A DNS újraprogramozása

 


A DNS újraprogramozása

 

Charles Morgan professzor a West Pointban tart előadást a Visual Information Division amerikai katonáinak a Bio-Warfare, a DNS újraprogramozása és az emberi sejtek kizsákmányolása terén elért legújabb technológiáról. Korábbi videókban azt mondtam, hogy a Corona-con JABS képes lesz nemcsak megváltoztatni az emberi DNS-t, de lehetővé teheti a személyek gondolatait és cselekedeteit is távvezérléssel. Megértem, ha egyesek úgy gondolják, hogy elvesztem a cselekményt, de biztosíthatom a kételkedőket, hogy ez a technológia abszolút létezik, és tömegesen fog felhasználni a CV19 JABS megvalósításával.

Ha megnézed ezt a videót, látni fogod, hogy a professzor megerősíti, amit hosszú hónapok óta mondok a videóimban, hogy mostantól távirányítóval irányítani lehet egy másik ember elméjét, és átvehetik az irányítást a fizikai testmozgásai felett is, gondolatok és funkciók .. Ez NEM az összeesküvés elmélet, ez egy abszolút TÉNY !! Azt is szeretném mondani, hogy még ez a technológia is messze elmarad a legújabb fejlemények elől, amelyeket nem tartanak nyilvánosan hozzáférhetővé, és amelyeket gyakran alkalmaznak a nagyközönség ellen. Emlékszem, hogy sok évvel ezelőtt néztem egy online dokumentumfilmet, amelyben egy füttyentő kijelentette, hogy a jelenlegi technológia, amelyet látunk nyilvánosság elé terjeszteni, már több mint 25 éves, ami továbbra is tudatosította bennem, hogy az ún. lényeg a régi technológia …

 

A professzor elárulja, hogy mostantól képesek tárolni és elrejteni a képeket és filmeket a DNS-ben és a baktériumokban. Azt is elmondja, hogy mindössze 1 gramm emberi DNS tárolhat 7 milliárd milliárd iPad megfelelőjét, gondoljon csak bele, csak 1 gramm, ez teljesen meghökkentő! !! Azt mondja, hogy az információkat és képeket az emberi test baktériumaiban is el lehet tárolni, amelyeket aztán egy edénybe helyezhetnek és az információkat eltávolíthatják, valamint azt is, hogy amikor ugyanazok a baktériumok szaporodnak, akkor az utódok is ugyanezzel az információval vannak kódolva. Azt is elmondja, hogy lehetséges egy sejt beprogramozása és a test BÁRMILYEN részének megcélzása, beleértve az agyat is, amelyet aztán egy külső erőből is át lehet programozni és irányítani.

 

Ez azt jelenti, hogy a CV19 JABS tartalmazhatja mindazt a technológiát, amelyet ebben a videóban hallani fog, és HŰTŐ, hogy ugyanez a technológia mit tehet, amikor célzásra és támadásra készülnek !!! Ennek a technológiának a pontossága olyan, hogy a porszemcsék nagyságú miniatűr nanobotokat programozni lehet a test bármely részének megtámadására, hogy hasznos teher vagy vírus közvetlenül a véráramba, szervekbe, agyba, szemekbe stb. Kerüljön. szunnyadhat a test bármelyik részében, ahová irányították, és ott maradhat észrevétlenül, amíg a megfelelő elektronikus jel meg nem érkezik annak újbóli aktiválásához.

 

Azt is elmondja, hogy képesek kezelni és megváltoztatni az emberek emlékeit és felfogását, és nem is kell rábeszélni őket, mindössze annyi szükséges, hogy hang- és vizuális képeken, vagyis TV-n keresztül változtassák meg a memóriájukat, pontosan így a nagyközönséget arra csábították, hogy higgyen a nagy Corona-con-ban. Ha keresztény vagy, tudnod kell, hogy ezek a JABS-ek lehetővé teszik a luciferiek számára, hogy megváltoztassák a DNS-edet és megváltoztassák Isten-felfogásodat, sőt, akkor be van programozva, hogy utálják őt !!! A Biblia arra figyelmeztet, hogy a föld nemzetei és emberei utálni fogják a bibliai kereszténységet, és üldözni fogják a biblia hívő keresztényeket, és ez így fog történni. Meg fogják változtatni minden olyan ember megítélését, aki beveszi ezeket a démoni DNS-t változó oltásokat, egy lelki háború.

 

Érdemes megemlíteni azt is, hogy törölhetik az emlékeket, és hamisakat telepíthetnek, csak képzeljék el, ha ezzel megtévesztik a föld lakóit, hogy imádják a fenevadat, és természetesen az lesz, mert pontosan erre jött létre.

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok