Egy olyan ajándékot ad, amivel az életeteket megkönnyítem



Tizenhetedik Tanítás, Csakra ír.
A Tanításom a mai napra egy olyan ajándékot ad, amivel az életeteket megkönnyítem, a sorsotokat elviselhetővé teszem, az egészségeteket javítom. Egy olyan állapot előidézésére akarlak tanítani, amivel ezeket a segítségeket saját magatok adjátok magatoknak.
Egy gyakorlatra tanítalak meg, amit majd lassan végeznetek is kell, hiszen az egészségkárosodás elkezdődött, és a lelketek zavara eljött, szép és jó cselekedetekre szinte alig gondoltok már.
Egy gyakorlat az, amivel visszafordíthatjátok a negatív erőt, és újra széppé és boldoggá tudtok válni. A remény, ami alig pislákol bennetek, újra lángra gyúl.
Ez a gyakorlat egy olyan séta, amit a nap bármelyik órájában elvégezhettek, egy séta, amikor sehová sem mentek, semmit sem vesztek, csak elindultok, és a szabad természetet figyelitek. Ez a figyelem kiterjed a levegővételre, az ég színének az érzékelésére, a házak szépségeiben való gyönyörködésre, a fák alakjának és színének a csodájára, a földön nyíló zöld fű bársonyára, a virágok rezdítő színorgiájára, szirmainak csodájára. És mindenre, amit láttok, rávetítitek a lelketeket, aki most ráér, figyelmes, nem cipekedik, nem rohan, csak sétál, és feloldja magában a világot.
Ez a séta az emberek között történik, tehát az embert is látnotok kell, ahogyan sétál, rohan, vánszorog, szalad, kerékpározik, vagy áll, de ott áll a szép természet közepén. Áldjatok meg minden embert gondolatban, adjatok neki gondolatban egy szép simogatást! A tekintetetekben ne legyen sértő gondolat, se a ruhára, se az öregségre, se a viselkedésre. Az emberek annyi félék, ahányam vannak, és ezt a sokszínű embert hasonlítsátok össze s sok-sokszínű virággal, és akkor látjátok, hogy mennyire hasonlítanak, jók, szépek, elindultak valamiért valahová, ahol csak jót tehetnek, a ti lelketek áldásával.
Ez a séta a ti legkedvesebb utatok legyen, szinte sohase azon az úton járjatok, ahol vásárolni mentek, válasszatok egy újat, egy szebbet, egy fényesebbet, amiben a lelketeket felvirágoztatjátok. Ez a séta ad nektek erőt arra, hogy a levegő, amit szívtok, a szíveteken keresztül az egészségeteket erősítse. És ez a fizikai, és lelki erő egy szebb, újabb és csodálatosabb világot ad nektek, amiben elkezdhetitek újra azt az első lépést, amit az én Tanításaim ismeretében tettetek, de elfeledtetek cipőt venni a rongyolódott helyett, ruhát venni az átázott és elszakadt helyett, és csak mentek, azt sem tudni, hogy hová.
Ez a séta fel fog frissíteni benneteket, a gondolatotok, amiben csak a szépet látjátok, - hiszen csak azt nézitek -, csak azzal találkoztok aki szép, és aki jó, és ez átszivárog a véreteken keresztül a szívetekbe, de az agyatokba is, és újra boldogok lesztek a tudás, a várakozás, a húsvéti Feltámadás utáni boldog időre.
www.ghanon.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról