Ra hatalma, a Galaktikus Konföderáció amiért létre jött

 


Ra hatalma, a Galaktikus Konföderáció amiért létre jött.

A Nagy Kísérlet a Földön (1. rész)

Az első emberek Líraiak és Szíriusziak voltak az univerzális mátrixbuborékunkban.

A Lyra bölcsőjében (a Lyran csillagképben) konfliktus tört ki a negatívan polarizált Orion fajok és a Líraiak között.

Ez súlyos és hosszan elhúzódó konfliktushoz vezetett, amelyet Orion-háborúk néven ismerünk (erről szól a Csillagok háborúja filmsorozat).

Az Orionok Dracok megszállták a Lyran rendszert megrontva a társadalmi memória komplexumukat és a folyamat során 50 millió lélek veszett oda 3 bolygó (Bila,Teka és Merok) elpusztításával.

A negatív Orion, Dracok a sötét fekete nap birodalom oldalára álltak, amely 95%-ban az önmagát szolgáló polaritás felé orientálódott, míg a Líraiak, Szíriuszi az Egység Törvényét és a Fény sugarait (Ray - Ra) követte, amelyek a másokat és az egységtudatot szolgálták.

A Krisztus a Christos rövidített változata, ami lefordítva ember és hu-man, ami azt jelenti, hogy az ember fénye.

Az ember a Ra a fényhez vezető út.

Az egyetemes mátrix megfelel a fénykockának (Ra) és a sötét kockának (Sátán), hogy a JHVH dualitás mátrixát alkossák.

A YHVH metatronikus rács megadja a lényeknek a választást, hogy a tudatosságukat válasszák a DNS-képünkben tárolt élet virágának szent geometriáján keresztül.

A geomatriában YHVH 26-nak felel meg (Y=10 H=5 V=6 H=5), ahogy az ember is (m=1 a=12 n=13).

A 26 osztva a két polaritással 13-at ad.

A 13. portál a kapu, amely visszavezet vagy Isten fényéhez, arany felébredéssel a szíven keresztül, vagy a hamis istenhez a qliphoth-hoz attól függően, hogy milyen utat választasz az evolúciós lélekutadon.

A 26 a numerológiában sűrítve a 2 és a 6 összeadásával 8-at ad.

A 8 a végtelenség szimbóluma, amely az Orion 8. dimenziós portáljához kapcsolódik, a minden dolgok könyvtárát tartja az akasha feljegyzések adatmezőjének végtelen torusza, és amely a "Hunab Ku" isten fekete lyuk üres portáljához kapcsolódik.

A 8 továbbá, a 8 ponthoz igazodik, amelyek a valóságunk világos és sötét 3D kockájához kapcsolódnak, az élet halál kabbala fája, amely a magasság, szélesség és mélység 3 dimenzióján keresztül tartja a rezgéseinket.

A 144 rezgés, Metatron kockáján belül tartalmazza, a fény és a sötétség teljes spektrumát, amelyet a négyzet alakú geometria (2D) 4 eleme és pillére (föld, víz, tűz és levegő) által szétválaszthatunk, hogy pozitív vagy negatív célokra használjuk.

Fénykocka = 4, sötét kocka = 4, amely az éteren keresztül kapcsolódik az 1 végtelen teremtőhöz = 144.

144 osztva 2-vel = 72.

72 fényrezgés, fényisten 7+2=9. 9 az Isten és a magasabb én, felsőbb elme dimenziója és

72 sötét rezgés, hamis isten, én ego, alsó én, alacsonyabb elme.

A Sötét Orion Birodalom parancsnoki erőit, Sith Lordoknak, vagy uralkodó-győzteseknek nevezték.

A Fekete Liga néven ismert orioni ellenállás, harcolt a Birodalom ellen, de sokan közülük a sötétségbe estek, vagy a dominátorok rabszolgájává váltak.

Az Ellenállás néhány tagja, a fény Sugár (Ra) Mesterei voltak, akik erős sárkányenergiával rendelkeztek (Kumara Sárkányok), de mégis sikerült megromlaniuk, a dualista harcokban való gyilkolás által, így erősen eltolva rezgésüket, hogy tudatállapotukat, a negatív polaritás felé változtassák.

A Sötét Orion Birodalom, az Armageddon szoftverként is emlegetett, áldozati elme technológiát használta, a fény lényeinek eltérítésére, a sötétségnek és a rabszolgaságnak alávetve őket, a mély félelem, holografikus implantátumai, az öntudatlan elmébe vetett, pusztító hamis emlékek révén.

A Draco hüllők és Orion szövetségeseik, a Rigel-en, a fejlett háborús fegyvereiket és agykontroll technológiájukat, arra használták, hogy beszivárogjanak és leigázzák az őslakosokat, 21 csillagrendszerben.

A Líraiak és a Vegák békés emberi és macskás civilizáció volt, amely több bolygón is kifejlesztette a mezőgazdaságot, és a másokat szolgáló mentalitásukban virágzott.

Nem számítottak a hüllők támadásaira, de még ha felkészületlenül is, de visszavágtak.

A háborúk némelyike, fegyverszünethez vezetett egyes hüllő- és ember macskafélék csoportjai között, ami azt eredményezte, hogy békésen együtt éltek egymással, sőt még kereszteződni is kezdtek.

A macska macskafélék, e hibridizáció eredményeként kapták meg, a hüllőszem genetikát.

Ezek voltak azok a hüllő frakciók, amelyeknek sikerült elszakadniuk a Birodalomtól és saját utat választaniuk, (Kalask és Morkul).

Az Orion támadásának zsarnoksága, túlságosan hatalmassá vált a líraiak számára, ezért elmenekültek a Lyráról, hogy új emberi civilizációkat telepítsenek más bolygókon, mint például az Acturus, a Plejádok, a Cygnus Alpha, az Antares, a Cassiopeia, az Alpha Centauri és az Androméda, hogy csak néhányat említsünk.

Az emberek 110 különböző csillagrendszerben terjedtek el, és új evolúciós ciklusaikban saját spirituális gyakorlatokat és technológiákat fejlesztettek ki.

Az eredeti Líraiak, menekültek, az Andromedan-galaxis, Zenetae csillagrendszerébe menekültek.

A Lyra a 12. kapu, amely közvetlenül az Andromédához csatlakozik.

Amikor a Lyrát elfoglalták és részben elpusztították, a bukása során, a természetes kriszt kódjai és az örök élő fény kriszt architektúrája, megfordult és bezárult a Tejútrendszerbe, hogy táplálja a fekete kocka mátrixot és a negatív entitásokat.

A Metatronikus kollektíva, megpróbálta helyrehozni ezt a torzulást, de sajnos nem jártak sikerrel és felszívódtak az AI mátrixba.

Ez csak erősebbé tette, az Abaddonhoz vezető fekete lyukat, hogy a sötét entitások manőverezhessenek benne és átjussanak a mi univerzumunkba, és megerősítsék az Orion és birodalmának sötét szövetségeit.

Szerencsére most ez változik, köszönhetően az Aquaferion Pajzs kollektívának, akik 12 andromédiai törzsből állnak, akik energetikailag összekapcsolták Sion 12 oszlopcsarnokát, az Egy Törvény, 12 gyermekének segítségével, akik jelenleg emberi formában inkarnálódtak a Földön, hogy Ádámot, az embert, a következő tudatossági aktiválási ciklusába mozdítsák és felülírják a sötétséget, ahogy a szeretet és a fény 4. sűrűségébe lépünk.

A 12 Gyermek azok, akiket eredetileg Enki Thalan kiválasztott, hogy az emberiséget előre vezessék Atlantiszon, és akik a Föld 12 portáljának kulcsait tartják a kezükben, hogy létrehozzák az új 5D dodekaéder mátrix rácsot, amellyel jelenleg egyesülünk.

Ők az Orion övének, Ra An portál őrei, akik feloldják a 8. portálhoz való hozzáférést, az Orionhoz, lehetővé téve a bolygókapuk 12. portáljának és az Aquaferion Pajzs kundalini energiájának átáramlását hozzánk, hogy új életerőket adjon nekünk.

Ez magában foglalja a negatív torzulások feloldását, a tobozmirigyünkben, az agyalapi mirigyben, a hipotalamuszban és az agy más részeiben, amelyek korábban "alvásban" tartottak minket, és életerőinket a 4. dimenzió negatív asztrális entitásainak táplálták.

Ez mind része, az életfa 12 rácssablonjának elveszett, 12 DNS-szálának visszaszerzésének.

Elon Musk elárulta a fényerőket, az Andromédában azzal, hogy oldalt váltott, segített a Draco hüllőknek, az AI Abaddon beszivárgásában.

Ezért van az, hogy jelenlegi inkarnációjában, a Space X rakétatevékenységének egy részét "űrkutatási vállalkozásnak" álcázta, miközben valójában, az Androméda ellen irányuló háborús fegyvereket küld, hogy megzavarja az Aquaferion Pajzs hálózatát.

Az ő munkájuk elzárja az utat Musk előtt, hogy még több transzhumán és mesterséges rács, AI technológiát gyűjtsön össze a Marson lévő hüllő szövetségeseitől, hogy lelassítsa az 5D átmenetet és minél több lelket vigyen magával, mielőtt a végső átmenet bekövetkezik.

A Lyrából elágazó 110 emberi kolónia összefogott, hogy létrehozzák a Fény Galaktikus Föderációját, és kollektív egységként megtanulták, hogyan kell visszaverni és eloszlatni a hüllő ellenségeskedést és inváziót.

Segítenek abban, hogy ezek az új pozitív energiák, zavartalanul áramolhassanak át a portálokon.

A sötétség most csapdába esett és az új tervrajz a helyére került.

To be continued Jamie Philips.…~

Fordította; Zituss

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok