Bill Gates fejleszti

 


Bill Gates fejleszti

 

Raphael Dubois. Nézze csak meg ezt a bohócot, minden érmével együtt. Valamikor a XIX. Század végén a francia farmakológus kinyerte a biolumineszcens fény előállításához szükséges oxidatív enzimeket. Gondolj szentjánosbogarakra. Medúza. És bizonyos gombák. Ez a két vegyi anyag a luciferin és a luciferase, melyeket ő személyesen hozott létre. Latin latin megfelelőjéből, a luciferból származnak.

A név pedig fényhordozót jelent.

Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtem figyelmeztetni az embereket az ID2020-ra, Bill Gate magnum opus projektjére, amely azt ígéri, hogy minden földi férfit, nőt és gyermeket digitális azonosító jelzéssel látnak el, a „biblia hívők” sokaságába botlottam, akik már igazolják döntéseik a legrosszabb deduktív érvekkel, és talán a legtragikusabbak az emberi történelem során. Valami ilyesmi:

„Semmi rosszat nem látok abban, ha az ID2020-at szedjük.

Nem vagyok becsapva.

Ezért az ID2020 nem a jel. ”

Ismét - a legrosszabb deduktív érv.

Nem tudom, mit mondhatnék még én vagy bárki más, hogy mindenkit meggyőzhessek arról a súlyos helyzetről, amelyben találjuk magunkat. Mindent, amit megemlítek, jelenleg Bill Gates fejleszti, gyakran a COVID-19-szel együttműködve. playbook, MIT - mindezt az ENSZ és a Rockefeller Alapítvány támogatja.

 

EGY: Az  ID2020 egy globális digitális azonosító rendszer, amelyet minden férfitól, nőtől és gyermektől elvárnak, és szó szerint tanúsító jelnek nevezik.

 

KÉT:  A COVID-19 folyamatban lévő mutációi miatt (tudom) a jelenleg fejlesztés alatt álló koronavírus vakcina megváltoztatja a DNS-ét azáltal, hogy egyedi genetikai kódunkat szintetizálják mRNS és CRISPER technológiával, amely ollóként működik a DNS vágásával egy kijelölt új szekvencia mesterséges kóddal történő eltávolítása vagy beillesztése. Szükségem van-e emlékeztetni; ez a transzhumanista nedves álom.

 

HÁROM:  A közelmúltbeli Microsoft szabadalom, a 060606, egy másik beültethető eszközt tartalmaz vásárlás és eladás céljából, amelyre az ID2020 kölcsönösen kiterjed (és valószínűleg ugyanaz a projekt). Ez egy kriptovaluta rendszer, amely figyelemmel kíséri testi tevékenységünket - még gondolatainkat és érzelmeinket is -, és jutalmaz minden egyes embert annak alapján, hogy mennyire jól teljesíti feladatát monetáris tranzakciókkal.

 

NÉGY:  Egy apró gyógyszeradagoló chip fogamzásgátló szerként fog működni, kikapcsolva a nő reprodukciós képességét, mint egy villanykapcsoló flipje.

 

ÖT:  A digitális személyi igazolvány tartalmazza a mentelmi útlevelet.

 

HATÁROZAT:  annak biztosítására, hogy minden férfi, nő és gyermek eleget tegyen az Egy Világrend kötelező végrehajtásának, a Gates és az MIT jelenleg fejlesztik az „Emberi beültethető kvantumpontos mikrotűk oltási rendszerét”. Ez egy tetoválás a kéz számára, amely tartalmazza az azonosító jelünket és az oltási nyilvántartásunkat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok