Strengthening of the Immune System audio file by Peter Garyaev

Hogyan jön létre a valóságunk? Fény általi teremtés.


https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DGoku0AEFMtY%26fbclid%3DIwAR2EEiEu243IMBLc0MyL-oPjdpJPncH9AfnkNdDdvBEeZOQXADCodjJc70E&h=AT2UICmZmgm0_wZw3f6Z6tDnqoNrRHjbeoUlcJ7T1CkTU08kMGfGKPMN1zZZEWRSXM8To_FqWjokEdF0psIf7CsPqmXWODw2RXmXhnzHLrZbBK8ksQCOsDlO2RG0-kZotbBy&__tn__=-UK-R&c%5b0%5d=AT06vAAzRfYzBY6h_r8S3RNr3dZScLYwILfNHWgJcFrN03AH5dhHVJkPmzYV_y833kwsecZkVoK8F8sf1ZQnEPBI0LsuEEJkC-POeNuoIQAuNVkqZEFmtZjwifFES1LFt3IgD45PSYIFczy5WMOeW7Jt3g





"Az immunrendszer hangfájljának megerősítése Peter Garyaev által a covid ellen.

 

Terjeszteni és hallgatgatni erősen ajánlott! A nemrég furcsa módon elhalálozott Peter Garyaev találmánya. A professzor lézeres letapogató segítségével egyébként lemásolta a "halott" COVID 19 vírus rezgését és ezt átkonvertálta hang -formává.

A vírus, amikor a a rezgésről tudomást szerez, egyszerűen saját magát oltja ki, s elpusztul. Ha valakiben, valamilyen helységben lappang az "élő COVID-19", akkor ez a rezgés egészen biztosan a pusztulását fogja okozni ennek a valaminek.

Ha terjeszted és felerősíted, akkor kihat a rezgés minden helyre, minden tartományba, autóba, boltba, még a szomszédokra is.

Jó lenne a kórházi COVID osztályokon is rendszeresen bejátszani a kórtermekben. Kellemetlennek tűnik a hangrezgés, de ez a kis féreg mesterségesen előállított bio-vírus-fegyver mitől is lenne kellemes????

A videó képanyaga viszont elég "kellemes", ez a szervezet harmonizálását okozza. A hang és képanyag " FREE" , azaz bárhol terjeszthető, másolható.

Sajnos a YOUTUBE lekapcsolta a Spiritual Televíziót 2 hétre, ezért ott nem tudom önálló adásként megosztani egyenlőre, ezért itt próbálkozom!

Segítsetek terjeszteni, hátha megoldja Hangfájl,.amit prof. Gariaev kifejlesztett a Sars cov.2 .re ...Többszőr hallgassátok"..

 

https://www.youtube.com/watch?v=TdOLbjLUCqg..



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok