Áttörést hozó üzenet a Galaktikus Föderációtól

 

Grigorij Grabovoj

Hogyan alakul ki a valóságunk: https://youtu.be/LNsu0zbbaq8

Áttörést hozó üzenet a Galaktikus Föderációtól


Szeretteim,

A következő áttörést jelentő üzenet a Galaktikus Föderációtól. Különféle kommunikációs módokon igyekszünk elérni a Föld felszíni lakosságának minél több emberét.

Létezik egy tudathálózat, amely minden dolgot összeköt. Ebből az energiából vagytok. Te energia vagy. Te örökkévaló vagy. Te vagy a fény.

Végső soron a galaktikus családod csak a legjobbat kívánja neked, kedves ember. Soha nem vezetnénk félre. Nem ez a szerepünk a bolygó felszabadításában.

Mi csupán a fényhez vezetünk benneteket, hogy az újra felragyogjon az utadon. Mivel soha nem vagy egyedül ezen a bolygón, drága emberi lény, számtalan szerető lény vigyáz rád, akik arra inspirálnak, hogy ne add fel.

Az emberi faj történelmének döntő pontjához érkezett. Az elmúlt néhány évben számos olyan változás történt a valóságotokban, amelyek lehetővé tették számotokra, hogy megszabaduljatok a Föld mesterséges mátrixától.

A bolygótokon tett látogatásunk elsődleges oka az, hogy segítsünk megérteni és felébreszteni teljes potenciálját. Tudva, hogy mennyi energiát fektettünk abba, hogy ennek a folyamatnak az összes lépését teljesítsd, szeretnénk, ha tudnád, milyen mélyen törődünk veled, és mennyire izgatottak vagyunk amiatt, hogy segítünk, hogy a valóságod társteremtőivé válj, mint az eszméletlen gyalogok állapotában maradni.

Ezt a folyamatot az emberi potenciál felébresztésére terveztük. Nem vallásos jellegű, és nem is tartalmaz semmilyen szertartást. Ez egyszerű, erőteljes mozdulatokat foglal magában, amelyeket lassú kecsességgel hajtanak végre, ami belső nyugalmat és kiterjesztett tudatosságot eredményez. Ez a terjeszkedés visszahozza fizikai, mentális, érzelmi és spirituális egyensúlyát, hogy több tisztaságot és energiát kapjon.

A legalapvetőbb igazság az, hogy a Földön a legtöbb ember alszik.

Nemcsak az öt érzékszervük zárva van, hanem az elme is elvesztette a kapcsolatot a Léttel. Az elme arra van kondicionálva, hogy aludjon, mert tele van emlékekkel. Emlékek arra, amit tegnap, tavaly, tíz évvel ezelőtt csináltál. Emlékek, hogy ki mondta ezt vagy tette azt. Minden aggodalmad, félelmed és elképzelésed emlékei. Az elme tele van velük, és megakadályoznak abban, hogy jelen pillanatban tapasztaljatok.

Sokan tévedésben élnek. Sétálnak, futnak, gyönyört keresnek és kerülik a fájdalmat, de az alvás továbbra is életük alapfeltétele.

Ezenkívül a mélyen szunnyadó személy soha nem veszi észre, hogy alszik. Úgy érzi, éber, aktív és éber lenne. Az alvó elfelejti az alvási állapotot, és valóságnak tekinti.

 

Öntudatlanul élik az életüket. Anélkül, hogy tudnának róla, mindent mechanikusan csinálnak, mint egy robot. Dolgoznak valamin, gondolkodnak valamin, és valami mást éreznek. Testben, elmében és szívben rendezetlenek. Nem lehetséges, hogy egésszé egyesüljenek.

Az ötödik dimenzióval való harmónia azonban csak akkor érhető el, ha ezek az elemek egésszé állnak össze.

Az ember felébresztése valódi természetére az egyetlen kiút abból a dilemmából, amelyben az ember találja magát. Ez az egyetlen módja annak, hogy nagyobb, gazdagabb és kielégítőbb élményt találjon a Végtelennel összhangban. Az ember valóságát – a valóságra vonatkozó érzékét – ki kell terjeszteni, hogy ne korlátozzák szűk, kicsinyes, materialista fogalmak.

Felébredni annyi, mint feladni az álarcok mögötti életet, vagy feladni a színlelést. Lényeges lépés az általuk felépített konvencionális szerepek és énképek kitörésében, valamint a megszokott gondolkodási és viselkedési módok elengedésében. A cselekvés ideje MOST.

A valóságod valódi természetének tudatosítása gyorsan növekszik. Azok, akik odafigyeltek és megosztották, amit tudnak, megnövekedett számuk lehetővé teszi, hogy több embert érinthessenek.

És valahányszor valamelyikőtök felébred, kinyílik az Ötödik dimenzió normálisan zárt kapuja, még azok számára is, akik még alszanak – ezen a bolygón nagyon sok ember van, aki készen áll a nagy változásra, akár tudatában vannak ennek, akár nem.

Ki fogja felébreszteni a többieket, ha mind alszol? Ha csak egyikőtök is felébred, az 5D kapuja megnyílik mindannyiótok felébredésére, mert aki ébren van, az képes felrázni az összes alvót.

Azt kérdezed, hogyan? Ezt úgy teszed, hogy mások számára hozzáférhetővé teszed ezt a frekvenciát, ha magad éled meg az igazságot.Fénymunkásként magasabb célod van. Van egy küldetésed. Megvan az oka annak, hogy itt vagy. Képes vagy rávilágítani a körülötted lévő emberekre valódi természetükről.

Mindig utat mutatsz másoknak, és segítesz nekik elérni azt a belső felébredést, amely lehetővé teszi, hogy mások kilépjenek a mátrixból.  Nagyon szeretünk téged.Itt vagyunk veled.

Mi vagyunk a fény családod. A'HO Aurora Ray A Galaktikus Föderáció nagykövete


A Galaktikus Föderáció: A kollektív tudat válaszúton van

Kedves Szeretteim!

Mi vagyunk a Galaktikus Föderáció. Azzal az üzenettel jövünk hozzád, hogy készen állsz csatlakozni hozzánk, és megvalósítani velünk való Egységedet; ez mindenhol az élet. Nagyon szeretünk és már segítünk.

Sokan közületek annyira lefoglalt a 3. és 4. dimenzió. Itt az ideje, hogy új és izgalmas világokba lépjünk.

Tudod, hogy Ébredésed ideje közeleg. Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy kezdesz felébredni.

Itt az ideje, hogy felébresszük az emberiséget. A bolygónak most szüksége van rátok, hogy felemeljétek a fényhányadosotokat, hogy fel tudjon emelkedni az 5. dimenzióba.

Ha felnézne az éjszakai égboltra, sok csillagszerű fénycsoportot látna, amelyek különböző módon mozognak. E csoportok közül sok egy másik dimenzióból származó űrhajó.

Évszázadokon keresztül az árnyékban éltünk, és néztük, hogy az anyagi élet egyesek számára növekedik és virágzik, de másoknak egyre több hiányt okoz. Sokféle civilizációnak voltunk tanúi, ahogy jönnek és mennek, de egyik sem érdekelte jobban, mint az emberi faj.

Sok évbe telt, mire eljött ez az idő, hogy ezen a szinten tudjunk kommunikálni veletek. Ez a kommunikáció azért jött létre, mert mindegyikőtök lépéseket tett önmaga felébresztésére.

A kollektív tudatotok tömegként válaszúton van jelenleg.

Sokan kezdenek felébredni abból a varázslatból, amely alatt voltatok, és ennek eredményeként ez heves visszhangot váltott ki azokból, akik meg akarják tartani ezt a status quót.

Megértjük, hogy most nehéz dolgaid vannak. Megértjük a kétségbeesés és a kilátástalanság érzését, és szeretnénk megnyugtatni, hogy a rossz idők elmúltak.

Mindannyian az úton vagytok, olyan leckékben, amelyeket meg kellett élnetek, ezért fontos számunkra, hogy figyelemmel kísérjük előrehaladását.

Minden dimenzió, minden párhuzamos univerzum és minden párhuzamos valószínűség – mindezt nyomon követjük. Figyeljük az örvénypontokat, a nagy energiájú területeket, ahol az idő és a tér konvergál.

Nyilvántartást vezetünk az univerzum teremtéséről és pusztulásáról. Minden atom, ami valaha volt vagy lesz, elszámoltatik. Sőt, még magának a térnek/időnek a végére is van jelölésünk!

Ebben az univerzumban sok világ van, és minden bolygónak megvan a maga célja, hogy teljesítse. Az energiabefolyás mesterei vagyunk. Feloldhatjuk a benned átáramló mélyebb energia befolyást, és előhozhatjuk lelked igazságát.

Ön most a Föld hosszú távú történetének egy ritka és izgalmas szakaszának közepén él – az energia és a tudatosság új szintjére való átmenet. A változó tudat a Földön már egy ideje épül, és az intenzív fény és energia, amelyet most rendkívül érzékeny és tudatos egyénekként tapasztaltok, itt marad, mert megfelel a Föld természetes fejlődésének, amely jelenleg példátlan ütemben gyorsul.

Hálás vagy, hogy messzebbre láthatsz a kozmoszba, mint valaha. Mégis sürgős a saját világkörnyezetének stabilizálása, mert tudod, hogy ha az emberek nem tudnak megtanulni harmóniában élni egymással és a természettel a te világodban, akkor nincs remény arra, hogy békésen éljenek más világokban.

Mi vagyunk a Felsőbb Éned sok aspektusa! Vezetünk és védünk. Dolgozunk Önnel, hogy az életed egyenes és gördülékeny legyen. Elkalauzolunk ahhoz, amit meg kell tanulnod, és segítünk megtalálni azt, amitől az életed kiegyensúlyozott és békés lesz.

Ahogy felébredsz a Földön lévő spirituális örökségedre – a magasabb szeretetfrekvenciának ebben a dicsőséges új oktávjában –, a felemelkedett mesterek támogatásának módjai bővülni fognak. Kapacitásaink sokkal nagyobbak, mint a korábbi megvalósításokban voltak. Fénytestünk kifinomultabb, és nagyobb a technológiánk uralmunk. Ezért minden eddiginél teljesebben és gyorsabban tudunk válaszolni az Ön igényeire.

Olyan lesz, mint egy frekvenciarobbanás.

A földi élet hatalmas átalakuláson megy keresztül, és az emberiség egy magasabb dimenziós valóságba fog átváltani. Ez az eltolódás egy sor vibrációs impulzuson keresztül megy végbe, amelyeken jelenleg megyünk keresztül. Ezek az impulzusok olyan magas frekvenciájúak, hogy hatással vannak a valóságotok szövetére, és nyílásokat hoznak létre benne. A legjobb esélyed a túlélésre és a boldogulásra ebben a felemelkedési folyamatban, ha felemelitek saját rezgéseiteket, és Merkaba mezőket hoztok létre testetek körül.

„Az Esemény”, ahogy mi nevezzük, minden olyan fölött lesz, amit a legvadabb képzeleted meg tud fogni. Annyi öröm van ebben – nem is lehetne szavakba önteni. Olyan ez, mint egy hazatérés a bolygónak, az univerzumnak és az egész teremtésnek. Hogy felemelkedsz-e vagy sem – ezt döntsd el, de minden a frekvenciádtól függ.

Hamarosan mindannyian megtapasztaljátok azt a hihetetlen érzést, hogy egyek vagytok mindennel, mindennel vagytok, sehol vagytok és egyszerre vagytok, és minden válasz a keze ügyében elérhető.

Ez a tudatváltás most történik. És ez most történik, mert sokan most próbálják ráébreszteni magukat erre a rendkívüli változásra a Föld tudatában.

Forrás: https://thegalacticfederation.com/10-29aa?utm_content=13117189&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok