A mindent látó szem

 Klikk a szövegre és bejön avideó:

https://www.facebook.com/100002238496364/videos/1058032721680405/



 

A minden látó szem

Ha már múltkori posztomban szóba került, hogy összefügghet a PCR tesztelés a 1MillionGenom Projekttel... A PCR tesztek, a DNS minták gyűjtésére kellenek…

Ugye tavaly ősszel hallottam a hírt, hogy bűnözőket fogtak el a DNS mintájuk alapján, ami a PCR teszteléssel került a birtokukba. Ezekkel a tesztelésekkel, DNS mintákat szereznek az emberiség nagy részétől és egy DNS Bankot hoznak létre, ami később igen értékes lesz az emberek irányítására…

Ez szöget ütött akkor a fejembe. Figyeltem.

Közben megtaláltam az agy-grafén kutatást, olvastam az agy-gép interfészről... pár nappal ezelőtti posztomban találtok az előzőről linket.

Majd eljutott hozzám Pjotr Petrovics Garjajev professzor (a nyelvi hullámgenetika tudomány megalkotójának, a kvantumgenetika 🧬 legnagyobb professzorának) halálhíre és azzal egyidőben tudtam meg, hogy október 20.-án Nobel díjra jelölték, majd november 17.-én váratlanul meghalt. (Előtte felajánlotta, hogy megállítja a pandémiát a hullámgenetika segítségével.) Soha azelőtt nem hallottam róla, de a halálának furcsasága pont az elismerő Nobel díj átvétele előtt, felkeltette az érdeklődésemet, így utánanéztem mivel is foglalkozott Ő.

Nagyon sok anyag található munkásságáról a neten, érdemes utánajárni.

Egy nagyon jó cikk videóval róla:

https://www.alternativhirek.com/.../a-nobel-dijra-jelolt...

Valamint itt van még egy figyelemreméltó videó az alapokhoz.

"Véletlenül" pont egy Bibliai kifejezéssel kezdődik a riport. János 1:1

" Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige."

A professzor elmondja, hogy: "Nézetem szerint inkább úgy mondanám, miközben semmit sem állítok, hogy a szó volt kezdetben, a szó, amely van és lesz."

Érdekes módon genetikai hibából adódó rendellenességeket is tudott gyógyítani. https://youtu.be/WjwHJznz74w

Aztán pár hónap múlva véletlenül ráakadtam egy videóra, ami egyfajta perspektívát adott a gondolataimnak.

Ennek összefüggésében kezdtem nézni ezeket a dolgokat.

Persze közben jött sok új információ... Milyen csodálatos is az emberi elme! 🧠 Szépen elraktározza a dolgokat egészen addig, míg szükség nincs rá, valahol mélyén pihennek. 😊 Megpróbálom feltölteni, kiderül sikerül e.🙃

Ebben a videóban arról van szó, hogy létrehoznak egy kaptártudatot, amelyre minden egyes embert rácsatlakoztatnak. Olyan, mint egy új Google. (Mit mondjak? Remek!🤮) Ebben a rendszerben minden ember egy csomópont és mindegyikhez hozzá van rendelve egy avatár és egy azonosító. Ez 0-24-es megfigyelést tesz lehetővé a rendszerben minden egyes emberre vonatkozóan.

És figyeld csak! Minden szó és bájt egy egyéni frekvencia.

(Ahogy Garjajev professzor mondta, aki a DNS-t vizsgáló genetikus volt... és ugye a szó... az ige... frekvencia.)

Olyan mintha rá lenne helyezve a személy egyéni testi, tudati rezgésére, DNS-ére.

Különböző laborokkal szerzőknek, ahol DNS-re lebontva leprofilozhatják az embereket. Az egyén örökítőanyagából származó információból meghatározzák az egyén finom hullámszerkezetét.

A videóban elmondják mi mindent meg tudnak tenni ennek ismeretében. 😡

Na, dereng már?

Az orvos, aki végigvezet ezen az új valóságon Dr. Graham Downing.

A Neuro-Musculoskeletal & Functional Medicine tanácsadója. A Londoni King's College Egyetemen végzett, ahol a klinikai tudományok és a molekuláris biológia szakát választotta, valamint a Randall Intézetben dolgozott kutatóként, miközben Dr. Wilkins, a DNS-felfedezésért Nobel-díjas igazgató irányítása alatt állt; és szakmai végzettségének megszerzéséhez tartozik az Európai Egészségügyi és Orvostudományi Intézet, Surrey Egyetem, ahol MSc diplomát szerzett a pszichoneuroimmunológia szakterületén, a klinikai gyakorlatban.

Szakterületei a neuro-mozgásszervi és funkcionális orvostudomány (a termékenységre, az endokrinológiára, a fertőzésekre és a gyomor-bélrendszeri problémákra összpontosítva). Szakértői tanúként 1993 februárja óta készít tudományos és klinikai jelentéseket, 2010 áprilisa óta pedig orvosi-jogi jelentéseket.

Jelenleg elnöke és igazgatója a klinikai oktatásnak egy európai szervezetnek, amely a klinikai jártasság szabványait határozza meg.

Természetesen minden létező módon cenzurázzák!

https://alternativeview.co.uk/av10-dr-graham-downing

A videóban bejátszott felvétel pedig a TED-en (Ez gyakorlatilag egy tudományos témájú megfelelője a Youtube-nak.) mai napig is megtalálható. Benne Henry Markram, aki agyat épít egy szupercomputerrel, természetesen a "jó ügy" érdekében. A következő linken megnézhetitek magyar felírattal:

https://www.ted.com/.../henry_markram_a.../transcript...

Ne feledjétek, ahogy a videóban is említik, ezt világszimulációval már 2007-ben(!!!) tesztelték! Nem egy science fiction-ről beszélünk!

Félreértés ne essék! Semmi kifogásom a technikai- és az orvosi tudomány fejlődése ellen! Mindenesetre jó lenne, ha a helyzetet megismertetve, az embereket is megkérdeznék részt akarnak-e venni ebben!

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok