Egy másik infó 2012 környékéről



George Kavassilas jövendölése
- avagy mi várható 2011 és 2013 között

George Kavassilas Ausztráliából származik, aki a az élete során nem mindennapi megpróbáltatásokon és élményeken keresztül tett szert fontos tapasztalatokra. A természetének és tapasztalatainak köszönhetően felelősséget és kötelességet érez az iránt, hogy a fontos információkat osszon meg másokkal, akik ezek alapján eldönthetik a közel jövőben, hogy melyik utat választják. Elmondásaiban csakis a saját élményeire, tapasztalataira és bölcsességére támaszkodik. Azt mondja, hogy jelenleg a Földön több ember van, akik saját szemléletük és tapasztalataik alapján informálják az emberiséget a jelenlévő történésekről, mint pl. David Icke, Gregg Braden vagy Drunvalo Melchizedek, akiket nagyon tisztel.

Lehet mindegyiküknek más a nézete, de lényegében azonos helyről kapják az információt. Az ösztönzi őket, hogy feleleteket találjanak saját kérdéseikre, miközben a szívük hangjára és a fény energiájára támaszkodnak. George Kavassilas azt mondja: “ Ha létezik valami vagy valaki, aki arra buzdít minket, hogy adjuk át saját energiánkat vagy hogy hagyatkozzunk más valaki energiájára (hamis próféták vagy mesterek), akkor ilyen esetben csalásról és mások manipulálsáról van szó.“

George Kavassilas 1966-ban született, és mint gyermek már rengeteg tapasztalatra tett szert, amikor több féle Földön kívüli lény vitte el – baráti és kevésbé baráti szándékkal. Az első emlékei a találkozásról a negatív (ellenséges) lényekkel 5 éves korára nyúlnak vissza. Emlékszik, hogy milyen módon tették mozgásképtelenné, s mikor visszahozták őt, akkor hidegrázás töltötte el. Ilyenkor odament édesanyja ágyához, aki felébredt és nem értette, hogy fia miért van átfagyva. Hiába mondta, hogy elvitték őt a földönkívüliek, édesanyja úgy reagált erre, hogy biztosan rosszat álmodtál. Más lehetőség nála fel sem merülhetett, még akkor sem, amikor eltűnt a takarója vagy a vánkosa az elvivést követő napon.

Hasonló meg nem értéssel találkozott később többször is, de megértette azt, hogy olyan tapasztalatokra tesz szert, amelyekre más nem. Az ezzel kapcsolatos problémákkal saját magának kellett megküzdenie. Elmondta, hogy voltak olyan hetek gyermek és serdülő korában, amikor 3x is elvitték őt. Ilyenkor az iskolában nem tudta leküzdeni álmosságát, mivel egész éjszaka fent volt. Az ilyen találkozások után implantátumok voltak a finom és fizikai testében. Azt gondolja, hogy ez mind azért történt, mert előre tudták a sötét erők, hogy felnőtt korában fontos információkat fog majd átadni az emberiségnek (amit jelenleg ad át), s ezzel akarták befolyásolni. Hasonló eseményeket máig is megtörténnek vele, de már ritkábban. Megtanulta, hogy a tudat és a belső fény ereje mindenféle manipulációs törekvést megsemmisít, így már nem tudnak ártani neki.

A fordítást én végzem, ezért, ha valamilyen hibákat vétenék, előre is elnézést kérek. Ha hozzászólásaik volnának ehhez a témához kérem írják meg e-mail-ben vagy a „teaház“ fórumban.

Az emberek elcsalása a Földről - 2. forgatókönyv (3. rész.)

G. Kavassilas nehezen határozta el magát arra, hogy ezeket az információkat közzé tegye. Tudatában van annak, hogy az említett információk szinte hihetetlenek, s addig még nem kezdődnek el megtörténni, addig nehezen lehet ezeket megerősíteni. Tudja, hogy a Föld felső vezetésének (az elitnek) az akarata az, hogy fenntartsák a „valóságos“ illúziós világot, de az események fel fognak gyorsulni. Fontos, hogy az ember fel legyen készülve és ne hagyja magát meggondolatlan határozatok meghozására az adott pillanatban. Nem segíthetünk magunknak, ha nem a szívünkre hallgatunk. G. Kavassilas mondja – „Az egónk (fejünk) mindig talál okot arra, hogy mi képpen lehet valamiben kételkedni, de a személyes tapasztalatok és az új ismeretek felismerése egyértelműen olyan információkhoz juttatnak, amelyeket nem lehet megcáfolni“.

Az információkból mindenki azt visz el, ami számára a legfontosabb. A tény az, hogy a jelenlegi realitás szétesőben van az asztrológiai ciklusok befejezése miatt. Ez nem cáfolható meg és a Föld felső vezetői (az elit) számára sem ismeretlen tény.

A Montauk kísérletek alatt a 20. században (az időben és a térben való utazásnál) megállapították, hogy egy pontban az „utazók“ rátaláltak egy úgynevezett fény-falra, amely a 3. dimenzió realitásának a vége. A különböző titkos kísérletek is bizonyítják a 3. dimenzió realitásának teljes szétesését a Földön - G. Kavassilas szerint ez 2013.3.21-én fog bekövetkezni. Ezt bizonyítják az egyes elemek stabilitása (kötése) is, mivel az idő múlásával fokozatosan lazulnak.

Az emberek elcsalása a Földről - 2. forgatókönyv (2. rész.)

G. Kavassilas szerint ez mind azért van, hogy az emberek önkéntesen hagyják el a Földet, mivel az Univerzum törvényei alapján senkit nem lehet kényszeríteni. Ugyanakkor befolyásolni (manipulálni) lehet, hogy „saját“ akaratukból határozzanak úgy, ahogy mások akarják. S mind ez akkor történik, amikor a globális helyzet kezd kiéleződni. Várható a világ gazdaságának és politikájának összeomlása, s ezzel együtt pedig beindulnak a szociális megsegítő programok. Nem lehet kizárni a lokális fegyveres összecsapásokat sem. G. Kavassilas szerint legfontosabb az, hogy a Föld felemelkedjen. A Földanyáról azt mondják, hogy még mindig visszatartja magát, mivel várhatók, hogy fokozódni fognak a természeti katasztrófák világunk különböző részein.

G. Kavassilas nem tartozik azon emberek közé, akik a pusztulás és reménytelenség elméletét hirdetik. Épp ellenkezőleg, tudja, hogy a pozitív tapasztalatok és jövő az, ami ránk vár. Felkészíti az embereket azokra az eseményekre, amelyek a 2012-ben (kb. az év felétől) még jobban ki fognak éleződni. A világ más-más részein különböző intenzitással fog lezajlani. Az embereknél is minden út egyedi, mivel a tapasztalatok elsajátításához mindenkinek a saját útját kell járnia. A földrészekre vagy államokra is úgy kell tekinteni, mint a lényekre, akiknek saját útjuk van.

A helyzet helyenként drámaira fordulhat, de az embereket G. Kavassilas arra próbálja irányítani, hogy a 2012-es eseményekre úgy tekintsenek, mint egy új emberi faj megszületésére. Erre a szülésre úgy tekintsünk, mint egy új élet megszületésére. Ez nem csak a fájdalomról szól, ezért ne úgy összpontosítsunk rá, mintha az egész eseménynek a legfontosabb része lenne.

A fent említettek alapján G. Kavassilas nem zárja ki, hogy olyan pillanatok is bekövetkezhetnek, ahol az egyes területeken az áttekinthetetlen helyzetben akármilyen segítség jól fog majd jönni. Ha valaki segíteni fog krízis helyzetben lévőkön, akkor ezzel a tettel sokaknak segíthet, főleg ha ezt feltétel és elvárás nélkül fogja elvégezni. Ekkor avatkozhat közbe a sötét oldal is, amely számukra a legmegfelelőbb helyzet. A döntés pillanatában fontos lesz a tudatunk és a szívünk hangjára hallgatni (fontos a lelki jelenlét). Az emberek nagyon fifikusak, s ezért az emberiség többsége biztosan át fogja majd gondolni a nekik nyújtott segítség lényegét és a segítők szándékát. Ez egy olyan helyzet lesz egyesek számra, amikor nem lesz sok idő a gondolkodásra vagy a helyzet mérlegelésére.

Az emberek elcsalása a Földről - 2. forgatókönyv (1. rész.)

Milyen forgatókönyv vár azokra, akik nem a Földanya felemelkedésének az útját járják? G.Kavassilas a következő módon magyarázza. A sötét (negatív) entitásoknak az érdeke az, hogy az „agy-kimosott emberi csordákat“ megvédjék és átvigyék egy másik helyre azelőtt, mielőtt megszűnik a 3. dimenzió létezése a Földön. A magasabb negatív lények pontosan tudják a jövő eljövetelének és felemelkedésének folyamatát a Földön. G. Kavassilas megemlíti, hogy különböző negatív információk vannak a Föld felemelkedésével kapcsolatban, amelyek nem informálják eléggé az embereket és illúzióban ringassák őket. Az emberekhez a médiákon keresztül pedig sok spekulatív információ is eljut, mint pl. a világháború kitörése, különböző betegségek elterjesztése, az időjárással való manipuláció, művileg előállított földrengések stb. – (megj. – a félelem elültetése az emberekben). Ezek a „rémhírek“ nem öltöttek globális méreteket, de nem is fognak, mivel a magasabb negatív entitásoknak sincs érdekükben.

Létezik egy forgatókönyv. Ami arra van, hogy minél több embert csaljanak el a Földről az űrhajókba, amelyek aztán elviszik őket egy másik helyre (van elkészítve néhány 3. dimenziós bolygó), hogy megóvják az eddig működő manipulációs mintát. (G. Kavassilas ezeket az űrhajókat taxiknak nevezi, láthatók lesznek s az Univerzumban hatalmas fogdáknak hívják őket).

Az egyik bolygó, amelyre az emberek ki lesznek telepítve az a Mars. Ez a jövendölés saját tapasztalatra támaszkodik, mivel a Marsnak saját atmoszférája van, s most is a felszíne alatt több, mint 1 millió ember él. (megj. – ez egy titkos projekt része, a neve Genesis - célja a Marsnak az újra betelepítése). Mielőtt az emberek a Marsra jutnának, először a Nibiru bolygót fogják meglátogatni. G. Kavassilas szerint a Nibiru egy művileg előállított bolygó, amelynek saját meghajtása van. Jelenleg a Nap mögött van elrejtve, ezért nem látható. Ha eljön az idő, akkor a Nibiru elő fog jönni. Úgy fogjuk látni, mint most a Holdat és ugyanolyan nagynak. Valóságban a Holdnál nagyobb, csak messzebb lesz és vörös színárnyalatú. Tartalékban azonban vannak még más evakuációs helyek is.

Miért manipulálnak minket?

A negatív entitásoknak (parazitáknak) csak egy fontos céljuk van, hogy uralkodjanak másokon, s így szerezzék meg azok energiáját. Az emberi fajt leigázták és manipulálták, hogy agy-kimosott csordát hozzanak létre, amelyből a negatív csoportnak csak hasznuk származhat. Milyen haszonról van szó? A mi energiánkat már említettem (megj.: Az Univerzumban léteznek olyan lények, amelyek a negatív emóciók energiáiból élnek), de legfontosabb számukra a mi GÉNÁLLOMÁNYUNK! Azt állítják, hogy nagyon értékes áru vagyunk az Univerzumban, mivel a Földön élő faj egyedi genetikai kóddal rendelkezik (ezzel a céllal lett megteremtve), amely kulcs mindenhez ami az Univerzumunkban létezik - kulcs az összes élethez (energiához). A mi Univerzumunkban ebben a pillanatban más bolygó nincs, amely ilyen univerzális génállománnyal rendelkezne. Vegyük ezt ténynek. A gyakorlatban ez az univerzális géntartomány azt is jelenti, hogy a Földre akárki reinkarnálódhat a mi Univerzumunkból.

Ebben a pillanatban számunkra fontos, másoknak biztosan „érdekes“, hogy az embernek (angolul HU-MAN – isteni lény) van hozzáférése minden irányításához (teremtéshez), ami ebben az Univerzumban megtalálható (mivel a Föld az Univerzumunk kicsinyített mása). A negatív entitásoknak nehéz ellenállni az olyan a kísértésnek, hogy az emberi faj befolyásolásával különleges információkhoz juthassanak. Ezért élünk most ebben a világban, amelyben elterjedt a legmagasabb fokú manipuláció. (megj.: fontos tudnunk, hogy a negatív entitások az ellenfeleink ebben a „játékban“, s így fontos szerepet játszanak a mi szellemi fejlődésünkben).

Az egész „játékban“ tudatosítanunk kell, hogy a 3. dimenzióban azért vagyunk itt, mert mi így akartuk és mi ezt választottuk! Nem érdemes keresni a vétkeseket és eljátszani az áldozat szerepét. Az életért lévő felelősség a mi oldalunkon van, s ezért hálásak lehetünk az összes tapasztalatért, amit itt szereztünk az életünk folyamán. Minden a terv szerint megy. Ha az életünkben nem volnának kihívások, akkor nem lehetnénk azok, akik most vagyunk. Azért vagyunk itt, hogy ezt mind megtanuljuk, hogy leküzdjük a haragot és megértsük a jelenlegi létezésünket. Tanuljuk meg elfogadni a mi és a körülöttünk lévők árnyoldalát, s így már többet nem lesz hatalmuk a negatív entitásoknak felettünk – nem fognak tudni ránk hatni.

Az emberiség manipulációja és annak következménye – bevezetés a 2. forgatókönyvbe

Sok ember számára nem titok, hogy a jelenlegi világ valóságos realitása messze van a igazságtól, mivel egy olyan világban élünk, ahol természetes dolog az olyan fokú globális hazugság, csalás és manipuláció, amiben az igazság ténye számunkra szinte felismerhetetlen! A fizikai Világunkat az igazságot megmutató szemüvegen keresztül nyugodtan nevezhetjük rabszolgatartó társadalomnak. Azoknak, akik ebben a „mátrix“ kiismerésében csak kezdők, nyugodtan megmondhatjuk, hogy fantasztikus munkát végeztek és végeznek, mint amilyen David Icke vagy N. Lesanov és még sokan mások. Az információ tengerében nehezen lehet felismerni az igazságot, de aki keresi, az meg is találja. Számunkra fontos megemlíteni, hogy „a szürke eminenciák“ a Földön azok, akik dróton mozgatják az embereket. Ők is csak gyalogosok a sötét erők hierarchiájában és részét alkotják annak a „polipnak“, amelynek bázisa a Holdon, a Marson, az Orionon, a galaxisunkon keresztül vezet. Ennek a „polipnak“ az informálási módja hasonlít „maffia“ által alkalmazott módszerre, ami azt jelenti, hogy a Földön uralkodó erőknek sincs annyi információja, hogy az egészet átlássák. A Földön lévő felső körök is még magasabb körökből vannak manipulálva és megtévesztve! Ezen kívül nem egységesek, és széthúzóak, mint az a negatív lényeknél (entitásoknál) természetes.

Az 5. dimenzióba való átmenetel, dimenziókapuk - (1. forgatókönyv)

G. Kavassilas szerint a 2011-es év vége felé (október végén és november elején) egészen 2012.12.21-ig a Földön kinyitódnak az úgynevezett dimenziókapuk, amelyeken keresztül az emberek átmehetnek az 5. dimenzióba (ezeket a kapukat G. Kavassilas organikus kapuknak nevezi - „organic doorways“). Eleinte csak néhány ember fog tudni átmenni ezeken a kapukon, akiknek többsége aztán visszatér a 3. dimenzióba a Földre, mivel itt még feladatuk lesz – ők lesznek az asszisztensek vagy a segítők (kísérők). G. Kavassilas is tudja, hogy ez a feladat is vár rá. A dimenziókapuk 2012 év felétől válnak átjárhatóvá a többség számára. Ez mind attól függ, hogy a helyzet a Földön mennyire éleződik ki. A dimenziókapuk 2012.12.21-én teljesen bezárulnak, s azok, akiknek át kellett menniük, már a másik oldalon lesznek. A kapuk nem egy adott helyhez lesznek kötve, így nem történhet meg az, hogy nem tudunk megfelelő időben odaérni. Lehetséges, hogy egyes egyéneket intuíciójuk vonzza majd egy konkrét helyre, de ez nem feltétele annak, hogy sikeresen átkeljen valaki a kapun – minden egyes átmenetel egyedi. Egyszerűen megmondva mindenhol lesz dimenziókapu, ahol arra szükség lesz – pl.: a kórházakban, a fegyintézetekben, a háborús övezetben stb.

Egyesek számára a kapuk láthatatlanok lesznek, mivel nincsenek fizikai helyhez kötve, s inkább az ember rezgésével van kapcsolatban (mintha mindenkinél található volna egy kapu). Átkelésnél az 5. dimenzióba az ember nem hagyja el a Földet, de egy párhuzamos világba kerül a Földön, egy magasabb (rezgésű) szintre, amelyre a 3. dimenzióban levő Föld átalakulása (kataklizmája) nem lesz hatással. G. Kavassilas kb. 2 milliárd embert említ, amely átfog kelni a dimenziókapun. Megemlíti, hogy az 5. dimenzióba, amely a védőhártya (burok) mögött található, nem tudnak áthatolni a 3. dimenzió negatív energiái. Ez a legalacsonyabb szintje a mennyországnak. Az 5. dimenzióról részletesebben majd a későbbiekben. Ezzel kapcsolatosan G. Kavassilas figyelmeztet a szintetikus (mű) kapukra (amik más jellegű kapuk) - úgynevezett csillagkapukra (stargates), amelyeket az időben és térben való utazásra használják. Ezek nem természetes dimenziókapuk (nem organikus kapuk), nem az 5. dimenzióba való átmenetelre valók. Senkinek sem ajánlom, hogy ezekbe belépjen vagy használja.

Mi várható a közeljövőben?      

George Kavassilas szerint 2011-2013 között a Földön kulcsfontosságú események fognak lejátszódni – a Föld az 5. dimenzióba való felemelkedésének folyamata és az ahhoz szükséges fénytestének aktiválása fog megtörténni. Ebbe a folyamatba sok ember fog bekapcsolódni.

A Maya naptár G. Kavassilas szerint nem ér véget 2012.12.21-én, de a valóságban 21.3.2013-ban. Figyelmeztet mindenkit, hogy ez az dátum csillagászati szempontból a napéjegyenlőséggel és nem a napfordulóval van kapcsolatban, mivel 2013.3.21-én van napéjegyenlőség, s ekkor aktiválódik a Föld fényteste. Sokkal ismeretebbnek és fontosabbnak tartják mások a 2012.12.21-ei napot. Ehhez a naphoz G.Kavassilas annyit említ, hogy a 3. dimenzióban a Földön (Gaia) már senki nem lesz, s ezen a napon kezdődik el a Föld átalakulása, vagyis a pólusváltás. Ekkor már a 3. dimenzióban semmilyen élőlénynek nem lesz esélye ezeket a változásokat túlélni.

Az Anyaföld 2012.12.21-2013.3.21 között megtalálja saját magját (középpontját) és csillaggá – fénylénnyé - alakul át. Az Univerzum számára ez egy természetes jelenség. Ha valaki erről többet szeretne angolul olvasni – G. Kavassilas kézírás:

http://www.georgekavassilas.org/theharmonicequationofascension.pdf
http://www.georgekavassilas.org/harmonicequationstage2.pdf

A valóságban a földrengés arra szolgál, hogy a Föld fokozatosan közelebb jusson a középpontjához. (megjegyzés: G. Kavassilas megemlíti, hogy tud a HAARP technológiáról, amely nem természetes földrengést idéz elő).

Kérdés: Mi hol leszünk, ha 2012.12.21 a Földön nem lesz senki?

G.Kavassilas szerint a forgatókönyv nem mindenki számára egyforma. Jelenleg az Univerzumok különböző részeiből reinkarnálódtak a Földre, különböző fejlettségi fokon. Mindenki kiválasztotta saját maga számára (a felsőbb Énjén keresztül) azt az utat, amely a legközelebb számára a fejlődése szempontjából. Az emberiség egy része, kb. 2 milliárd ugyanolyan folyamaton fog átmenni, mint a Földanya – felemelkedés a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba (2012.12.21.). Később, 2013.3.21-hez pedig aktiválódik a Föld fényteste. A populáció egy része ehhez a naphoz pedig elhagyja a Földet – G.Kavassilas szerint a jelenlegi emberiség feléről van szó. Hová? Az egyes utak (forgatókönyvek) részletes leírása a következő részekben lesznek megtalálhatók.

Van szabad akaratunk vagy a jövőnk már adott?

George Kavassilas szerint megfelelő nézőpont szerint a jövő már megtörtént, ezért ismert dolog, hogy a Földön minden rendben lesz. Hogy lehetséges ez? Létezik-e szabad akarat a mi korlátolt 3. dimenziónkban? A valóság az, hogy a mi felsőbb Énünk előre eldöntötte, hogy milyen eseményeket szeretne megélni és milyen feladatokat szeretne felvállalni ebben, életünkben. A következő példákon tudná ezt elmagyarázni:

1.    ez olyan, mintha a Földet egy lapos éremnek látnánk, de ha feljebb mennénk, akkor látnánk, hogy a Földünk gömb alakú, vagy

2.    mintha egy szerepet játszanánk egy filmben. Tudjuk, hogyan végződik az esemény, mégis az eseményt reálisan átéljük. Ha szeretnénk, hogy a film jó sikerüljön, akkor tudnunk kell, hogy minden szereplőnek hitelesen kell eljátszania az előre megírt forgatókönyv alapján a szerepét. Nem lehet semmit sem kihagyni abban a hitben, hogy nincs értelme, mivel már minden adott. Ez így működik mindkét példát beleértve!

Ha tudatosan kapcsolatban vagyunk magasabb Énünkkel, akkor betekinthetünk a jövőnk eseményeibe, mivel a magasabb Én szintjén a térnek és a időnek más az „érzékelése“, mint a 3.dimenzióban. Erre a dologra George Kavassilas-nak két nézete van. Azok az események, amelyekről tudja, hogy nem muszáj, hogy megtörténjenek; s amelyekről tudja, hogy biztosan meg fognak megtörténni. Többször is meggyőződött ezekről az dolgokról, s most már biztosan ki meri jelenti, hogy biztosan fel tudja ismerni a 2 esemény közötti különbséget. Azok az információk, amelyeket közzé tesz, az a második csoportba tartoznak, vagyis biztosan meg fognak történni.

George Kavassilas további tapasztalatai 2:

A mi életutunk az Univerzum megismerésénél a 9 dimenzióban kezdődött, és minden lehetőség tanulmányozás után egy dimenzióval lejjebb folytatódott, amíg el nem értük a 3. dimenziót. A 7.-8. dimenzióban található a védőhártya (membrán), a 7.-5. dimenzióban már találhatók fizikai testek, de a miénktől sűrűségükben és alakjukban különböznek. Ezekre a dimenziókra úgy tekintünk, mint a mennyországra. Itt nincsenek negatív entitások, csak harmónia van, semmilyen betegség, azonnali vezető szerep. A 5.-4. dimenzióban ismét található egy védőhártya, s a 4. dimenziótól lejjebb találhatók a negatív entitások. Az egész Univerzumban megtalálható a dualitás, mivel ez az Univerzum a hullámzás és a fény hatására van fellállítva.

Mindenhol, ahol megtalálható a hullámzás ott a dualitás törvénye van jelen. Minél alacsonyabb dimenziókban járunk, annál erősebb a dualitás ereje, a sűrítettség, és a késztetés a megismerés és a tapasztalatok iránt. Az emberiség most a 3. dimenzióban van, vagyis egy olyan térben, ahol igen magas a dualitás ereje. A Föld az Univerzum tükre, de nagyon koncentrált állapotban. Ez az alsó határ, ahonnan már csak felfelé haladhatunk. (Igaz van még a 1.és a 2. dimenzió, de az a tér máson alapul, ezért George Kavassilas nem foglalkozik vele). A 4. dimenzió a legterjedelmesebb, amelyben sok szint és oktáv található meg.

Minden entitás a 3. a 4. dimenzióban a mi korlátolt dualitás értelmezésünkben tevékenysége révén negatív és pozitív besorolást kap. A 4. dimenzióban a negatív entitások fejlett technikával és erős manipuláló tehetséggel rendelkeznek – képesek ál holografikus képeket kivetíteni, ál szintetikus fénylényeket létrehozni, lebénítani az energia centrumjainkat (paralízis), a gondolatainkba belépni, érzéseinket befolyásolni stb.. A gyógyítás vagy a csakrák, mint energiacentrumok értelmezésében a 4. dimenzióban csak paradigma. Az 5. dimenzióban csak egy energiacentrum található a mell tájékán. A 3. dimenzióban kontaktusba léphetünk a 4. dimenzióval, ha gyógyításról vagy telepátiáról van szó. Ha viszont a feltétel nélküli szeretetről van szó, akkor az 5. és magasabb dimenzióval vagyunk kapcsolatban.

George Kavassilas figyelmeztet minket a 4. dimenzió negatív entitásainak tevékenységére az elkövetkezendő (jelen) időben, mivel számunkra fontos a 2011-2012 év.

/A drogok és más halucinogének használata csak a 4. diemnzióba engedik az embert, azért használata nem ajánlatos).

George Kavassilas további tapasztalatai 1:

A legértékesebb tapasztalatot 2003-ban szerezte, amikor az „igaz fény“ Galaktikus képviselői meglátogatták és megismertették őt az esencia-lélek-tudat kilépését a fizikai testből és annak tudatos visszatérését. Meglátogatta ennek az Univerzumnak összes dimenzióját, utána meglátogatott más Univerzumokat is, amelyek felépítése teljesen eltér a mienktől. A mi világunk a fényre van felépítve (több Univerzum = Omniverzum). Szerinte minden lény – a bolygó lény, a galaxia lény, az Univerzum lény, stb.. Az mi Univerzumunknak 13 dimenziója van, s ez is lény.

A jelenlegi Univerzumunkba tapasztalatokért jöttünk – megélni, megismerni és megérteni azt, amely a hullámzás-vibráció-fény alapjaira épül. Az utazása alatt megértette, hogy az inkarnációnk folymán azért léptünk ebbe az Univerzumba, hogy személyes tapasztalatokra tegyünk szert, hogy az összes szint lehetőségeinek kiaknázása után saját fény Univerzumunk teremtőjévé válhasunk. Az egész Univerzumunkban a dualitás törvénye uralkodik, Isteni Anya és Isteni Atya tudatának formájában, amely több szintből áll.

Itt a mi galaxisunkban lévő Tejútrendszer az Isteni Anya és az Androméda galaxis pedig az Isteni Atya. A Naprendszer szintjén az Isteni Anya a Föld, még a Nap képviseli az Isteni Atyát. A Földön reinkarnáció szintjén ugyanezt jelképezi Jézus és Mária Magdaléna. Mind ez számunkra a 13 dimenzióban kezdődött, amikor is lelkünk belépett ebbe az Univerzumba. A 9. dimenzióban már nem létezik test, csak energia.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról