vagyunk és képesek vagyunk megteremteni bármit, ami a képzeletünkben megjelenik. Miért tűnik mégis olyan nehéznek, hogy valóra váltsuk az álmainkat? Miért kell keményen megdolgoznunk minden egyes morzsáért, ami az álmainkat felépíti? A teremtés titka a tudat minősége
Jelen pillanatban az emberiség tudata rendkívül alacsony frekvencián rezeg, amit úgy is mondanak hétköznapi nyelven, hogy az ember elanyagiasodott, megfeledkezve isteni származásáról és arról a képességéről, hogy tudatosan teremtse meg a saját valóságát.

A tudatos gondolatokból elveszett az erő
A tudat minőségének anyagiasodása, besűrűsödése azzal a következménnyel jár, hogy a tudatos gondolatainkból elveszett az erő. A tudati energiák ilyen alacsony frekvencián szétszóródnak és nem képesek gyors változást előidézni.
Az erő hiánya az emberiség védelmét is szolgálja. Képzeld csak el, mi történne akkor, ha a jelenlegi gondolkozásunk mellett minden egyes gondolatunk azonnal valósággá válna? Az emberiség már régen elpusztította volna saját magát.

A felemelkedés célja az emberi teremtő képesség felébresztése
2012 egy szimbolikus dátum az emberiség és az Univerzum történetében. Ezzel a dátummal veszi kezdetét az emberiség harmadik nagy korszaka. Az eddig zuhanó tudat fokozatosan lelassul, megáll, majd újra emelkedni kezd, de egyben egy új képességet is a kezébe kap.
Az új képesség a tudatos teremtés. Ez azt jelenti, hogy az emberiség elkövetkező időszakában már nem a karma törvényei uralkodnak rajtunk, kényszer pályán tartva az életünket, hanem teljes szabadságot kapunk arra, hogy magunk hozzuk létre, hogy mit, hol és kikkel akarunk megtapasztalni.
Ez a folyamat a Teremtő számára is egy izgalmas kísérlet, hiszen ezzel kihelyezi a bizalmát az emberekbe, hogy kezünkbe vegyük a teremtés képességét és tudatosan létrehozzuk a felemelkedés felé vezető tapasztalatokat.

A tudatunk frekvenciája fokozatosan emelkedik
A felemelkedési folyamat lényege, hogy ha készen állsz a változásra, akkor a tudatod rezgése szép fokozatosan elkezd emelkedni, felkészülve az új dimenzióba való átmenetre. A frekvencia emelkedésével egy időben pedig azt tapasztalhatod, hogy a gondolataid sokkal hamarabb valósággá válnak, mint korábban bármikor. Ugye érzed, hogy mekkora felelősség mindez?
Éppen ezért a tudat emelkedését és a teremtő képesség fokozatos megtapasztalását kizárólag azok kapják meg, akik tudatos döntést hoznak és elkötelezik magukat az átmenetben való tudatos részvétel mellett.

Lesznek, akik nem lépnek át velünk
Akik nem tudják, vagy nem akarják meghozni ezt a döntést, ők választhatják azt is, hogy minden maradjon a régiben. Ez a folyamat senkire nem kényszerít rá semmit, de az "új" energia bejövetele miatt, a "régi" energiát választók, egyre nehezebben fogják megélni a mindennapjaikat, mert a problémákat és a nehézségeket látszólag felnagyítva és felerősödve érzékelik.
Egy néhány évtizedig tartó átmeneti időszakban a két világ párhuzamosan él majd egymás mellett. Ez a folyamat már 2000 óta elkezdődött, de most fokozatosan felgyorsul majd. Úgy érezheted, hogy bizonyos emberek nagyon eltávolodnak tőled, míg mások közel kerülnek hozzád. Annyit tehetsz csupán, hogy tiszteletben tartod embertársaid akaratát és elengeded őket, ha itt az idő.
Hogyan készülhetek fel tudatosan az átmenetre?
Az egyik legfontosabb képesség, amit tanulnod, gyakorolnod kell: a saját frekvenciád tudatos megemelése és a tudati energiáid fokuszálása. Ez gyakorlatilag a teremtés képességének gyakorlata, ami mindenki számára nyitva áll és megtanulható.
Kik a segítőid és miben segítenek téged?
Tudod soha, de soha nem vagy egyedül, akkor sem, amikor a legnagyobb nehézségek közepette úgy érzed, hogy minden össze fogott ellened. A születésedtől fogva melletted vannak a szellemi segítőid, akiket őrangyaloknak is nevezhetsz.
A szellemi segítők olyan fénylények, akik a "függöny" másik oldaláról vigyáznak rád az életed során, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy képes legyél betölteni a földi küldetésedet, amit erre az életedre vállaltál.
Ha itt vannak a segítőim, akkor miért nem lépnek kapcsolatban velem?
A segítők egyik legfontosabb törvénye, hogy soha nem avatkoznak az életedbe anélkül, hogy kérnéd. Ez alól az egyetlen kivétel, mikor közvetlen életveszélynek vagy kitéve, és még nem jött el az ideje a távozásodnak, ilyenkor beavatkoznak, de csak annyira, hogy elkerüld a közvetlen veszélyt.
Ahhoz, hogy segítséget kapj tőlük, meg kell szólítanod őket, akár kimondott szavakkal, akár gondolatban kérned kell a segítséget tőlük. Persze sokszor ez a segítségkérés teljesen öntudatlanul történik, amikor elkeseredett vagy és szeretnél megoldani egy nehézséget az életedben. Ilyen segítségkérés az imádság is.
Az is fontos, hogy ne csak kérni tudj, hanem meg is tudd hallani, el tudd fogadni a segítséget, amit kapsz. A segítség leggyakoribb formáját intuíciónak hívjuk. Az intuíció az az első "gondolat", ami még azelőtt jön, hogy racionálisan tudnál reagálni egy téged ért helyzetre.

A "véletlen" egybeesések, mindig a segítők jelzései
A segítség olyan formában is jöhet, amikor "teljesen véletlenül" felhív egy régi ismerősöd, aki éppen a jelenlegi helyzetben a legjobb segítséget tudja adni számodra. A könyves boltban majdnem a fejedre esik egy könyv, ami éppen arról a témáról szól, amire megoldást keresel az életedben. Ugye te is találkoztál már ezzel a helyzettel? És vajon éltél-e a pillanat adta lehetőséggel, hogy megkapd a megoldást?
Az ilyen jellegű segítség a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll, egyszerűen csak kérned kell és el kell fogadnod a megoldást, amit kapsz. Ezek a megoldások sokszor teljesen ésszerűtlennek tűnnek az életedben. Gyakran teljesen ellentmond a józanésznek, hogy megtedd azt a lépést, amit intuitíven kaptál tanácsként. Ilyenkor persze utólag nagyon bosszantó tud lenni, hogy miért nem hallgattál a megérzésedre.

Idézz elő' tudatos "véletleneket" az életedben
A segítőiddel való tudatos kapcsolatfelvétel azt jelenti, hogy kinyitod magad és egy "üres" csatornává válsz, amin keresztül elindulhat a kommunikáció közöttetek. Ha a tudatodat folyamatosan lekötöd valami "zajjal", mint a TV, vagy rádió folyamatos hallgatása, akkor "süket" leszel a segítőid hangjára. A tudatos kapcsolatfelvételhez le kell csendesítened az elméd, ennek a legjobb eszköze a napi meditációs gyakorlat.
A meditáció segít tisztán tartani a magas rezgésű kommunikációs csatornádat, a tiszta csatorna segítségével pedig képes leszel folyamatos kapcsolatban maradni a segítőiddel.
Képzeld el a napot, amikor soha többet nem lesz szükséged külső tanácsokra, még ezt a blogot sem kell olvasnod, hiszen a segítőid minden kérdésedre válaszolnak a nap 24 órájában. Fantasztikus ugye?
Hogyan léphetek kapcsolatba a segítőimmel?
Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, az elméd elcsendesítése, a rezgésed tudatos megemelése és a csatornád tisztán tartása. Ennek eléréséhez léteznek különböző meditációs technikák. Te magad is kialakíthatod a saját meditációs módszeredet, amit napi rendszerességgel gyakorolsz.
Kik azok a fénymunkások? Te közéjük tartozol?
A Fénymunkások, vagy egy másik ismert nevükön a Shaumbrák, azok a saját küldetésükre felébredt embertársaink, akik számára a spiritualitás nem a mindennapi problémák elől való menekülés eszköze, hanem egy tudatosan végzett iskola, amelynek során évek óta készülnek az emberiség tudati felemelkedésre, emelik saját rezgésüket, hogy minden lehetséges erejüket a felemelkedési folyamat segítésére fordíthassák.
Ez csupán egy tudatos döntés kérdése, amit talán már meg is hoztál!
A Fénymunkások köréhez való csatlakozás semmilyen különleges képességhez, beavatáshoz, vagy egyéb rituáléhoz nem kötődik, pusztán egy tudatos döntés kérdése, amit saját magadnak kell meghoznod. Ezt a döntést könnyen lehet, hogy már meg is hoztad csak nem tudatosítottad magadban, hogy a Shaumbrák közé tartozol.
Talán évek óta te is azon munkálkodsz, hogy önmagad energiáit tudatosítsd, önmagad megtisztítsd és lehetővé tedd, hogy minél tisztábban és tudatosabban és az időd legnagyobb részében a felemelkedési folyamat segítésén dolgozz. Mindez csupán egyetlen tudatos döntés kérdése az életedben. A felemelkedés az emberiség kollektív döntése volt, amihez most tudatosan is csatlakozhatsz
Ha érzékenyen figyelsz, akkor tudod, hogy ez a folyamat már az 1980-as évek végén elkezdődött. A felemelkedési folyamat előkészületei a történelem eseményeiben is tetten érhetőek. 1987-ben a Harmonikus Konvergencia során az Föld energetikai állapota és az emberiség tudatossága megmérettetésre került és a Felettes Én kivétel nélkül igent mondott a felemelkedésre.
Az 1989-es év komoly fordulópont volt ebben a folyamatban. Az események magyarországi rendszerváltás idején kezdtek felgyorsulni, ami nem csak hazánkban, de az egész világon hatalmas változásokat hozott. Ekkoriban kezdett kibontakozni a spirituális önkeresés forradalma, amit sokan tévesen a New Age (Új Kor) mozgalom kibontakozásához kötöttek. Persze ennél sokkal többről volt szó.
1994-től elindult egy tudatos felkészülési folyamat, melynek során egyre többen és többen csatlakoztak a Shaumbrák elszánt csoportjához, hogy előkészítsék a földi ember tudatosságának egy magasabb szintre lépését. Ennek a folyamatnak köszönhetően az emberiség 1999-ben behajózott az új energiába, aminek az egyik jelentős szimbóluma az 1999-es Magyarországon is megfigyelhető teljes napfogyatkozás volt.
A 2000. évet követő időszak pedig az új energia folyamatos beáramoltatása és "lehorgonyzása" jegyében telik, melynek során felszámolásra kerül minden olyan rendszer, ami ennek útjába bármilyen akadályt gördít. A Shaumbrák, lassan két évtizede dolgoznak azon, hogy 2012-ben az emberiség elindulhasson felfelé a fényspirálon.
Készen állsz rá, hogy az emberiséget közösen a tudatos felemelkedés pályájára állítsuk?
A Shaumbrák első generációja, köztük talán éppen te is készen állunk arra, hogy az emberiséget egy minden eddigi képzeletet felülmúló felemelkedési pályára állítsuk, de a munka, jelentős része még hátra van. A saját felkészülésünk utolsó simításait kell most megtennünk ahhoz, hogy a most ébredő Fénymunkások második generációjának munkáját előkészítsük és kiképezzük őket, hogy minél több ember csatlakozhasson a felemelkedési folyamathoz és a kritikus tömeg elérése után együtt lépjünk át a dimenziókapun, ami 2012-ben nyílik meg számunkra.
Itt az idő, hogy dönts és tudatosan válaszd a felemelkedést. Tudnod kell, hogy ez most nem csak rólad szól. Döntéseddel azért is felelősséget vállalsz, hogy a környezetedben élő, vagy veled bármilyen módon kapcsolatban kerülő emberek felemelkedését segíted.
Legyél a felemelkedés tanítója és hírvivője!
Az elmúlt néhány évben elképesztően felgyorsultak az események és a változások a világban. Nézz csak körül, mintha minden forrongna körülöttünk.
Sorra dőlnek meg hosszú évek óta fennálló rendszerek, kezdve a pénzügyi rendszerrel, egészen az államhatalmi diktatúrákig. Ezek a struktúrák idejét múltak és összeomlásukkal helyet kell teremteniük az új energia beáramlásának.

Az új energia semmiben sem a régi továbbfejlődése
Az előttünk álló fejlődés egy dimenzióugrás, ami teljesen új alapokon nyugszik. A most történő változás egy teljes paradigmaváltás, amiben semmi keresnivalója a jelenlegi ellentéteken alapuló (lásd: jó és rossz) szemléletmódnak.

Képes leszel ugrani, ha itt az idő?
Ahhoz, hogy a kellő pillanatban képes legyél Te is ugrani egyet, előkészületeket kell tenned a saját egyéni életedben, máskülönben úgy jársz, mint a strandon, mikor felmászol a 30 méter magas csúszda legfelső szintjére, de végül nem mersz lecsúszni, mert visszatartanak a félelmeid, a régi megrögzött szokásaid.
A különbség itt az lesz, hogy végül már nem lesz ott a lépcső, hogy gyalog gyere le. Vagy képes leszel lépni, vagy ott rostokolhatsz a torony tetején az idők végezetéig, legalábbis addig, ameddig a torony még áll.

Most azokat keressük, akik az elsők közt állnak majd készen a váltásra
A Te szereped azért óriási ebben, mert ahhoz, hogy minél több ember felkészülhessen a változásra, nagyon sok hírvivőre van szükség. Amint már az előző üzenetben is írtam neked, ha te elkezdesz felemelkedni, húzod magaddal a környezeted is.
A te feladatod, most az, hogy minél több olyan emberhez eljuttasd ezt az üzenetet, akik készen állnak a változásra, csak még azt nem tudják, milyen természetű változást keresnek.

Itt az idő! Ez itt és most történik
Egy csodálatos időszakban élünk a Földön! Most lehetőségünk van részt venni a felemelkedésben, ami példa nélkül való az emberiség történetében. Ez a változás ahhoz fogható, mikor a tudat kilépett a szellemi világból és belépett az anyagi világba annak érdekében, hogy tanuljon és tapasztalatokat szerezzen.
A tudatod már kijárta a földi iskolát!
Ez a tudat, a te tudatod minden létezőt megtanult az anyagi világról, amit csak tudni érdemes és most újra a szellemi világ felé veszi az útját, de már bölcsebb, mint amikor ide érkezett a Földre. A tudatunk kijárta az iskolát a földi inkarnációk tízezreit élte át. Örült és szenvedett. Lezuhant, elesett, de újra és újra felállt és továbbment ezen az úton, míg végre elérkezett egy újabb kapuhoz.
Már mindannyian láthatjuk ezt a kaput, mert itt van a szemeink előtt és csak arra vár, hogy belépjünk rajta. A karma ideje 2000-ben lejárt. Nincs már kötelező tanulási feladat, nincs már kényszerítő erő, ami egy meghatározott helyzetbe kényszerítene téged.
Csak az létezik, amit a saját tudatosságoddal hozol létre még akkor is, ha nem tudsz róla. Itt az ideje, hogy a tudatosságodat megnyisd és belépj abba a csodálatos valóságba, ahol te magad teremted a lehetőségeket is magad számára, amiből a legjobbat kiválasztva csodákat hozhatsz létre.
A változást nem tologathatod még évekig magad előtt...
Ez nem olyas valami, aminek felfedezése nyugodtan várhat néhány évet. Ez nem olyasmi, ami majd egyszer csak aktuálissá válik az életedben. Ez éppen most történik. Most van itt az ideje, hogy megnyisd magad a tudatosságod egy magasabb dimenziója felé, ami csak arra vár, hogy belépj.
Minden egyes nappal, amit abban a tudatban töltesz el, hogy nem rajtad múlik, hogy mi történik veled, hogy ki vagy szolgáltatva a karma kényszerítő erejének, csupán az idődet vesztegeted valamivel, ami felett eljárt már az idő. Meddig akarod még azzal áltatni magad, hogy az életed kényszerítő körülményeinek börtönében élsz?
Eljött a tudat szabadságának pillanata!
Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad, hogy kiszabadítsd a tudatod abból a ketrecből, amiben eddig éltél. Ez éppen most történik, ennek éppen most van itt az ideje. Ébredj tudatára a saját határtalan teremtő képességednek és kezdd tudatosan teremteni a saját valóságod.
A spirituális fejlődésünk egy új szakaszba lépett. Akik képesek voltak tudatos döntést hozni, vagy akik csak ezután hozzák majd meg a felemelkedés melletti tudatos döntést, azok számára megnyílik a felemelkedési szupersztráda, ahol az eddig szemlélődés és "ráérős nézelődés" helyett hiper-sebességre kapcsoljuk járművünket.
Sokan, köztük én is tapasztaljuk, hogy a tanulás eddig megszokott módszerei egyszerűen nem működnek már. Az eddigi könyvekből és évekig tartó iskolai képzésekből álló személyes fejlődés, egyre inkább olyanná válik, mint a füstjelek, vagy a postagalamb az internet korszakában. Ez a hasonlat nagyjából le is fedi a valóságot ezzel kapcsolatban.

Ha az eddigi válaszok már nem elégítenek ki!
Ha úgy érzed, hogy képtelen vagy könyvekből tanulni és az eddigi válaszok már nem elégítenek ki, feltéve, ha egyáltalán kapsz most bárkitől, bármiféle hiteles választ, beleértve ezeket a leveleket is, akkor az, nem a véletlen műve. Elérkezett az idő, amikor a saját kérdéseidre adott, a saját válaszaid kerülnek a fókuszba. Ezeket a válaszokat, azonban nem tudod gondolkodással, beszélgetéssel, vagy bármilyen más racionális módon megtalálni.
A válaszok, amiket jelen pillanatban keresel, és amik teljes egészében készen állnak a veled való találkozásra, csak egy a mostaninál kiterjedtebb "hiper-valóságban" nyernek értelmet kizárólag a saját energetikai rendszereden keresztül. Eljött az idő, amikor már az sem biztos, hogy tudok neked tovább segíteni a levelekkel és az üzenetekkel, amiket megírok.
Az áthangolódás a felemelkedési folyamat természetes része. Egy a mostaninál sokkalta kiterjedtebb "hiper-valóság" készen áll rá, hogy a tudatoddal ráhangolódj. Ez az új tudatosság a Földet körülölelő és évek óta készen álló Krisztus Tudat Háló, amin keresztül csatlakozunk az Univerzumot felölelő Egységes Tudatmezőhöz.

A MINDENSÉG új korszaka elkezdődött
Ez nem csak az emberiség új korszaka, hanem a MINDENSÉG számára kezdődő új időszámítás is, melynek során az UNIVERZUMBAN élő minden létező, egy közös EGYSÉGES TUDATMEZŐBEN egyesíti, az eddigi teremtés és a MINDENSÉG LÉTEZÉSÉNEK minden tapasztalatát, azért, hogy azokat a most kezdődő Tudatos Teremtés révén az UNIVERZUMBAN létező egyének saját álmainak tapasztalatával gazdagítsa, amire az eddigi teremtésben nem volt példa.
Az eddigi teremtés véges kreativitással bírt, míg a felemelkedési folyamathoz felnövő létezők az UNIVERZUM minden pontján végtelen kreativitással rendelkeznek. A teremtés és a MINDENSÉG új időszámítása az egyéni teremtő kreativitás megtapasztalása és tapasztalatainak összegzése az egységes tudatmezőben, ami nagyon profán hasonlattal élve olyan, mint az Internet. Ebben a tudatmezőben fog száguldani a mostani emberi tudatod is azért, hogy a MINDENSÉG tapasztalatait saját egyéni álmaid valóra váltásával gazdagíthasd.
Ha akarod, képes leszel befogadni mindezt!
Azt mondod, hogy egy végtelenül idealista, utópisztikus világkép? Igen az, de ez az az irány, ahová a MINDENSÉG létezői fénysebességgel tartanak, beleértve az emberiséget is. Ahhoz, hogy képes legyél tudatosan csatlakozni ehhez a folyamathoz, a tudatod áthangolására van szükség, a spirituális és a racionális valóságot össze kell hangolnod egymással.
A spirituális felemelkedés egyik legnagyobb tévedése, ha meg akarsz szabadulni minden racionális dologtól magad körül és teljesen el akarsz rugaszkodni a földtől. Ez a megoldás sajnos csak növeli a bajt az életedben, mert nem hogy jobban érzed majd magad, hanem még inkább növekszik a bizonytalanságod, még talajvesztettebb és elveszettebb leszel.
Valami másra van szükséged, mint eddig!
Most arra van szükség, hogy két lábbal állj meg a földön, de a racionális elmédet képes legyél megnyitni és megengedni, hogy integrálódjon bele a spirituális éned, aki készen áll rá, hogy folyamatosan napi szinten együtt tudjon működni veled.
Az spirituális éned valójában nem különbözik tőled, csak az éned egy magasabb dimenzióbeli tudatosságát képviseli. Amilyen misztérium számodra az spirituális éned létezése, éppen olyan misztérium az spirituális éned számár, a racionális elméd és az érzékek világa, amiben élsz.

Most eljött az ideje, hogy a földi tudatosságod találkozzon, az spirituális tudatosságoddal
Fogjátok kézen egymást és csodákat hozhattok létre együtt. Ez a két tudatosság nem kettő többé, hanem egy új egységet, egy új tudatosságot képvisel. Ez az új tudatosság az, amihez a felemelkedés során az emberiség felemeli saját magát.
A dimenzió kapun túl, ez a két tudatosság már nem választható szét többé. Nincs többé jobb és bal agy-féltekés tudatosság, mert a kettőnek egy új dimenzionális valósága jön létre, ami együtt több mint a kettőnek az összege. Egy új minőség keletkezik most, aminek a leírására és definiálására nincsenek egyelőre szavaink, legfeljebb körülírni tudjuk a meglévő fogalmainkkal, de igazából egyik sem jellemzi igazán.

Ne akard ezt megmagyarázni magadnak, nem fog sikerülni
Nem is az a lényeg, hogy megmagyarázd magadnak, hanem hogy az egyéni tudatosságod szintjén átéld a racionális elméd és az spirituális tudatosságod eggyé olvadását és az új magasabb dimenziójú egység létrejöttét, ez sokkal több annál, mint amire legmerészebb álmaidban valaha gondoltál volna. Ez a folyamat a tudatos teremtés egy olyan dimenzióját nyitja meg számodra, ahol szó szerint nincs többé lehetetlen számodra.
A "nincs lehetetlen" eddig talán csak üres frázis, egy lejáratott ezoterikus közhely volt, amin rengeteget lovagoltunk már, de a valódi értelmét nem tudtuk felfogni. Most eljött az ideje, hogy végre ne csak beszélj róla, hanem átéld és a saját szemeiddel lásd, ahogy az életedben valósággá válik minden, amiről eddig csak álmodoztál.

Spirituális éned türelmetlenül várja kettőtök találkozását
Épp olyan izgatott, mint amennyire te, épp olyan kétségei vannak, mint neked. Éppen olyan szüksége van rád, mint neked őrá. Ez többé nem felülről jövő szellemi irányítás, hanem közös munka. Az emberi éned az spirituális éneddel együtt társteremtővé válik.
Ez a felemelkedés csak a két dimenzionális én, integrálásával jöhet létre. Itt az ideje, hogy megnyílj ennek a kapcsolatnak, megőrizve magadban az embert, az összes erősségeddel és gyengeségeddel és beengedve az angyalt, az össze inspirációjával, szellemiségével és elvontságával együtt.

Tudatos Teremtővé, csak az spirituális éneddel való tudatos kapcsolat tehet
Hajlandó vagy megtenni a szükséges lépéseket, hogy a spirituális éneddel összhangban felébreszd a tudatos teremtő képességed?

1. lépés: Az önmagaddal való bensőséges kapcsolat megteremtése
A tudatos teremtővé válás folyamatának első lépéseként, önmagaddal kell egy mély bensőséges kapcsolatot kialakítanod, aminek során megérted és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy feltételek és ítélkezés nélkül. Egyedülálló és megismételhetetlen ember vagy. Óriási szüksége van most az erődre, amit a spirituális éneddel való kapcsolat során ébreszthetsz fel.
Ez az erő belülről, az önmagaddal való bensőséges kapcsolatból fakad, ami a spirituális fejlődésed és a tudatod felemelkedésének alappillére. Egyedülálló küldetéssel rendelkezel, amit úgy tölthetsz be, ha az erődet az emberiség szolgálatába állítva, hajlandó vagy vállalni a kihívásokat, amik elé az életed állít. Ez az első számú kulcsa a spirituális éneddel való közös munkának.
2. lépés: Baráti viszony kialakítása a valósággal, amiben élsz
A valóság, amiben élsz több összetevőből áll, amiket nem tudsz befolyásolni, nem tudsz megváltoztatni, mégis hatással vannak az életedre. Az emberek, akik közt az életed-éled, soha nem tudod megváltoztatni, még akkor sem, ha minden erőddel megpróbálod ezt elhitetni magaddal. Az emberekkel való kapcsolatod sikerének kulcsa is a megértés és a feltétel nélküli elfogadás. Értsd meg a körülötted élő emberek működését és tanulj tőlük. Ha erre nem vagy képes, akkor engedd el őket, de semmiképp ne törekedj arra, hogy bárkit is megváltoztass
Az életedben mindig történnek olyan események, amik az akaratodtól és az irányításodtól függetlenül következnek be. Ezeket sem előre, sem utólag nem vagy képes befolyásolni, éppen ezért ezeknek a történéseknek is a megértésére és az elfogadására kell törekedned. Az életedben adódó lehetőségek minden pillanatban változnak, a kérdés csak az, hogy felismered, elfogadod és megérted e ezt a változást. Amennyiben képes vagy erre, úgy a barátoddá teheted a változást, amennyiben nem, úgy az veszélyes ellenségeddé válik.
3. lépés: A tudatos teremtő képességed felébresztése
A tudatos teremtő képességed abból fakad, ha bensőséges kapcsolatban vagy önmagaddal és a valósággal, amiben élsz. A teremtő képességed kulcsa, a felismerés, a megértés és az elfogadás. Ha képes vagy önmagad és a valóságot, amiben élsz elfogadni olyannak, amilyen az valójában, akkor képes vagy a belülről fakadó erődet aktivizálva kihasználni, a körülötted lévő valóság erejét és a kettő egyensúlyából, egy olyan valóságot teremteni, ami összhangban van veled és a világgal, amiben élsz.
Egyszerűen fogalmazva, ahhoz, hogy olyan életet élhess, amire mélyen legbelül mindig is vágytál, ismerned kell a saját lehetőségeidet és elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy használd is őket. A saját lehetőségeidet csak abban a valóságban tudod érvényesíteni, amiben élsz, ezért törekedned kell arra, hogy ezt a valóságot, minél mélyebben és minél részletesebben megismerd, hiszen bizonyos, hogy a saját belső lehetőségeidben és a valóságodban van egy közös találkozási pont, ahol a kettő metszi egymást és ez maga a tudatos teremtő erő felébredésének pontja.

Mit tehetsz annak érdekében, hogy részese legyél a forradalmi változásnak?

1. Légy nyitott és elfogadó mindarra, ami benned történik
Ha félsz, ha kellemetlen érzések vannak benned, vagy úgy érzed, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, akkor ne küzdj ellene, hanem fogadd el az érzést és figyelj, hogy milyen változás zajlik benned. Valódi Önmagad éppen ebben a pillanatban készül megszületni, ne állj ellen, hanem segíts megszülni Önmagad. A szülés mindig vérrel és fájdalommal jár, de az eredménye egy új élet.

2. Légy nyitott és befogadó mindarra, ami körülötted történik
Ha megijesztenek a világ eseményei, ha úgy érzed, hogy már nincs egy biztos pont körülötted, amibe megkapaszkodhatnál, akkor ez annak a jele, hogy a körülötted lévő valóság átalakulóban van és te részese vagy ennek a változásnak. Az átalakulás szükségszerűen azzal jár, hogy az eddig meglévő és biztonságot nyújtó dolgok eltűnnek és újak, ismeretlenek jönnek helyettük. Ez a változás, talán most félelemmel tölt el, de amit látsz az csupán egy régi világ búcsúja és egy új világ születése.

3. Légy tudatos a légzésedre
Ha bizonytalannak érzed magad, félsz, aggódsz, vagy a pánik jelei mutatkoznak rajtad, akkor kérlek, hogy állj meg egy pillanatra, hunyd be a szemed és egyszerűen csak figyeld a légzésed és a figyelmedet irányítsd a tested belsejére, a belső energiameződre. Ha jól figyelsz bizsergést és vibrálást fogsz magad körül érezni. Ez a vibrálás pedig a valódi önmagad figyelemre méltó jelzése. Azt jelenti, hogy ébren vagy és a benned lévő erő megmozdult. Ha csak teheted, naponta végezz meditációs gyakorlatot, aminek során figyeled a benned megjelenő érzéseket és erősíted a kapcsolatot önmagaddal.

4. Hozz egy tudatos döntést
A legtöbb bizonytalanságot, ami benned van, az okozza, hogy nem döntöttél még. Kapaszkodsz a régi, biztosnak hitt, de valójában már nem létező életedbe és nem veszed észre, hogy már ott állsz egy új élet kapujában és csak be kellene lépned ezen a kapun. Az új tudatosság kapuján csak akkor léphetsz be, ha egy tudatos döntéssel egyszerűen elengeded a régi életed és többé nem akarod, hogy a dolgok ugyanúgy menjenek tovább, ahogy eddig tették. DÖNTS ÚGY, HOGY ELENGEDED, AMI NEM MŰKÖDIK. Mondd utánam a következőket
VAGYOK, AKI VAGYOK! ELFOGADOM, AMI VAN! KÉSZEN ÁLLOK A CSATLAKOZÁSRA! A FÉNYT VÁLASZTOM!

5. Add tovább ezt az üzenetet mindenkinek, akiről úgy gondolod, hogy felkészült a változásra. Ne akarj senkit sem erőszakkal megváltoztatni, inkább figyelj arra, hogy kik azok az emberek, akik keresnek és, akiknek csak egy jókor érkező mondatra, vagy üzenetre van szükségük, ahhoz, hogy elinduljanak a változás útján. A változás megtörténik, a kérdés csak az, hogy kik azok, akik részesei lesznek és kik azok, akik az elszenvedői. A feladatunk az, hogy mindenkit, akit csak lehet, segítsünk abban, hogy felkészülten csatlakozhasson a változáshoz.
Ezt a kiáltványt küldd tovább mindenkinek, akiről úgy gondolod, hogy fontos számára ez az üzenet. A továbbadás legegyszerűbb módja, ha elküldöd a kiáltvány internetes címét, ahol korlátlanul lehet csatlakozni
                               www.szammisztika.com
                               www.mithozneked 2012.hu
                                                                                              Baráti Üdvözlettel: Schilling Péter 

Megjegyzések

  1. Ezek az üzenetek mindig erősítenek,amit kellemes borzongás jelez bizonyos részeik olvasásakor.Hozzáadnak valamit az életemhez.köszönettel:László

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról