Tények a Covid-19-ről

Bevezetés 

A következő cikk egy kiválóan kutatott és hivatkozott összefoglaló a TÉTELEKről (szemben a média és a kormány hazugságával / hisztériájával) a COVID19 járványról. Érdemes alaposan elolvasni és megosztani a lehető legszélesebb körben. Összességében ez egy erőteljes információforrás.

Ez a 2016-ban alapított Swiss Policy Research (SPR) bizottságból származik . Ez egy független, pártatlan és nonprofit kutatócsoport, amely a geopolitikai propagandát vizsgálja a svájci és a nemzetközi médiában. Az SPR független tudósokból áll, és nem kap külső támogatást.

Tények a Covid-19-ről

A Covid-19-ről szóló, teljes hivatkozású tények, amelyeket a terület szakértői szolgáltattak, hogy segítsék olvasóinkat reális kockázatértékelésben. (Rendszeres frissítések az alábbiakban)

"A pestis elleni küzdelem egyetlen eszköze a becsületesség." ( Albert Camus, 1947)

Áttekintés

  1. A legjobban tanulmányozott országok és régiók adatai szerint a Covid19 letalitása átlagosan  körülbelül 0,2% , amely súlyos influenza  (influenza) tartományban van,  és körülbelül húszszor alacsonyabb, mint  amit a WHO eredetileg  feltételez .
  2. Még a globális „hotspotokban” iskolai és munkaképes korú lakosság halálának kockázata jellemzően egy napi munkába járó autóútra esik  . A kockázatot kezdetben túlbecsülték, mivel sok embert, akiknek csak enyhe tünetei voltak, vagy sem, nem vették figyelembe.
  3. Az összes teszt-pozitív személy 80% -a  továbbra is tünetmentes . Még a 70-79 évesek körében is  körülbelül 60% -uk  marad tünetmentes. Az emberek több mint 97% -ánál jelentkeznek  enyhe tünetek  .
  4. A  korábbi koronavírusokkal (azaz közönséges megfázás vírusaival) való kapcsolat miatt az emberek 60% -ánál már lehet bizonyos celluláris  immunitása a Covid19-rel szemben.
  5. Az elhunyt medián vagy átlagos életkora a legtöbb országban (ideértve  Olaszországot is ) meghaladja a 80 évet, és   az elhunytnak csak körülbelül 1% -ánál nem álltak fenn komoly előfeltételek. A halálesetek életkora és kockázati profilja tehát lényegében megfelel a  normális halálozásnak .
  6. Sok országban az extra halálesetek kb. Kétharmadát  ápolói otthonokban végezték , amelyek nem részesülnek az általános zárolásból. Sőt, sok esetben  nem világos,  hogy ezek az emberek valóban meghaltak-e a Covid19 miatt, vagy a  szélsőséges stressz , félelem és magány miatt.
  7. A további halálesetek akár 50% -át nem a Covid19 okozta  , hanem a lezáródás , a  pánik és a félelem következményei . Például a szívroham és a stroke kezelése   akár 60% -kal is csökkent , mert sok beteg már nem merte kórházba menni.
  8. Még az úgynevezett „Covid19 halálesetek” gyakran  nem világos,  hogy ők meghaltak  származó  vagy  a  koronavírus (azaz alapbetegség), vagy ha ők számítanak  „feltételezett esetek”  , és nem tesztelték egyáltalán. A hivatalos adatok azonban általában  nem tükrözik  ezt a megkülönböztetést.
  9. A Covid19-ből haldokló fiatal és egészséges emberek sok médiajelentése hamisnak bizonyult: ezek közül a fiatalok közül sokuk vagy  nem halt meg  a Covid-en19, már súlyos betegségben szenvedtek   (pl. Nem diagnosztizált leukémia), vagy valójában  109 volt 9  éves. A gyermekek Kawasaki-betegségének állítólagos növekedése szintén hamisnak bizonyult  .
  10. A normál teljes mortalitás  napi  körülbelül  8000 ember  az Egyesült Államokban, körülbelül 2600 Németországban és körülbelül 1800 ember Olaszországban. Az influenza okozta halálozás szezononként  80 000  -ig az Egyesült Államokban, és  25 000  -ig Németországban és Olaszországban. Több országban a Covid19 halálozása  az  erős influenza évszak alatt maradt .
  11. A halálozás regionális növekedése akkor fordulhat elő, ha   fertőzés vagy pánik eredményeként összeomlik az idősek és betegek gondozása , vagy ha vannak további kockázati tényezők, például a  súlyos légszennyezés . Az elhunyt kezelésére vonatkozó különös szabályok   néha további szűk keresztmetszeteket okoztak a temetkezési vagy hamvasztási szolgáltatásokban.
  12. Az olyan országokban, mint Olaszország és Spanyolország, valamint bizonyos mértékben az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok, az erős influenzahullámok miatt a kórházi túlterhelés  nem szokatlan . Ezenkívül az orvosok és az egészségügyi dolgozók 15% -át  karanténba helyezték , még akkor is, ha nem jelentkeztek tünetek.
  13. A „korona esetek” gyakran bemutatott exponenciális görbéi  félrevezetők , mivel a tesztek száma is exponenciálisan növekedett. A legtöbb országban a pozitív tesztek és a tesztek aránya (azaz a pozitív arány) változatlan maradt  5% -ról 25% -ra,  vagy csak kissé növekedett. Sok országban a felár csúcsát már jóval a zárolás előtt elérték  .
  14. A  takarítási tilalom és a kapcsolattartási tilalom nélküli országok  , például  Japán ,  Dél-Korea  vagy  Svédország ,  nem tapasztalták  negatívabb események eseményét, mint más országok. Svédországot még  a WHO is  dicsérte , és most magasabb immunitásban részesül, mint a lezáródást okozó országokban.
  15. A ventillátorok hiányától való félelem indokolatlan volt  . A tüdőspecialisták szerint a Covid19-es betegek invazív szellőztetése (intubáció), amelyet részben  a vírus terjedésének félelme alapján valósítanak  meg, valójában gyakran  kontraproduktív  és káros a tüdőre.
  16. Az eredeti feltételezésekkel ellentétben számos tanulmány  kimutatta  , hogy  nincs bizonyíték arra,  hogy a vírus az aeroszolok (azaz apró részecskék lebeg  a levegőben) vagy kenetfertőzések (pl. Ajtófogantyúk vagy okostelefonok) által terjedt  . A fő átviteli módok a  közvetlen  érintkezés és a  cseppek  vagy tüsszögés során keletkező cseppek .
  17. Van is  nincs tudományos bizonyíték  a hatékonyságára álarcok az  egészséges  vagy  tünetmentes  egyének. Éppen ellenkezőleg, a szakértők figyelmeztetik, hogy az ilyen maszkok zavarják a normális légzést, és „csírahordozókká” válhatnak  . A vezető orvosok „média hype” -nek és „nevetségesnek” hívták őket  .
  18. Számos klinika Európában és az Egyesült Államokban továbbra is  erősen kihasználatlan volt  vagy csaknem üres volt a Covid19 csúcs idején, és egyes esetekben haza kellett  küldeniük a személyzetet . Számos műtétet és terápiát  töröltek , ideértve néhány szervátültetést és a rák szűrését.
  19. Számos médiát  elcsábítottak  a kórházak helyzetének dramatizálására , néha manipulatív képekkel és videókkal. Általában véve,   hogy sok média szakszerűtlen jelentése maximalizálta a lakosság félelmét és pánikját.
  20. A nemzetközileg használt vírusvizsgálati készletek  hajlamosak a hibákra,  és hamis pozitív és hamis negatív eredményeket eredményezhetnek. Sőt, a hivatalos vírusteszt klinikailag nem volt  validálva az időnyomás  miatt, és néha pozitív reakciót mutathat más koronavírusokra.
  21. Számos  nemzetközileg elismert szakértők  a következő területeken virológia, immunológia és a járványtan megvizsgálja a megtett intézkedéseket  kontraproduktív  , és javasoljuk, gyors  természetes immunizálás  a lakosság és védelme kockázati csoportok. A gyermekeket érintő kockázatok  gyakorlatilag nulla,  és az iskolák bezárása orvosilag soha nem volt indokolt.
  22. Számos orvos szakértő szerint a koronavírusok elleni oltásokat  szükségtelennek  vagy akár  veszélyesnek is tekintették . Valójában   például a 2009. évi úgynevezett sertésinfluenza elleni oltás néha súlyos idegrendszeri károsodásokhoz  és perekhez vezettek  milliókban.
  23. Az  intézkedések eredményeként munkanélküliség, pszichológiai problémák és családon belüli erőszak által  szenvedők száma  világszerte gyorsan növekedett . Számos szakértő úgy véli, hogy az intézkedések  több életet követelhetnek,  mint maga a vírus. Az ENSZ szerint  az emberek milliói  szerte a világon abszolút szegénységbe és éhínségbe kerülhetnek.
  24. Az NSA bejelentője, Edward Snowden figyelmeztette, hogy a „koronás válságot”  a globális megfigyelés hatalmas és állandó kiterjesztésére fogják használni  . A neves virológus, Pablo Goldschmidt   „globális médiaterrorról” és „totalitárius intézkedésekről” beszélt . John Oxford vezető brit virológus professzor  „médiajárványról”  beszélt .
  25. Több mint 500 tudós  figyelmeztetett  a társadalom példátlan megfigyelése ellen a „kapcsolatfelvétel” problémás alkalmazásai révén. Néhány országban az ilyen „kapcsolatkeresést” már közvetlenül a titkosszolgálat végzi  . A világ számos részén a lakosságot már  drónok figyelik,  és komoly rendőrségi túllépésnek vannak kitéve.
  26. A WHO 2019. évi, a pandémiás influenza elleni közegészségügyi intézkedésekről szóló tanulmánya megállapította, hogy orvosi szempontból a „kapcsolatfelvétel nyomon követése”  „semmilyen körülmények között nem ajánlott” .

Az Ön adómentes adományait értékeljük, és segíthet Önkéntes webhelyünk és árvaházunk finanszírozásában

Jogi nyilatkozat: A Felkészülés a változásra (PFC) olyan információkat szolgáltatunk Önnek, amelyeket a mainstream hírek nem kínálnak, és ezért ellentmondásosnak tűnhetnek. Az általunk bemutatott véleményeket, nézeteket, nyilatkozatokat és / vagy információkat nem feltétlenül népszerűsítik, támogatják, támogatják vagy fogadják el az Előkészület a változásra, annak vezetõ tanácsa, a tagok, a PFC-vel dolgozók vagy azok, akik elolvasják annak tartalmát. Remélhetőleg provokatívak. Kérjük, használjon megértést! Használjon logikai gondolkodást, saját intuíciót és a forrás-, szellemi és természetes törvényekkel való kapcsolatát, hogy segítsen meghatározni, mi igaz és mi nem. Információk megosztása és a párbeszéd vetése révén célunk a magasabb igazságok tudatosságának és tudatosságának növelése, hogy megszabadítsunk minket a mátrix rabszolgaságától az anyagi birodalomban.

 

Forrás:   https://prepareforchange.net/2020/06/18/facts-about-covid-19/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=facts-about-covid-19


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról