A lyrai csillagmagok

 


A lyrai csillagmagok

Ma a Lyra csillagmagjaival folytatjuk. Általában 3-4-5 faj keveredik bennünk a hosszú inkarnációnk eredményeként, de abból átlag 2 lesz a domináns.

Lyra legnagyobb csillagával, a Vegával (más néven Alpha Lyrae) együtt „Az emberi tudat otthonaként” ismert. Ott kezdődött az emberi történetünk... oly sok sokdimenziós szinten. Kezdetben csak a Forrás létezett a maga végtelen mindenütt jelenlétében. A Forrás egy napon az idők végtelenjében úgy döntött, hogy magányos, és alternatív aspektusokat akar létrehozni önmagának. A Forrás először önmagának két aspektusára szakadt, létrehozva az Alfa Anya Isten Galaxist (amelyet csillagászatilag az Androméda Galaxis képvisel) és az Omega Atya Isten Galaxist (amelyet a Tejút képvisel). Ez a Forrás kettősségtudattá válás fizikailag megmutatkozott a Tejútnak az Androméda Galaxistól történő elszakadásával. Ez idő alatt jött létre Tejút-galaxisunk legelső csillagkapuja: az Antares (Skorpió csillagkép) Csillagkapu.

Ezen a portálon keresztül sok éteri (nem fizikai) lény érkezett az Androméda Galaxisból az új Tejút-Galaxisba, hogy megkezdje az új kozmikus kísérletezést egy fizikaibb valóság felé.

Kezdetben a Galaktikus Központot (más néven Nagy Központi Napot vagy Hunab Ku-t) az Antares csillagrendszertől nem messze, a Skorpió és a Nyilas csillagkép közötti területen hozták létre. Ezen a helyen jöttek létre a kezdeti „Csillag Tanácsok”, amelyek LélekFeletti csoportokból álltak, amelyek az Alfa Anya Isten Tudatosság és az Omega Atya Isten Tudatosság szétválásának folytatásai és kombinációi voltak. Az egyik legismertebb ilyen LélekFeletti csoporttudat a Társteremtők, az Alapítók vagy az „Elohim” néven vált ismertté a vallási szövegekben a Földön és az egész Galaxisban.

Az „Elohim” alapító Társteremtő csoport csoportos kollektívaként úgy döntött, hogy a Forráshoz hasonlóan együtt akarják létrehozni az életet. Több okból is úgy döntöttek, hogy a Lyra parányi csillagképében kezdik meg a kísérletezést:

1) ez egy csillagrendszer volt, amely meglehetősen közel volt a Galaktikus Központhoz, és

2) a fizikai élethez a legkedvezőbb feltételekkel rendelkezett.

A lyrai csillagrendszerben „létrehozott” első két faj a macskafélék és a madarak Földön kívüli fajai voltak. Valójában úgy gondolják, hogy maguk a macskafélék voltak a Társteremtők, akiket az Alapítók meghívására egy másik Univerzumból hívtak ide galaxisunkba. Miután sikeresen befejezték az univerzális játékot és befejezték a saját Univerzumukat, egy 45 macskaféléből álló csoport önként jelentkezett ebbe az Univerzumba, hogy segítsen beállítani és felügyelni ugyanazt a játékot itt. Az új Univerzális Játék részeként az alapítók egy új bolygót adtak a macskaféléknek a Lyra csillagképben otthonuknak. A macskafélék Avyonnak nevezték el.

Avyon paradicsomi bolygó volt hegyekkel, tavakkal, patakokkal és óceánokkal. Ez a kék bolygó nagyon hasonlított a jelenlegi Földünkhöz, formájában, változatos növényzetében és életformáiban. Amikor a macskafélék megérkeztek, éteri formában voltak, és ezért átmentek egy fizikai test kifejlesztésének szakaszán, amelyben a bolygón tartózkodhattak. Sok millió év után kifejlesztették az oroszlánt és más macskaféléket, és ezekbe a formákba kezdtek inkarnálódni. Az Avyonon létrehozott majomszerű emlős DNS-ével a macskafélék emberszerűbb testet tudtak felvenni, miközben megőrizték a macskafélék arcvonásainak és egyéb jellemzőinek nagy részét. Ebből a keresztezésből, amikor elért egy bizonyos szakaszt, jött létre az Avyon királyi vonalaként vagy House of Avyon néven ismert genetikai vonal. Az éteri macskafélék továbbra is felváltva inkarnálódnának, hogy ne csak a DNS-fejlesztést biztosítsák, hanem a magasabb dimenziós elvek tanítását és képzését is, nehogy bolygóhoz kötött testvéreik elakadjanak a nem érző állatok inkarnációs ciklusában.

Amint látja, a macskafélék nagyjából ugyanúgy fejlődtek ki az Avyonon, mint az Emberek itt a Földön. Idővel a tudatos macskafélék száma elég nagyra nőtt ahhoz, hogy átvegyék szülőviláguk bolygói őrzőinek feladatait. Tovább fejlődtek, és végül kifejlesztették az űrutazási technológiát, majd a vetemedéstechnikát. Éteri testvéreik továbbra is vezetőikként működtek. Sokan közülük genetikusok lettek (macska-specialitás), és elkezdtek segíteni különféle életformák kifejlesztésében a bolygók és csillagok számára az univerzumban. Néhányan közülük nagyszerű űrkutatók és különféle tudósok lettek. Fejlődésüknek ebben a szakaszában a macskafélék figyelmüket arra a kétlábú emlősre fordították, amelynek nagyon sokat köszönhettek, és megkezdték a genetikai keresztezési és korszerűsítési programot, amely lelket adott nekik, és eközben létrehoztak egy új fajt, amely Emberek néven vált ismertté. Számos keresztezés és genetikai fejlesztés után elkészült az Ádámi Ember. Az embereknek több alcsoportja volt Lyrában (például a vörös hajú és a platina szőke törzsek a lyrai fajban), de így alakult ki a két fő emberfaj:

A „fehér” északi lyrai faj, amely az Omega Atya Isten Tudatosság fizikai reprezentációjaként jött létre. Minden lyrai ember humanoid, és állítólag a galaxisunkban élő összes humanoid faj gyökérfaja. Egyes lyraiaknak macskaszerű vonásai vannak a szem és az orr körül, másoknak madárszerű vonásai vannak, és néhányuk nagyon hasonlít az emberre. Annak ellenére, hogy emberinek néznek ki, nagyon változatos a bőrük, a hajuk és a szemük színe attól függően, hogy az otthoni bolygójuk a csillagtól és a csillag típusától függően hol helyezkednek el. A lyraiak fontos szerepet játszottak az emberiség létrejöttében, és az első lelkek egy részét Atlantiszba ültették. Kultúraként a lírai és vegai humanoid nép összességében nagyon békés faj volt. Voltak nézeteltérések és enyhe konfliktusok, de sok mindig tisztázódott és megoldódott. A lyrai és vegai emberek megtanultak alkalmazkodni gyakorlatilag az összes bolygókörnyezethez, ahol letelepedtek. Megtanultak teljes harmóniában élni saját bolygóikkal. Olyan mezőgazdasági közösségeket alakítottak ki, amelyek szó szerint félelmetesek voltak. Nemcsak hatékonyak voltak, és lények milliárdjait tudták táplálni, de valójában magát a bolygót is feljavították, és még gazdagabb környezetet teremtettek. Várható élettartamuk átlagosan 300-425 év között volt. Ez később háromszorosára nőtt, de mindenki közösségként működött együtt. Nem önmagukat szolgálták, hanem egy olyan faj volt, amely egy szívként dobbant, osztozott és egy irányba haladt, és igyekezett biztosítani, hogy egyik fajuk se maradjon le túlságosan az egész mögött. Ami a második lyrai alapító fajt, a madarak népét illeti, úgy gondolják, hogy az eredeti macskafélékhez hasonlóan ők is egy másik Univerzumból származnak, és évmilliárdokkal ezelőtt érkeztek ebbe az Univerzumba. A 12D lények elit csoportjai. Azonban ebben az Univerzumban sok madár kis madarakból fejlődött ki, amelyeket a 12D madarak ültettek el különböző galaxisok 3D bolygóira. Nagyon sokféle színt, méretet és adaptációt fejlesztettek ki. Végül sokakban kibővült a tudat, mert képesek voltak átfogó képet látni világukról. Érzékük a látnoki perspektívából és a gondolat általi mozgás képességéből fejlődött ki. Néhányan képesek voltak arra, hogy gondolatban más országokra, majd bolygókra teleportálódjanak és szárnyaljanak. Ez kiterjesztette hatókörüket, és új világokat laktak be. A madarak itt a Földön a magasabb dimenziójú madárlények ajándékai, hogy segítsenek szabályozni elektromágneses légkörünket.

Lyra és Vega történetét összefoglalva elmondható, hogy a legtöbb, ha nem az összes földi ember felmenői a Lyra rendszert létrehozó különféle alapítócsoportok genetikájához köthetők, amelyek a macska-, humanoid- és madárgenetika érdekes keverékét egyesítették. Az ősi tudás eredeti őrzőiként ismert lyrai csillagmagok rendkívül intelligens, fejlett lények, akik a Lyra csillagkép legfényesebb bolygójáról, a Vegából származnak.

A lírai civilizációt ősinek tekintik, ez a földi ősi „rómaiak” vagy „egyiptomiak” galaktikus megfelelője. Tudjuk, hogy léteztek valamikor, de most már csak a vérvonaluk leszármazottai léteznek. Az eredeti lírai energiát a Drákó-Lyrai háború alatt, a kapzsiság, a hatalom és az irányítás elleni energikus háború során vélték elpusztítani. A megmaradt lyraiak úgy döntöttek, hogy elmenekülnek hazájukból, és reinkarnációs ciklusokba lépnek más csillagrendszerekben, mint például a Plejádok, a Szíriusz és az Orion és sokan az Androméda Galaxisban telepedtek le. Ez az oka annak, hogy sok lyrai csillagmag kapcsolatot érez az „öreg lélek” kifejezéssel – rendkívül valószínű, hogy sok-sok életet éltek más bolygókon, galaxisokban és rendszerekben, mielőtt reinkarnálódtak a Földön. Minden más csillagmaggal ellentétben a lyraiak és bizonyos mértékig a macskafélék nagyon otthon érzik magukat a Földön. Szeretik a földi élet kaotikus természetét, és az ezzel járó tagadhatatlan szabadságot. Ők az igazi örömkeresők közöttünk, akik e bolygó ételeiben, italaiban, kultúrájában és furcsaságaiban gyönyörködnek. Régi, bölcs énjük felismeri, hogy nincs értelme a múltba tekinteni, vagy arra vágyni, ami volt. Ehelyett csak azt választják, hogy a jövőbe néznek, és a jelenben élnek. Néhány fiatalabb lyrai csillagmag azonban azt tapasztalta, hogy a következő reinkarnációjukkal kapcsolatban elakadt vagy nyugtalanul érzik magukat, mivel lehetetlen, hogy valaha is „hazamenjenek”.

Az eredet

A lyrai csillagmagok Lyrából származnak, egy kis csillagképből, amely néha látható az éjszakai égbolton. Délen Vulpecula, keleten Herkules, északon Draco, nyugaton Cygnus határolja.

A csillagtérképeken egy keselyű vagy egy lírát hordozó sas ábrázolja, amely a lyrai csillagmag aktiválási szimbóluma. A csillagkép leghíresebb csillaga a Vega, amely egyben a Földről látható legfényesebb csillagok egyike. Lyrát az asztrológusok „hulló sasként” vagy „hulló keselyűként” ismerik.

A lyrai csillagmagok jellemzői:

1. Öreg lélek. A lyrai csillagmagok tagadhatatlan öreg energiát hordoznak. Komoly és bölcs energia, és mindenki tudja, hogy tisztelni kell. Ellentétben a fiatalabb lelkekkel, tudják, hogy vannak dolgok, amelyeken változtatni tudnak, és vannak dolgok, amelyeket a legjobb békén hagyni. Bíznak benne, hogy aminek lennie kell, az meg is lesz.

2. Bíznak az élet folyásában. Mélyen megvan bennük a tudat, hogy az életben minden sikerülni fog, az esetleges hullámvölgyek ellenére is. Elhiszik, hogy megvan a belső erejük és tudásuk ahhoz, hogy megbirkózzanak a rájuk háruló akadályokkal. Noha időnként úgy érzik, hogy irányítani kell az életüket, végül mindig visszatérnek a flow állapotához. A legzordabb körülmények között is kiválóak.

3. Szeretnek mindent, ami a történelemmel kapcsolatos. A lyrai csillagmagok olthatatlanul szomjaznak a történelem, különösen az ókori történelem iránt. Ez emlékezteti őket hátterükre és örökségükre. Furcsa kapcsolatot vagy összetartozás érzést éreznek, amikor a régi időkről tanulnak.

4. Belülről nagyon szenvedélyes emberek, de… Nem hagyják, hogy ez a szenvedély megdöntse mélyen megalapozott természetüket. Nagyon kiegyensúlyozott férfias és női energiát hordoznak, bár energiájukat gyorsan az adott feladathoz igazíthatják. Az ihletett ötlet szerint cselekednek, de a plejádi csillagmagokkal vagy az andromédai csillagmagokkal ellentétben nem érzik szükségét, hogy azonnal cselekedjenek ezek szerint sietősen. Tudják, hogy a szenvedély, mint minden érzés, jön és elmúlik. Inkább akkor cselekszenek, amikor megfelelőnek találják az időt.

5. A Szakrális és Gyökér csakrájuk erősek, a legerősebbek a csakra rendszereiken belül, bár a többi csakrájuk is meglehetősen kiegyensúlyozott. Vonzódhatnak a vörös színhez, a Gyökér csakrájuk erőssége miatt. A narancssárga szín is vonzó lehet.

6. Szeretik jól érezni magukat, Igazi örömkeresők, akik mindent élveznek, amit a Föld kínál. Szeretik az ételeket, italokat, a kultúrát és mindent, ami a kettő között van. Szeretnek új dolgokat megtapasztalni, és szeretik jól érezni magukat. Itt érdemes megjegyezni, hogy a lyrai csillagmagok általában nem vakmerők a viselkedésükkel kapcsolatban. Valószínűleg élvezni fogják az élet szebb dolgait, még akkor is, ha luxus életet csak élni szeretnék.

7. Vonzódnak az elveszett vidékek és az ősi civilizációkhoz. Alig várják, hogy többet tudjanak meg a világ elveszett földjeiről. Szeretnek bármit, ami mítoszokhoz, legendákhoz kapcsolódik, és rajonganak az összeesküvés-elméletekért. Olyan dolgokban hisznek, amelyeket sok földi lélek „bolondságnak” tartana.

8. Vonzza őket a mágia és a jóslás művészete. Természetesen több pszichikai képességben jártasak; jóslás, tarot, elemi mágia, tisztánlátás... Valószínűbb, hogy vonzódnak a mágia régebbi módszereihez, pl. a gyertyamágia, szemben az újabb, modern formákkal, például a kristálymágiával.

9. Erőfeszítés nélkül manifesztálnak. A manifesztáció könnyű, szinte túl könnyű. Vigyázniuk kell, mit mondanak ki hangosan, vagy mit gondolnak, hiszen tudják, hogy az Univerzum túlságosan lelkes ahhoz, hogy teljesítse kívánságaikat. A testük minden sejtje természetesen magasabb frekvencián rezeg. Valószínűleg 777 Hz-re vagy 888 Hz-re rezonál, amelyeket örömmel hallgatnak. Ők azok, akiket mások „természetesen szerencsésnek” nevezhetnek, de tisztában vannak vele, hogy a szerencsének semmi köze ehhez.

10. Független emberek. Nagyon függetlenek, kerülik, hogy bármiben másokra támaszkodjanak. Azok a típusú emberek, akik azt hiszik, jobb, ha valamit saját maguk csinálnak meg, és azt jól csinálják. Értékelik a határokat a kapcsolataikban, és vágynak az egyedüllétre, hogy feltöltődjenek.

11. Csendesen magabiztosak.A lyrai csillagmagok nagy valószínűséggel hordozzák ezt a csendesen magabiztos energiát. Ellentétben az arktúrisziakkal, Nem nyitottak a magabiztosságra. Az aurájukra és az energiájukra hagyatkoznak, hogy azok önmagukért beszéljenek. Ők azok, akiket mások „alázatosnak”, talán „túl szerénynek” is neveznének. A másik oldalon, ha nincsenek összhangban valódi énjükkel, akkor önbizalom hiányosak lehetnek vagy alacsony önértékelésük lehet.

12. És egy kicsit türelmetlen, ha az eredményekről van szó. Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy könnyeden manifesztálnak? Nos, ennek ára van. Néha arra számítanak, hogy az eredmények gyorsabban érkeznek, mint kellene, és elfelejtik, hogy egy 3D-s dimenzióban élnek, ahol az energia sűrű és kevésbé szabadon áramlik. Türelmetlenek lesznek, ha a dolgok nem olyan gyorsan történnek, ahogy szeretnék.

13. Szeretik a kalandokat és a spontaneitást. Értékelik a szabadságukat, és szeretik a spontán kalandokat, meglepetéseket és kirándulásokat. Rájönnek, hogy ez mind része a földi élménynek, hogy a lelkük élvezheti a fizikai, 3D-s világot. Úgy tekintenek a világra, mint a lelkük játszóterére. Vonzódhatnak a Föld leg spirituálisabb helyeinek meglátogatása iránt.

14. Bátrak az álmaik elérése tekintetében. Noha negatív és önszabotáló gondolatok támadhatnak fel bennük, nem azok az emberek, akik hagynák, hogy felülírják pozitív, optimista életszemléletüket. Felismerik, hogy egyszerűen átélnek egy olyan érzést, ami gyakori a Földön, hogy felszívják mások energiáit, amelyek nem hozzájuk tartoznak. Érzelmileg és intuitívan intelligensek.

15. Kalandvágyók és nem félnek az ismeretlentől. A lyraiak kalandvágyó természetűek, ami miatt nem félnek a változástól. Nem értik, miért úgy tűnik, hogy körülöttük egyes emberek állandóan félnek attól, hogy mit hoz a holnap. A lyrai csillagmagok magabiztosak és rettenthetetlenek, mert mélyen megértik a fizikai valóság átmeneti természetét, ősi bölcsességük alapján. Ez azt jelentheti, hogy a lyraiak elidegenedettnek érzik magukat a tömegektől. Elgondolkodhatnak azon, hogy az emberek miért idegeskednek triviális dolgokon. Megértik, hogy a félelem az élet része, de VÁLASZTHATJÁK, hogy hagyják e, hogy az uralkodjon felettük, vagy üzemanyagként használják fel az előrehaladáshoz. Talán ez a kalandos természet elvezeti őket az utazáshoz, hogy tapasztalatokat szerezzenek. Még az is lehet, hogy egy kicsit vakmerőek, és vonzódnak az ejtőernyős ugráshoz, a hegymászáshoz és más extrém sportokhoz.

16. „Cselekvő” emberek, aki szeretnek mindent beletenni. Ez azt jelenti, hogy könnyedén kitűnőek lesznek a munkahelyükön, de azt is, hogy hajlamosabbak a kiégésre. Érzik, hogy van egy céljuk, és félelem nélkül azt követik. Lehet, hogy nem tudják pontosan, mi az, de erősen érzik, hogy oka van a létezésüknek ezen a bolygón. Ez a céltudatosság valószínűleg először akkor valósult meg, amikor kisgyermekek voltak, s mély kíváncsiságból született. „A fő oka annak, hogy a lyraiak ilyen erős céltudattal rendelkeznek, az az, hogy nemrégiben értek el a létezés egy magasabb síkjára, és azért vannak itt, hogy megmutassák a földi embernek, hogyan kell ugyanezt megtenni. Ez lényegében a lyrai csillagmagok küldetése." Amint a lyrai csillagmagok tudják, hogy felébrednek küldetésükre, félelem nélkül folytatják azt, és semmi sem állhat az útjukba. Természetes vezetők SZERETIK terjeszteni a fényület. Magabiztosak.

17. Vonzanak a csillagok Rendkívül élvezetes, ha éjszaka kinéz az űr hatalmas ürességébe. Csillagok nézése közben a kapcsolat érzését érezheti, egy mély lelki köteléket, amelyet nehéz szavakkal kifejezni. Belső békét érez, amikor a csillagokat nézi. Ha így tesznek, kérdések merülnek fel bennük, és kíváncsivá teszik őket a létezés természetére. Ez a csillagokkal való kapcsolat megnyilvánulhat az asztrológia vagy a tudományos-fantasztikus irodalom iránti érdeklődésben, amikor újra kapcsolatba kerülnek spirituális lyírai énjükkel.

18. Problémamegoldók, nagyon megoldás orientáltak, és jók a dolgok elintézésében, mivel nagyon gyorsan szívják fel az információkat, akár egy szivacs. Az is segít, hogy rendkívül intelligensek. Éreznek egy mögöttes igazságot a művészetekben Amikor filmet néznek vagy zenét hallgatnak, úgy érzik, hogy van valami mélyebb érték, mint a puszta szórakozás. Ennek az az oka, hogy a lyíraiak az univerzum minden részében látják a szépséget, és mélyen kötődnek ahhoz a kreatív energiához, amelyből a zene, a könyvek és a filmek születnek. Hisznek az emberi potenciálban, optimisták az emberi természetet illetően. Elfogadják, hogy van jó és rossz a világon, de hisznek abban, hogy az emberekben megvan a lehetőség, hogy sokkal többek legyenek, mint jelenleg. Izgatottakká válnak, ha az emberek sikerrel járnak, vagy megpróbálják jobbá tenni önmagukat. Ez egy erős jele a lyrai csillagmagoknak, mivel együtt éreznek az emberekkel, és erősen szeretnék, hogy kiteljesítsék a potenciáljukat.

19. Az emberek bíznak bennük és vonzódnak hozzájuk. Ez nem azt jelenti, hogy keresik a figyelmet – éppen ellenkezőleg. Ez azt jelenti, hogy magabiztosak, és az emberek bíznak bennük, mert megérzik a bennük rejlő mély bölcsességet, még akkor is, ha ezt nem biztos, hogy inkább érzés, mint tudás tekintetében tudják. Nem szeretik a tekintélyt Csakúgy, mint az andromédai csillagmagok, nem szeretnek engedelmeskedik a hatóságoknak. Időről időre idegenkedést érezhetnek azokkal az emberekkel szemben, akiknek tekintély pozícióban ülnek. Ez annak köszönhető, hogy a lyrai csillagmagok tudják, hogy a lények csak úgy fejleszthetik tudatukat, ha túllátnak az egon. A tekintély lényegében az ego mellékterméke, mivel elhiteti veled, hogy hatalommal kell rendelkezned más lények felett. Minden nézőpontból látják a dolgokat anélkül, hogy ítéletet mondanának, ezért nehezen viselik el azokat az embereket, akik meg vannak győződve arról, hogy világnézetük a helyes. A lyraiak hajlamosak szimpatizálni az esélytelenebbekkel, mivel megértik, hogy bárki vétke az egojával való kapcsolatának köszönhető, amelyet a bolygó kollektív tudatállapota ösztönöz.

20. Csendesek és tartózkodók. Valószínűleg introvertáltnak vagy magányosnak bélyegezték meg. Energiát kapnak, ha egyedül töltik az időt, és nem törődnek azzal, hogy a figyelem középpontjában legyenek. Ez nem azt jelenti, hogy nem élvezik a társaságot, hanem azt, hogy inkább az értelmes társaságot, mint a triviális beszélgetéseket. Lyrai csillagmagként mély önbizalommal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem érdekli őket az énképük erősítése vagy az, hogy népszerűvé tegyék magukat mások körében. Ez a különleges tulajdonság egy adottság, mivel lehetővé teszi a lyraiaknak, hogy ne szívják magukba a Föld egyes társadalmainak mérgező, önmegszállott természetét.

21. Boldogságuk nem függ túlságosan a külső körülményektől. Élethelyzetüktől függetlenül erős a belső szilárdság érzésük. Képesek elszakadni az ember alkotta konstrukcióktól, mint a pénz, a státusz vagy a vagyon, és ehelyett belülről meríthetik boldogságukat. Ez az egyik fő oka annak, hogy az emberek vonzódnak feléjük. Ősi bölcsességüknek köszönhetően a lyraiak tisztában vannak azzal, hogy az életben minden mulandó, kivéve a lelket, és így túlmutatnak az emberi lények egoista állapotán. Az élettapasztalatokat olyannak tekintik, amiből tanulni kell, nem pedig rágódni rajtuk. Ez a kíváncsiság viszi előre őket, ahelyett, hogy olyan dolgokon ragadnának le, amelyekről azt szeretnék, hogy másképp legyen.

22. Nagyon függetlenek, és nem szeretik, ha a szüleik vagy a társadalom irányítani próbálják őket. Tudják, hogy mennyire fontos NEM-et mondani, és válogatósak a kapcsolatokat illetően.

Küldetésük és céljuk a Földön

A lyrai csillagmagok valóban csodabogárnak tűnnek, de a lehető legjobb módon. Az együttérző, de tekintélyes, bölcs, mégis gondoskodó lyrai csillagmagok magukban foglalják az emberi faj tulajdonságainak legjavát.

Ezt szem előtt tartva egyesek azzal érvelnek, hogy a lyraiak már teljesítették egyedi küldetésüket és céljukat – régóta úgy gondolják, hogy a lyrai és macskacsillagmagok egyedülálló szerepet játszottak az emberiség létrejöttében, felajánlva a Tűz elemét, és elvetették az első lelkeket Atlantiszhoz és Lemuriahoz.

Személyes lélekszinten a lyraiak azért vannak itt, hogy minden lehetséges szinten befogadják a bőséget és a szabadságot. Meg kell tanulniuk kihasználni erős intuíciójukat, és bízniuk kell abban, ahová vezetik őket, még akkor is, ha ennek nincs értelme. Az Univerzum intelligenciája a lelkük DNS-ében rejlik, és bízniuk kell abban, hogy bármennyire is viharossá válnak a tengerek, bármit átvészelhetnek, feltéve, hogy ehhez a magasabb tudáshoz nyúlnak.

Természetes rokonság az állatokkal? Igen! A lyrai csillagmagokat valószínűleg az állatok vonzzák, vagy éppen fordítva. Az állatokat, különösen a macskákat, a madarakat és a kis rágcsálókat vonzza gyengéd, meleg és hívogató aurájuk. Ez állítólag a macskaféle csillagmagokkal való szoros kapcsolatuknak köszönhető.

Aktiválási szimbólumaik

A leggyakoribb lírai szimbólumok a líra és a hárfa. A görög istenhez, Orpheuszhoz köthető líra a szórakozás és a lakomák jelképe. A líra és a hárfa együtt képviseli a lyrai bőséges és játékos természetet. Ez egy óda arról, hogy élvezik az élet jó dolgait. Ez is kreativitásuk és megalapozott szenvedélyük jele.

Megjelenésük:

A lyrai csillagmagok többsége nagyon hasonlít az átlagos emberéhez a Földön, de átlagosan valamivel magasabbak. Nehéz lenne megkülönböztetni őket. Egyéniségükből és önbizalmukból adódóan egyedi módon jeleníthetik meg megjelenésüket, és nem valószínű, hogy követik a trendeket. A látszat megtévesztő lehet, és a lyrai csillagmagok jobban azonosíthatók belső tulajdonságaik alapján, mint a felszíni megjelenésük alapján az emberi szem számára.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon