Minden gondolat teremtő

 


   Minden gondolat teremtő

Csak az számít mit gondoltok magatokról és mit szeretnétek meggyőződésetekké tenni, mert minden csupán lehetőségekként áll fent. Nagyon jól vigyázz mit forgatsz a gondolatodban, mert ha mindig a vírustol félsz és ezt forgatod a fejedben, megteremted még az eltávozásod is. Mivel minden gondolat teremtő, minnél többet forgatod a fejedben, annál nagyobb a megtestesűlésének valószínűsége.

 Az igazi imádság, a gondolatod milyenségében van. A szeretetben és abban amit magadnak is kívánnál, csak azt gondold másokról is. Olvasd mit mond erről az ős-eredeti teremtő felettestudat. „Az emberi lények gyakran ki sem mondják mit gondolnak, a magasan fejlett lények számára teljességgel haszontalan volna, ha nem közölnék másokkal a gondolataikat- pedig ez jócskán külömbözik a nyílt hazugságtól. Mi véget forgat az ember a fejében egy gondolatot, ha nem osztja meg senkivel? A magasan fejlett lények épp ezért látnák haszontalannak azt is, ha nem tartanák meg amit másoknak és önmaguknak ígértek.

S mi a helyzet akkor, ha épp valamilyen csúnya gondolat jár a fejemben? Mért forgatnál a fejedben csúf gondolatokat? Űzd ki magadból! Az embernek olykor átfút az elméjükön egy-egy csúnya gondolat, de jobb ha hagyják tovatűnni.

S mi tévő legyek, ha nem tudok szabadulni tőle? Jól hallom? Azt képzeled, hogy nem te döntesz afelől, mit engedsz be a tudatodba? Tényleg nem csuda, hogy a fajod ekkora pácban került! Persze tudom és már rengeteget változtattam a gondolkodásomon. Mégsem minden fúto gondolatom méltó rá, hogy megosszam másokkal. Akkor hát ne tedd! Csak azokat a gondolatokat közöld másokkal, amelyek régóta motoszkálnak a fejedben egy-egy imádság. Ezzel nem nyomasztani akarsz ugye?

A magasan fejlett lények aztán tényleg sosem nyomasztják magukat ilyesmivel. Ha azt tapasztalják, hogy olyan gondolat fut át a fejükön, amit nem kívánnak megvalósítani, haladéktalanul másra fordítják a figyelmüket. Ha bármiféle mulandó negatív képzet feltűnne bennük, nyomban kiűzik a fejükből. Némi gyakorlattal eljutnak addig, hogy egyetlen olyan gondolatot sem forgatnak az elméjükben, egy nanoszekundumnál tovább, amelynek a megvalósulását nem szívesen látnák az életükben. Egyszerűen nem adnak tápot az ilyen gondolatnak. Hagyják, hogy nyomban tovaszálljanak, és a figyelmüket egy újjabb és pozitívak gondolatra irányítják.

Ezt akár egy új gondolat mozgalmának is nevezhetitek, s bátran alakíthattok olyan csoportokat, amelyek célja bolygótokon is meghonosítani ezt a gyakorlatot. Igen erről már beszéltél nekem. S kétségkívül még fogok is Ha alkalmam adódik rá. Tehát ha bármely futó gondolat nem teljesen pozitív, tereld másra a figyelmedet. Ha viszont pozitív gondolatot forgatsz a fejedben, bízvást oszd meg bárkivel, akit érinthet, vagy bármilyen okból érdekelne. Ami pedig a szavahihetőségedet illeti, mindig tartsd meg az ígéretedet. Ha mégis úgy éreznéd nem akarod, vagy nem tudod megtenni amit elgondoltál, vagy kimondani készülsz, akkor inkább ne mond ki. Amennyiben viszont úgy adódik, hogy nagyon is komolyan gondoltad az ígéretedet, ám később rájössz, hogy egyszerűen képtelen vagy teljesíteni, mert valami közbe jött, akkor keress meg kivétel nélkül mindenkit, akinek az ígéreted szól és tisztázd velük a helyzetet. Mondd meg nekik az igazat. Alázatosan és szelíden magyarázd el nekik, miért nincs módodban állni a szavadat. Mindenkinek mindenről a színtiszta igazat mondd. Ez a magasan fejlett lények alapelve.”

Forrás:-Neale Donald Walsch, Beszélgetések istennel. 4.könyv.         Áldás. Ilona.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok