GONDOLATOK _ ÚJ KOLLEKTÍV TUDAT _ A gondolatod teremtő erő

 

GONDOLATOK

 

Gyakorlás közben, a gondolkodás által létrejön egy gyenge fénylő jel, hívhatjuk biojelnek is. Eme fény információt hordoz.

Mindenki békére, szeretetteljes együttélésre, egészségre, igazságra, jóságra, boldogságra, harmóniára vágyik. Ezek olyan információk, amik mindannyiunk kívánságai, és gyakran eszünkbe jutnak.

Ha a gondolataink teremtőiek, a jót és az isteni rendet, az erkölcsös értékrendet, örök, igaz értékeket képviselnek, akkor ez a fénylő jelzés egy normalizáló, helyreállító jelként fog a térbe és önmagunkra kihatni.

Ugyanis amikor az ember gondolkodik, kapcsolatba kerül az egész világgal. Amikor érzünk, szintén kapcsolódunk az egész világhoz.

A kölcsönhatás lehet esemény-normalizálás, vagy egészség-helyreállítás is. Eme „gyenge” gondolati jel - csak azért hívjuk gyengének, mert szabad szemmel nem látható - ám mégis egy optikai jel, létrehozza az információ olyan koncentrációját, amely áthatol a nem harmonikus eseményeken.

Bárkinek a gondolata, jelzése, azonnal átadódik a külső valóságnak. Van egy szabadalom, amely kimondja, hogy amikor információt adunk át (a gondolkodás is az) valakinek, vagy valaminek, akkor a gondolatok átalakításának rendszere fénylő sugárzásban lelhető fel.

 Vagyis: A saját tudatunkat használjuk, a gondolkozás során keltett biojelekkel, amelyeket egy időben koncentráljuk, irányítjuk egy meghatározott cél érdekében, önmagunk és mások megmentésének teremtéséért, s mindezt visszakapjuk.

Képesek vagyunk úgy besűríteni az egyének fénylő gondolati jeleit, hogy eme fényhullámok összeálljanak, és fizikai realitásként megvalósuljanak.

 

ÚJ KOLLEKTÍV TUDAT

 

A KOLLEKTÍV TUDAT: az egyéni tudatok egyesített átlaga. Környező világunk minden tárgya és jelensége, az élőlények egységes tudatára épülnek.

Az általunk érzékelt valóság: valójában a kollektív tudat terméke. E látszólagos valóságot, a különálló tudatok, különböző elképzeléseinek átlaga adja.

Az átlagolódás eredményeként, a kollektív tudatban, létrejönnek bizonyos állandó, szilárd meggyőződések, melyeket az emberek objektív valóságként észlelnek.

Amikor a saját tudatunkat fejlesztjük, megváltoztatjuk a világstruktúráját.

Megváltoztatva tudatunkat, fokozatosan megváltoztatjuk a kollektív tudatot, melynek eredményeként, átalakítjuk a minket körülvevő valóságot.

Az ÚJ KOLLEKTÍV TUDAT által, egy tökéletes, boldogságban, bőségben és egészségben kiteljesedett világot teremthetünk, minden létező számára.


      A gondolatod teremtő erő. Benned is ott rejlik az irányítás képessége.

Amikor a saját tudatunkat fejlesztjük, megváltoztatjuk a világ struktúráját.

      Megváltoztatva a tudatunkat, fokozatosan megváltoztatjuk a kollektív tudatot, és ennek eredményeként eljutunk ahhoz a világhoz, amelyre szükségünk van.

      Pontosan az jön létre újra a valóságban. 

Ilyen a világ átalakításának mechanizmusa.

      Ha csupán az emberiség 1%-a közös teremtő tudati állapotba kerül, egy szebb és boldogabb létezés megvalósítására irányítva figyelmét, világunkban a változás megtörténik!!!


MI AZ A KOLLEKTÍV TUDAT? "A kollektív tudat - ez az összes ember egyesített tudata. Később látjuk majd, hogy a kollektív tudathoz, hozzá kell kapcsolni más lények, például az állatok tudatát is, összességében minden létezőnek a tudatát. A kollektív tudatban szilárd elképzelések léteznek. Ezek az elképzelések, szilárdak, mivel egyfajta átlagnak számítanak, azaz annak, amit az emberek összességének átlagosítása eredményeként kaphatunk.

Vagyis a különböző dolgokról alkotott kollektív elképzelést az emberek úgy észlelik, mint objektív valóság.

Pontosan ezeknek az eredményező elképzeléseknek a stabilitása hozza létre az illúziót, bár ez egyszerűen a nagy számú objektumok átlagolásának eredménye, az adott esetben ez az emberek tudatában létező elképzelése átlagolásának eredménye." Dr. Grigorij Grabovoj

Az ÚJ KOLLEKTÍV TUDAT PROGRAM nem meditálgatások sorozata lesz, nem álmodozgatások végtelen sora, hanem KONKRÉT IRÁNYÍTÁS , TUDATI MUNKA. A valóságnak egy ÚJ RÉSZLETÉT KRISTÁLYOSÍTJUK KI.

ÚJ KOLLEKTÍV TUDAT: Az új azért új, mert ebben az általunk tudatosított kollektív tudatban a FÉNY , a jóság, az erkölcs , a Krisztustudat, a szeretet és az örök igazságok lesznek a mérvadóak. Valójában a mostanit újítjuk, fényesítjük, sűrítjük, koncentráljuk minden ember egyéni fénylő gondolati jelével, s ezáltal a következmény, a realitás , a fizikai már új és szebb, EMBERI jövő.

Lélekhangja, szívhangja. Szabad ember. Nem meditálgatunk róla, erről szó sincs, sűrítsünk, összeadjuk gondolati fénylő jeleinket. IRÁNYÍTÁSRÓL van szó, nagybetűkkel. A fizikai valóság a KOLLEKTÍV TUDAT projekciója.

"Ily módon, ha a kollektív tudatba beépítünk egy új tételt, legyen ez az, pl. az, hogy a megsemmisítés lehetetlen, a fiatalodás valóság, vagy az, hogy az életnek öröknek kell lennie, úgy pontosan akkor ez fog megvalósulni.

Mivel, amikor ez az elképzelés válik normává, azaz a kollektív tudat részévé, akkor ez a tétel, mint a kollektív tudat része megszilárdul, és kezdik el objektív valóságként érzékelni." G.Grabovoj

„Meg kell értenünk, hogy minden, amit magunk körül látunk, a folyamatok körülöttünk, ez mind a kollektív tudat alapján jött létre.”

 Amikor abszolút meggyőződéssel ismeritek fel, hogy semmi sem képes benneteket károsítani a saját képzeleteteken kívül, na, akkor hagytok fel azzal, hogy félelmeiteknek, feltételezéseiteknek és képzelgéseiteknek figyelmet fordítotok. Onnantól kezdve csak az Ősigazságnak éltek, a Lényeg lényege által. Maharaj Nisargadatta

Folyamatosan ezt keressétek, erre figyeljetek. Bennetek van az arany, a középpont, Isten, a Teremtő, az Örök Élet, a Nap. 

Erre támaszkodjatok!


Forrás és itt lehet csatlakozni minden este: https://ujkollektivtudat.hu/ 

Végtelen Forrás

Minden este: 20.00
Közös tudati munkával, teremtő szándékunk összefogásával dolgozzunk együtt minden nap 20 órakor 10 percet az Új Kollektív Tudatért és ezáltal egy tökéletes, boldogságban, bőségben és egészségben kiteljesedett világmegteremtéséért.

Tarts velünk minden este, hogy a közös célért összeállt tanítók és fénymunkások által vezetett gyakorlatokkal Te is részese lehess a változásnak! Csatlakozz és legyél Új Kollektív Tudatos!


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok