Mik azok a frekvenciák/dimenziók?

 


Mik azok a frekvenciák/dimenziók?

Sok életen át tapasztaltuk a felemelkedés folyamatát szintről szintre. Ezalatt a Teremtő az abszolút egység állapotából a viszonylagos elkülönülés állapotába mozdult el, hogy megtapasztalhassa önmagát saját kreatív gondolkodási folyamatán keresztül. Az evolúciónak nevezett folyamaton keresztül tudatosan átalakultunk a tudattalan állapotból, mint tiszta szellem, a szellem tudatos megtestesüléseivé.

Frekvenciákon, a másodpercenkénti vagy hertz (Hz) oszcillációt értjük. Rezgő lények vagyunk, akikre minden hatással van körülöttünk – az elektromos készülékektől a távvezetékek, mobiltelefontornyok és nagyfeszültségű vezetékek által keltett elektromágneses mezőkig.

Az emberi testnek megvan a maga frekvenciája, mint minden élőlénynek a bolygón. Testünk atomokból és molekulákból áll, amelyeket elektromágneses mezők vesznek körül, amelyekre gondolataink és érzéseink hatnak.

Minden gondolat elektromos töltést hoz létre a testedben. Ezek az elektromos töltések elektroencefalogram (EEG) segítségével mérhetők. Tudományos tanulmányok egyértelműen megállapították, hogy a különböző típusú gondolatok, különböző elektromos töltéseket hoznak létre az agyban. A különböző érzelmek különböző mágneses polaritásokat hoznak létre testünkben is.

A kvantummechanika az atomok és elektronok tanulmányozása. A kvantummechanika a spiritualitás megértésének alapvető eleme, mivel ez a tudomány magyarázza meg, hogyan hatnak egymásra a szellem és az anyag. "A szellem egy rezgési frekvencia, amely egy alternatív dimenzióban létezik, de tudományosan kimutatható. Rezgéseit elektromágneses energián keresztül érzékeljük, amit érzelmeinkként érzékelünk és érezünk.

A szellemet nem lehet megtapasztalni anélkül, hogy ne lenne kapcsolatunk a fizikai testtel, ezért van szexuális polaritásunk – élet és halál – a fizikai világban. Ahhoz, hogy a fizikai világban élve megtapasztalhassuk a szellemet, az szükséges, hogy összhangban maradjunk szívünk vágyaival. Ha ezt tesszük, akkor érzelmeink olyan frekvencián kezdenek vibrálni, amely megegyezik a szellemével.

Ezt nehéz lehet elérni pusztán értelemmel, mert minden pillanatban feltétel nélküli szeretettel jelen kell lenni, minden embert és eseményt pontosan olyannak látni, amilyen. Ez a tudatosság magasabb útmutatássá bővül, ami segít abban, hogy az előre elrendelt eseményekhez és azokhoz az emberekhez igazodva maradj, akikkel találkoznod kell.

Amint minden pillanatban tudatára ébredsz szándékaidnak, érzéseidnek, gondolataidnak és érzelmeidnek, igazodsz az egyetemes tudathoz – a Teremtő tudatához –, amely elvezet téged a legmagasabb javadhoz.

Az univerzum egy intelligens hologram, egy élő szervezet, amely tudatos és intelligens. Gondolatainkon és érzéseinken keresztül kommunikál velünk. Mi vagyunk a gondolkodó sejtjei, ennek a holografikus univerzumnak a tudata.

A kvantumfizika törvényei kimondják, hogy az ember fizikai és nem fizikai energiából áll. A fizikai rész, amelyet láthatunk és érinthetünk, csak egy kis része annak, akik vagyunk.

A kvantumfizika azt mondja nekünk, hogy az univerzumban minden összefügg egymással, és nincs olyan, hogy üresség vagy abszolút semmi. A kvantumösszefonódás (más néven "kísérteties cselekvés távolról") azt mutatja, hogy ha két részecske kölcsönhatásba került a múltban, mindig kapcsolatban maradnak, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak egymástól. Ha az egyik részecske megváltoztatja állapotát, akkor a másik részecske pontosan ugyanabban a pillanatban megváltozik.

Önmagunk nem fizikai része magában foglalja az elménket, az érzelmeinket, a testünket, a DNS-ünket és a minket körülvevő energiamezőt. Nem számít, hogy a fizikai testen belül vagy kívül van; bárhol lehet az univerzum-ban, mert nincsenek határai.

A valóság azért létezik, mert mi létezünk benne. Tudatunk úgy teremt valóságot, hogy gondolatainkon, érzelmeinken és szavainkon keresztül frekvenciamintákat kódol anyagba és energiává.

A tudatfeletti a legmagasabb energiájú forma, amelyet jelenleg észlelhetünk, ezért Istennek nevezik. Nem vagyunk elszakadva Isten tudatától; ezért nincs szükség arra, hogy imádkozzunk vagy kérjünk bármit is? Mert az már jelen van bennünk. Feladatunk, hogy tudatosítsuk bennünk a jelenlétét azáltal, hogy nagyobb érzékenységet alakítunk ki a finom rezgések iránt.

Ahogy emeljük a rezgésünket, érzékennyé válunk a rezgés minden aspektusára – fizikai, érzelmi, mentális és spirituális. Kezdjük felismerni, hogy a tudat átáramlik mindenen, így rajtunk is. A Teremtő szeretete és fénye bennünk van és mindenben. – Minden egy.

Tapasztalod az intuitív tudás és a spirituális útmutatás kiterjesztett tudatosságát az életedben? Érzed egy isteni forrás jelenlétét, amit nem tudtál szavakba önteni?

Ez egy bepillantás minden lény tudatába, és mindenbe, amit áthat a feltétel nélküli szeretet és fényesség. Nem mindig jelenik meg erős fényként. Ehelyett a béke mély érzéseként vagy megértésként juthat el hozzád.

Bármilyen formát is ölt, ez a kibővített tudatosság tükrözi minden dologhoz és lényhez fűződő eredendő kapcsolatunkat. Ez egy egyértelmű útjelző, amely a spirituális növekedés és beteljesülés felé irányít bennünket. Ahogy fokozzuk érzékenységünket a finom rezgések iránt, elkezdünk belépni ebbe a tudatba, és megtapasztaljuk, hogy egyek vagyunk minden létező dologgal.

Fontos megjegyezni, hogy minden pillanatban szabad akaratunk van. Ennek ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy tudatosítsuk a gondolatainkat és érzelmeinket, amelyeket minden pillanatban választunk, ahelyett, hogy egyszerűen reagálnánk vagy reagálnánk helyzetekre vagy körülményekre a múltból belénk programozott dolgok alapján.

Akár tudatában vagy ennek, akár nem, folyamatos energiacserében vagy az univerzummal és mindennel, ami benne van. Érezheti, hogy gondolatai, érzései és érzelmei egyedül a tiétek, de nem azok. Folyamatosan körülvesz, és mindennel kapcsolatban állsz az univerzumban. Ahogy elkezdünk ráébredni erre a tényre, elkezdjük felismerni valódi természetünket, mint tiszta tudatot, amely egy, minden Létezővel.

Fontos észben tartani, hogy bármikor dönthet arról, hogy tiszteletben tartja-e azt a finom, intuitív jelzést, amelyet Ön kap. Ez nagyon megerősítő tud lenni. Ahogy egyre jobban tudatában leszel a neked adott finom, intuitív útmutatásnak, rájössz, hogy valóban nincs véletlen az életedben. Nincsenek véletlenszerű események naponta; csak az isteni időzítésben és az isteni kibontakozásban van tökéletesség.

Ez azt jelenti, hogy ha van valami az életedben, amivel foglalkozni vagy gyógyítani kell, akkor nincs miért aggódnod, mert a saját jelenléted ereje felold minden akadályt vagy korlátot. Tudatos tudatosságod a rezgés magasabb szintjére fog tolni, ahol nincsenek problémák, mert egyszerűen nem léteznek.

Az intuitív hang mindig hazavezet minket, és visszavezet bennünket valódi természetünkhöz.

A Teremtő tudatossága nem hitrendszer. Ez a tudat, amelyből minden teremtés származik. A Teremtő mindannyiunkban és együttesen a világegyetemként létezik.

Minden dolog ebből az eredeti energiából jön létre, beleértve a gondolatainkat, érzéseinket, érzelmeinket, észleléseinket és tapasztalatainkat.

Az erre az energiára való érzékenység, meditációval és imával fejleszthető, így nagyobb fokú boldogságot tapasztalhatunk, mint amit a fizikai világban tapasztalunk.

A tudatosság e magasabb birodalmában, hozzáférhetünk minden tudáshoz, bölcsességhez és intuícióhoz, amely új tehetségek és képességek kifejlesztéséhez vezet. Jobban ráhangolódunk testünk veleszületett bölcsességére és gyógyító képességére, így a betegségek már nem tartanak rajtunk. Minél jobban fejlesztjük intuíciónkat, annál több információ tárul elénk a meditáció során. Ez az egyik módja annak, hogy békét és elégedettséget találjunk életünkben, ha megtanulunk bízni magunkban, ahelyett, hogy megengednénk másoknak, hogy befolyásolják döntéseinket.

Ez a tudatszint mindenki számára elérhető, függetlenül attól, hogy milyen vallási hátterű vagy meggyőződésű. A gondolataink teremtik meg a valóságunkat, ezért itt nem léteznek negatív vagy félelmetes gondola-tok. Ahogy elkezdjük gyakorolni a jelenlétet, a pillanatban, megtanuljuk, hogyan válthatunk át a félelem alapú gondolkodásról, az intuitív gondolkodásra, amely megnyitja elménket minden lehetőség előtt.

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok