TITKOK TITKA

 

TITKOK TITKA

A "Titkok Titka" egész egyszerűen az, hogy ti teremtő lények vagytok - egyszerre emberiek és isteniek. Ez a tudás, mármint az igazi természetetek, szándékosan el lett rejtve előletek, vallásaitok és filozófiáitok többsége által.

Ezek a titkok persze tiltott gyümölcsök, mert ha részesültetek volna belőlük, akkor tudomást szereztetek volna saját istenségetekről, annak ellenére, hogy az anyagban éltek. Tudomást szereztetek volna arról, hogy ti teremtitek a jövőtöket ebben a pillanatban, és életetek minden pillanatában, gondolataitok és érzéseitek által, és a választással, hogy mit gondoltok és éreztek önmagatokról és egymásról.

A "Titkok Titka" kiszabadít benneteket az emberi korlátok börtönéből. Felszabadít benneteket az idő, a tér és a körülmény kényszerhatása alól. Teszi ezt pedig azáltal, hogy megnyitja a saját elmétek kapuit, kiszabadítva azt a mentális fogságból, amit azok az erők vetítettek ki rátok, akik visszatartani és manipulálni akarják, az emberiség sorsát, saját önző céljaikért.

A "TITKOK TITKÁNAK" NÉGY ASPEKTUSA VAN.

Az első: a képességetek, hogy megszerezzétek a spirituális felismerést, vagy éleslátást, hogy átlássatok a hazugságokon, amiket kivetítenek rátok. És, hogy lássátok az "igazi ösvényt" a legsűrűbb sötétségben is.

A második: a képességetek, hogy érezzetek. Ez a titkok legbelső magja. Ez a legdrágább kincsetek, habár ugyanakkor, ez a legsúlyosabb dilemmátok is. Azok, akik ellenőrzésük alatt tartani és manipulálni akarnak benneteket, jól tudják, hogy céljaikat csakis az szolgálja, ha lefagyasztva, illetve paralizálva tartják képességeteket, és semmi mást, csak az alsó emocionális spektrumot érezitek.

A harmadik: aspektus a képességetek, hogy az igazságotokat mondjátok. Az elkövetkező idők sokatoktól megkövetelik majd, hogy tisztán kimondjátok az igazságotok, még akkor is, ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek levőkével.

A negyedik: aspektus a cselekvő képességetek. Ez a négy aspektus együtt gyökerezik és a szabadságotok forrása. Szívetek természetében rejlik a minőség, hogy érezni tudtok és az összes közül, ez a legmélyebb titok. Mert ez lehetőséget nyújt nektek arra, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és ez a kollektív elme kontroll, túllépésének a kulcsa.

Habár ez nevetségesen egyszerűnek hangzik, e titkok lényegi igazsága az, amit ti örömnek, nagyrabecsülésnek és hálának neveztek. Fedezzétek fel az életetekben azokat a dolgokat, helyzeteket, embereket, gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami okot ad az örömre, a nagyrabecsülésre és a hálára. Ápoljátok ezeket, akár egy értékes kertet, a mérgező gyomok között, mert ez a kert növekedni fog és táplál majd benneteket.

A manipulálásra használt egyik legjobb taktika, a túlélésért való rettegés, és a sötét erők, minden rendelkezésükre álló aljasságot bevetnek.

Mint spirituális mestereknek, az a feladatotok, hogy felül lépjetek ezen a kollektív elme kontrollon és megtaláljátok saját egyéni ösvényeteket, amely keresztül vezet a bekövetkező káoszon.

Én azt hiszem ez az a bökkenő, amiről a Hathorok beszélnek. Megvan a képességünk rá (akár tudatában vagyunk ennek, akár nem), hogy a kollektív tudatosság választásától eltérö vibrációs mezöt válasszunk. És a magasabb vibrációs mezők, mármint az öröm, a nagyra becsülés és a hála másfajta sorsot (kimenetelt) eredményeznek, mint a félelem, a harag vagy az ellenségeskedés.

És azt is észrevettem, hogyha ezek az érzések, elég hosszú ideig tartanak, ezt a vibrációs mezőt, külső körülményeim is visszatükrözik. Más szavakkal, körülöttem mindenütt olyasmi bukkan fel, ami örömöt okoz, nagyra becsülést és hálát, mint a derűs nyugalom és a furcsa egybeesések (szinkronicitások) amelyek rendelkezésemre állnak. Amikor megadom magam a félelem, a harag és az ellenségeskedés alsó vibrációs mezejének, (gyakran miután túl sokat néztem vagy olvastam a híreket, vagy egyszerűen átadom magam a rossz szokásomnak, hogy a legrosszabb esetet képzelem el), akkor a konfliktusok világába merülve találom magam. A derűs nyugalom és az öröm eltűnik, és a világ, amely csodákkal és lehetőségekkel volt telítve, szerte foszlik a szemeim előtt. De tisztában vagyok azzal, hogy ez mind az én teremtésem.

Azt hiszem a Hathorok látják a mélyülő hasadást azok között, akik azt választották, hogy felfelé élnek, az öröm, a nagyra becsülés és a hála vibrációs állapotában; és azok között akik azt választották, hogy a félelem, a harag és az ellenségeskedés vibrációs mezejében élnek, a domináns emocionális állapotban, amelyet jelenleg, a tömeg média és a napi politika által vetítenek ránk.


Forrás: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pev=2017&pho=8&n=jupiter21&fbclid=IwAR2LRuC7vd8GM78KxaeX7VcJX1knBiAO_xYwZPlmHDnoa-k8sejs7tVcbqI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok