Csatlakozz a Világmindenség Közelítéshez 2011 szeptember 23-26-án!



Csatlakozz a Világmindenség Közelítéshez 2011 szeptember 23-26-án!

  E cikk írásakor (2011. július. 31-én) a Kilencedik Hullám Ötödik Napjának kezdetén vagyunk és sebesen közeledünk az egész Maya Naptár beteljesedéséhez, 2011. október. 28-ához. Még három NAP van hátra (egy három hónapos időszak). Ez alatt a Kilencedik Hullám egységtudatosságra irányuló átalakító hatásai egyre gyorsulnak és egyre erősödnek. Mindenkinek vannak elképzelései a végső átalakulásról, de nincs ember, aki tudná annak részleteit. Ülünk a világmindenség doktor várószobájában és nem tudjuk, hogyan fogja kezelni a betegét.
Sokféle megihlető eseményt kezdeményeztek a Kilencedik Hullám váltópontjai táján; nemcsak a Hetedik Nap középpontjára (2011. október. 21) és végpontjára (2011. október. 28), hanem a Gergely Naptár szerinti 11:11:11 napra (2011. November. 11).
Habár az utóbbi időpont nem a Maya Naptáron alapszik, hanem a numerológián, a valódi értelmét a naptár által nyeri el, és  a végidők folyamatában és a leendő új világ teremtése közben ezt a napot is az ünneplés napjának választottuk. 
Bátorítok minden kezdeményezést, amely a váltópontokat ünnepli, ha ez az embereket széles körben megismerteti a Maya Naptárral, valamint különböző Napjainak és Éjszakáinak valódi jelentésével. Mindazonáltal, azt is érzem, hogy olyan eseményekre van szükség, amelyek azt a munkát hangsúlyozzák, amit a mostani időkben kell elvégeznünk. E tekintetben úgy érzem, hogy van a folyamatnak egy váltópontja, amely teljes figyelmet igényel, ez pedig a Hatodik Éjszaka kezdete. Az oka pedig a következő: a Hatodik Éjszaka kezdete, 2011. szeptember. 23. Az utána következő néhány napban pedig egybeesik a Maya Naptár energiaváltása és az Elenin üstökös föld és nap közötti elhaladása (és, ha úgy tetszik, az őszi napéjegyenlőség is ott van).
 Ez a kicsi Elenin üstökös jelentős figyelmet kapott az interneten és néha többé-kevésbé szörnyűséges előrejelzések kapcsolódnak hozzá. Vagyis a nevét így értelmezték: El + Lenin (Isten + antikapitalista forradalom) vagy Ellen In (az Ellen, Helen vagy Elaine nevek fényt jelentenek) vagy El enin (Isten + Kilenc, visszafelé a Kilenc Alsó Világ isteni tervének beteljesedésére utalva). Mindössze annyit tudunk róla, hogy egyidejűségben van a Maya Naptár 2011. október. 28-as végével.
Ennek részeként a Kilencedik Hullám, Egyetemes Alsó Világnak is nevezik, olyan világmindenség méretű összefüggést hoz az emberiségnek, amilyen eddig még sohasem volt. Más szavakkal, az Egyetemes Alsó Világban az emberek a világmindenség polgárává válnak, ami egy olyan tudatváltás, amely megnövelte az érdeklődést minden földön túli dolog iránt. Ez a váltás, valószínűleg, elsősorban arról szól, hogy méltóvá váljunk a világmindenségből való származásunkhoz, és a Világmindenség Közelítés egy meghívás, hogy teljességgel megéljük ezt a Hatodik Éjszaka kezdetén. Vagyis, a Világmindenség szó itt, a Maya Naptár szerinti jelentőségében, a mindent átfogó értelmet jelenti.
Úgy gondolom, nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a Maya Naptár egy valóban világmindenség szintű, és ugyanakkor isteni tervet  fejez ki. Ebből tudjuk, hogy élet-célja van és jó szándékú. A sokaság, amely nem ismeri fel, hogy a naptár a hét napból és hat éjszakából álló hullámok által kifejtett isteni tervet írja le, azt kockáztatja, hogy reménytelenségbe hull, vagy elhiszi, hogy jön a világvége. (Az isteni tervhez való kapcsolódás hiánya okozza, hogy a Maya Naptár, hamis popkultúra által sugallt, 2012. december. 21-es végdátumához gyakran kapcsolódnak ilyen gondolatok.)
 A terv Maya Naptárban leírt isteni háttere magyarázza, hogy a világmindenségben semmi sem történik véletlenül. Mindennek szerepe van a világmindenség terv céljának beteljesülésesében, és ezáltal jelentőséget kap, annak ellenére, hogy nehézségekkel és kihívásokkal találkozhatunk az előttünk álló időben. E szempontból elgondolkodhatunk, hogy mit mond nekünk Isten az Elenin üstökös által, különösen arról, hogy mi a teendő Hatodik Éjszaka kezdetén, továbbá a Kilencedik hullám Hetedik Napján. Végtére is, a próféciák szerint a végidőkben az Isten részben az üstökösök nyelvét használja, hogy a közlendőit elmondja nekünk.
Azt is tudjuk a Kilencedik Hullámról és különösen annak Hatodik Éjszakájáról és Hetedik Napjáról, hogy létrehozza az egységtudatosságra irányuló polaritás-váltást, lásd az 1. ábrán. Tehát az Elenin lehet akár e váltás véglegességének is hírhozója. Manapság sokat hallunk a küszöbön álló pólusváltásról is, amelyek olyan látóktól erednek, mint Helena Blavatsky és Edgar Cayce.
Mindazonáltal a legtöbb, ha nem mindegyik, föld-tudós úgy érvel, hogy nincs oka, hogy pólusváltást várjunk a közeljövőben. Nagyon valószínű, hogy Blavatsky és Cayce nem ismerték azon polaritás-váltások természetét, amelyeket a Maya Naptár különböző hullámai idéznek elő, és nem voltak szavaik annak leírására, ezért egyszerűen összekeverték ezeket a váltásokat a Föld elektromágneses pólusváltásával. Ezen értelmezés mellett szól, hogy pl. Cayce „pólusváltást” jósolt a 2000-ik évre. Ahogy ma már tudjuk, ez nem következett be, de bekövetkezett egy tudati polaritás váltás, amikor a Maya Naptár Nyolcadik Hulláma 1999-ben beindult, és nagy valószínűséggel ezt látta a révült állapotában és tévedésből pólusváltásnak nevezte.
Az indulás ideje:

        Idő aktiválás

  (1. táblázat) A tudatosság különböző megosztottságai, amelyeket a maja naptár öt legmagasabb hulláma teremtett- alulról fölfelé: ötödik hullám i.e. 100.500-ban, hatodik hullám i.e. 3115-ben, hatodik hullám i.sz. 1755-ben, nyolcadik hullám 1999. január 5-én, kilencedik hullám 2011. március 9-én

A Maya Naptár öt legmagasabb Hulláma által létrehozott különböző tudat-polaritások. A képszövegek fordítását lásd a korábban közreadott cikkekben – a ford.
A Maya Naptár által jelölt váltások idején a tudat polaritás-váltásai egyszerre következnek be a világmindenség különböző szintjein – világmindenség, csillagrendszer, napkörüli, bolygói, emberi.  A Kilencedik Hullám, amelyben most élünk, olyan polaritás-váltást hordoz, amely egység-tudatosságot teremt.
Tehát meg kell kérdeznünk, hogy mit kell tennünk, ha van tennivaló, hogyha egyénenként ezen polaritás-váltás részeseivé akarunk válni és le akarjuk tenni az elménkből a sötét szűrőket. Végül is csak a magunk megváltoztatásához van erőnk, és csak remélhetjük, hogy ez szétterjed a nagy indiai vezető és bölcs Mahatma Gandhi vonalai mentén, aki azt mondta: „Te légy a változás, amit a földön akarsz látni.”
Mit is jelent ez pontosan a Világmindenség Közelítés szempontjából? A Maya Naptár hullámainak általános szabálya, hogy annak éjszakai és nappali energiái úgy viszonyulnak egymáshoz, mint a belső előkészítés utáni külső megjelenítés. Ez különösen igaz az egész teremtési séma legutolsó ilyen energia-párjára a Kilencedik Hullám Hatodik Éjszakájára és Hetedik Napjára, melyek rendre szeptember. 23-án és október, 11-én kezdődnek.
Ez az energia-váltakozás azt jelenti, hogy kedvezőbb a hatodik éjszakát a belső munkára szentelni, mint pl. imádság, szemlélődés vagy révülés, míg a Hetedik Napot kedvezőbb a világméretű szereknek szentelni, amelyek kívülről is megmutatják a Hatodik Éjszakán elért belső változásokat.  A szent összefüggésben lévő szerek igen hatékony eszközök a belülről átalakított tájak külső megjelenítésére.
A Kilencedik Hullám:


 (2. táblázat)

 Ez az ábra mutatja a Kilencedik Hullámhoz tartozó „hullám”-energiák mozgását, az életbelépésükhöz tartozó keltezésekkel együtt. A Honda és Elenin üstökösök összefüggései a Maya Naptár Kilencedik Hullámának hét Napjával és hat Éjszakájával: „A” a Honda üstökös legkisebb távolsága a Földtől. „B” mutatja az Elenin nap és föld közötti áthaladásának idejét és „C” mutatja a Földtől mért legkisebb távolságát.
Úgy érzem tehát, hogy a 2. Ábra “B” pontjában az Elenin üstökös azt jelzi nekünk, hogy adjuk át az énünket (ego) a mindent átfogó világmindenség-értelemnek és azt is, hogy ez az utolsó esélyünk, hogy az egységtudatosság polaritás-váltásának részesévé váljunk, nevezhetjük Egységnek vagy Isten-tudatosságnak is.
Ez a tisztesség próbája lesz napjaink fejlődésének vezetői számára is, nem is beszélve a „2012 szakértőkről”. Az Elenin az utolsó ébresztő hívás, amit az a sokaság is meg fog hallani, amelyik semmit sem tud a Maya Naptárról és az általa kifejezett isteni tervről. Végső soron a Hatodik Éjszaka lesz az utolsó energia, amelyben befelé fordulhatunk, hogy felkészüljünk ama polaritás-váltásra, melyet a hullám hoz. A Hetedik Nap kezdetével az új polaritás a helyére illeszkedik és megteremti a végleges megnyilvánulását.
Ez a véglegesség az egyik oka, hogy a 2011. szeptember. 23-26-i Világmindenség Közelítés eltér a korábbi eseményektől, pl. a 2010. július. 17-18-i Tudatos Közelítéstől, amelynek ugyancsak az volt a célja, hogy megnyilvánítsa az egységtudatosság iránti szándékot. A Világmindenség Közelítésben is szükség lesz rá, hogy megnyilvánítsuk ezt a szándékot. Ez itt az istenihez való kapcsolódás, a befelé tekintés és a lélek vizsgálatának ideje.
 Az istenihez való kapcsolódást a serény imádkozással, vagy más szellemi gyakorlatokkal lehet elérni. A Világmindenség Tervvel való összehangolódás fenntartása és a tudatosság polaritás-váltásában való részvétel érdekében azt javasolom, hogy a következő elköteleződések váljanak a világmindenség Közelítés alapjává:

1.      Elkötelezettség, hogy következetesen az isteni vezetést követjük, ahelyett, hogy az egónk döntené el a cselekedeteinket és az életünk irányát.
2.      Kinyilvánítjuk, hogy függetlenek vagyunk a sötét oldaltól, beleértve, hogy feladjuk a jogot, hogy használjuk a sötét oldalt, hogy harcoljunk a sötét oldal ellen másokban.

http://www.youtube.com/user/forunity#p/u/2/pkVHYQFL2Xk(Saját értelmezésemben a sötét oldal nem egy örökkévaló sötét erő, hanem bármi, ami az alacsonyabb rendű hullámok sötétebb szűrőiből ered, lásd az 1. Ábrán)
Így tehát a Világmindenség Közelítés alapjában véve arról szól, hogy tegyük biztossá, hogy mi, saját magunk, egyénenként vagyunk az a változás, amit a földön szeretnénk látni. Ez elég kellemetlen lehet, ha a múltunkból még sok minden feldolgozatlan maradt. Világos, hogy nem arról szól, hogy az ügyek állását, a bolygónkat vagy a többi embert vagy más erőket hibáztassunk. A saját felelősségünk felvállalásáról szól. Úgy gondolom, hogy e ponton magunkba kell mélyedni, és meglátni, hogy mi egyénileg mit adtunk hozzá a többi ember vagy a bolygónk természetének megsértéséhez. Meglehetősen hozzászoktunk, hogy panaszkodjunk a világban létező erőszak és háborúk, vagy a természet állapotának fenyegetettsége miatt.
Mindazonáltal, egy dolog a panaszkodás, miközben titkon másokat vádolunk, vagy egyszerűen a „dolgok állását” és egészen más meglátni azt, hogy mi egyénileg milyen választásokat tettünk, ami hozzájárult a bolygó romlásához. A dolog lényege az, hogy lássuk meg és ismerjük el az  életünk ezen eseteit és választásait, de ne ragadjunk bele a bűntudatba, hanem keressük meg a gyógyítás útját egy cselekedve javító úton.
Mivel általában eltompítottuk és elnyomtuk magunkban a bolygó eseményei iránt érzett személyes felelősséget, legjobb, ha imádkozunk, hogy emlékezhessünk a múltunk hasonló példáira. Tehát, ha ténylegesen meg akarjuk teremteni a polaritás váltást magunkban, és pl. fel akarjuk karolni a fenti elkötelezettségeket, akkor természetesen jön a következtetés, hogy el kell végeznünk a szükséges lelkiismeretvizsgálatot, hogy felismerjük hogyan tértünk el ezektől az elkötelezettségektől a múltban. Amennyiben ezt nem tesszük meg, a sötét szűrők továbbra is uralkodni fognak felettünk, és a polaritás váltás nem lesz teljes.
A Világmindenség Közelítés tehát arról szól, hogy a résztvevők felvállalják a felelősséget az egységtudatosságba való átváltásért és ezt elkötelezett módon teszik. Biztos, hogy ezek nehéz feladatok, de, ismétlem, ha mi saját magunkban nem hozzuk létre ezt a váltást az egységtudatosság felé, ki fogja azt megtenni? Tehát a Világmindenség Közeledés valójában lehetőséget ad, hogy mi magunkban legalább elkötelezzük magunkat, hogy visszafordíthatatlanul létrehozzuk a tudat polaritásának váltását.
Elég nehéz lehet azonnal ezen elkötelezettség szerint élni, de, ha komolyan vesszük, igen erős következményei lesznek. Ugyanakkor hasznos azon is elgondolkodni, hogy, ahhoz, hogy megkapjuk a megfelelő vezetést az új világba, lehetséges, hogy egy ilyen mélységes egységtudatosság iránti elkötelezettségre igenis szükség van.
Én ezen esemény alkalmából egy franciaországi békeünnepen veszek részt a maya és hopi öregekkel együtt (http://www.lothlorienfestival.com/EN), ahol ezen fogunk elmélkedni. A szükséges belső munka természeténél fogva, úgy érzem, hogy a Világmindenség Közelítést egyaránt jól meg lehet tartani egyénileg, vagy, legjobb esetben, kis csoportokban, amelyek biztonságos környezetet adnak a megosztás számára. Azt javaslom, hogy a múltunk és önmagunk feldolgozását a jelenben végezzük, a befelé tekintés, gyógyítás és javító cselekedetek légkörében, a vizsgálat energiáját a földet körbevevő Világmindenség Közelítésből merítve.

Közös része lehet a dolognak, hogy gyertyákat gyújtunk az elkötelezettség szent kihirdetéseként. A Világmindenség Közelítésben résztvevő csoportok és személyek, természetesen, saját maguk választhatják a kifejezésmódjukat, de a közös nevező az egységtudatosság felé irányuló váltás legyen. A Világmindenség Közelítésben a mi dolgunk az, hogy adjuk át magunkat bármit is igényelnek tőlünk. Éljünk az elkötelezettségünk szerint.

Az Elenin üstökös jelenléte az esemény folyamán természetes kapcsolatot fog teremteni a világmindenség dimenzióval és ugyanakkor hozzájárul az emberiség közös rendeltetésének megtapasztalásához. Ebben a nagyszabású összefüggésben kell majd elhatározni azon elkötelezettségünket, hogy részt vállalunk az egységtudatosság felé vezető polaritás-váltásban. Minden így cselekvő ember kiválik és továbbadja a fényt és a reményt a körülötte lévők felé. Erre pedig nagy szükség lesz, amikor az idők kihívást intéznek a kényelemérzetünk felé.

A Világmindenség Közelítés, 2011. szeptember. 23-26, egy ünnepélyes és alázatos esemény akar lenni, amely lehetőséget ad az egységtudatosság embereinek, hogy nagyon mély szinten összekapcsolódjanak, bármerre is vannak a bolygón.

Érzésem szerint ez lesz az emberiség utolsó esélye és itt van az elszámolás napja. Érzésem szerint az egységtudatosság felé vezető polaritás váltás iránti elkötelezettség nemcsak útlevél a születendő új világba, hanem a világ túlélésének egyetlen reménye. A sötét szűrők ezer éveken keresztül uralták az emberiséget és nem adnak kiutat. Amennyiben az emberek nem határozzák el ezt az elköteleződést, valójában nincs is okunk azt várni, hogy a világ túlél.
Ezért mindenkit arra bíztatok, hogy tegye meg a tőle telhető legtöbbet, hogy elterjessze ezt az üzenetet és bíztasson mindenkit, hogy ünnepélyesen kötelezze el magát az egységtudatosság irányba való váltás mellett. Mi vagyunk, akire vártak. És az egész ránk van bízva. Amennyiben meglátjuk a nagyságunkat, akkor azt nem szabad a tagadásban látnunk, sem abban, hogy mindenáron el akarunk kerülni mindent, ami félelmet okoz, hanem bátran és egyenesen szembe kell néznünk, azzal, amit e teremtéssel műveltünk, úgy, ahogy az megjelenik ezen a földön. A Kilencedik Hullám bizonyosan világmindenség szintű mező-váltást hoz, amelynek részese lehetünk, de ez nem fog megtörténni a szívünk és lelkünk mély és komoly elkötelezettsége nélkül.

Kozmikus összetartás: Az elkötelezettség

 Ez a véglegesség részben az egyik oka annak, hogy miért más a 2011. szeptember 23–26. közötti Kozmikus Összetartás, mint a 2011. július 17-18-ai Kozmikus Összetartás, amely szintén az egységtudatosság megnyilvánulását szándékozott kifejezni.
Kozmikus Összetartásban megint fontos szerpe lesz annak, hogy erőfeszítést tegyünk e szándékunk kinyilvánítására. Ez az a pillanat, amikor kapcsolatba lépünk az istenivel, az önelemzéssel és a a lelkünk mélységeinek kutatásával. Az istenivel kapcsolatba léphetünk intenzív imákkal vagy más lelkigyakorlatokkal.Ha összhangban akarunk maradni a világmindenség tervvel és a tudatban zajló megosztottság megváltozásával, azt ajánlom, hogy fogalmazzuk meg az elkötelezettségekeinket, és ezek váljanak a Kozmikus Összetartás alapjává:
1. Kötelezzük el magunkat: nem engedjük, hogy az egónk döntsön a cselekedeteinkben és az egónk irányítsa az életünket, hanem következetesen kövessük az isteni útmutatást.
2. Nyilvánítsuk ki a sötét oldaltól való elhatárolódásunkat. Akkor se érezzük, hogy a sötét energiát kellene használnunk, ha másokban felfedezzük a sötétséget. Ne válasszunk ilyen harcmodort! (Az én saját értelmezésemben a sötét oldal nem valamiféle örök sötét erő, hanem olyas valami, amely a maja naptár alsó hullámai sötét szűrőinek eredményei-lásd az első ábrát.)

Mi vagyunk a változás!
A Kozmikus Összetartás alapvetően arról szól, hogy tudatosodjon bennünk: mi magunk vagyunk a változás, amit látni szeretnénk a világban. Ez nagyon kellemetlen lehet, ha magunkban hordozzuk a feldolgozatlan múltat. A bolygónk eseményei miatt nem más embereket, más erőket kell hibáztnunk, hanem fel kell ismernünk és vállanunk kell a saját felelősségünket. Azt hiszem, hogy saját magunkban kell mélyen elmerülnünk és meg kell látnunk, hogy hol vettünk rész mások vagy a bolygónk természetének megsértésében.
Túlságosan hozzászoktunk ahhoz, hogy panaszkodjunk az erőszak és a világban dúló háborúk vagy a környezet, a természet rombolása, veszélyeztetése miatt.
Panaszkodunk, míg titokban másokat hibáztatunk. Vagy csak egyszerűen elfogadjuk, „hogy ilyen a világ”, és nem vesszük észre, hogy mi, mint egyének döntéseinkkel hozzájárultunk a globális hanyatláshoz.
Meg kell látnunk, és meg kell értenünk az ilyen esetek és az ilyen választásainkat, de ne uralkodjon el rajtunk a bűntudat, hanem inkább találjuk meg az utat a gyógyításhoz, és cselekedjünk.
Mivel általában érzéketlenné válunk és nem érzünk a bolygónkon zajló eseményekért személyes felelősséget, most éppen azért kellene imádkoznunk, hogy visszaemlékezzünk a múlt ilyen eseményeire. Ezért, ha igazán meg akarjuk változtatni önmagunkban a megosztottságot, és például hajlandóak vagyunk elköteleződni az egység mellett, tegyük meg a szükséges lelki vizsgálatot. Így felismerhetjük, hogy miért nem sikerült a múltban eszerint az elkötelezettség szerint élnünk. Ha nem cselekszünk így, nézőpontunk sötét szűrői továbbra is meghatározó szerepet töltenek majd be az életünkben és a megosztottság átalakulása nem lesz teljes.
A Kozmikus Összetartás így a résztevevők az egységtudatosság átalakulásához szükséges felelősségéről szól és elkötelezetten tesznek is érte. Valóban ezek nehéz feladatok lesznek, de ha mi nem idézzük elő önmagunkban az egységtudatossághoz vezető változást, akkor ki fogja megtenni ezt helyettünk?
A Kozmikus Összetartás minden erejével azon dolgozik, hogy megadja nekünk a lehetőséget arra az elkötelezettségre, amely visszafordíthatatlanul a tudatosság megosztottságának megváltoztatásához vezet.
Talán bonyolultnak tűnik, hogy megfeleljünk egy ilyen elkötelezettségnek. De ha komolyan vesszük, erőteljes következményei lesznek. Nézzük az elkötelezettség jó oldalát: azért kell komolyan elköteleződnünk az egységtudatosság mellett, mert csak így kajuk meg az újvilághoz szükséges pontos útmutatót.



Mélyedjünk el önmagunkban!
Ezen esemény alkalmából én biztosan részt veszek a maja és a hopi öregekkel együtt a Franciaországban megrendezendő béke fesztiválon, 2011.szeptember 23-26-án, ahol meditálni fogunk erről. Mert a belső munka természetéből fakadóan úgy érzem, hogy a Kozmikus Összetartást mind egyéni szinten - vagy ideális esetben -, mind kiscsoportokba érdemes megtapasztalni. A kiscsoport biztonságos környezetet biztosít a megosztáshoz. Azt javaslom, hogy dolgozzuk fel a múltunkat és ismerjük meg önmagunkat az önelemzés, a gyógyítás és a javító cselekedetek segítségével, emelve ezzel a Kozmikus Összetartás felfedezésének közös energiáját bolygó szerte. Az energia jelképe a gyertya szikrázó fénye lehetne.(...)

Az utolsó esély

A Kozmikus Összetartás - 2011. szeptember 23-26.- ünnepélyes és egyszerű eseményként jelenik majd meg, amely az egységtudatosságot képviselő emberek között - akárhol is élnek a Földön- mély kapcsolaaot  hoz létre. Úgy érzem, hogy ez valóban az emberiség utolsó esélye: az utolsó ítélet napja itt van. Úgy érzem, hogy az elkötelezettség, amely a megosztottság megváltoztatásából az egység tudatossághoz vezet nem csak útlevél az új világ megszületéséhez, hanem az egyetlen esély a világ túlélésére. A sötét szűrők uralták az emberiséget évezredeken át és nem mutattak kivezető utat. Ha az emberi lények nem kötelezik el magukat, nem várhatjuk azt, hogy a világ életben maradjon.
Ezért arra bíztatok mindenkit, hogy tegyen meg mindent azért, hogy ezt az üzenetet tovább adja és bátorítson másokat is, hogy komolyan kötelezzék el magukat az egységtudatosság mellett. Mi vagyunk azok, akikre várnak. És ez teljesen rajtunk múlik. Ha a nagyságunkat akarjuk meglátni, nem a tagadásban kellene ezt keresnünk, vagy minden áron óvakodni attól, ami fájdalmat okozhat, hanem bátran, nyíltan szembe kell néznünk azzal, amit tettünk a teremtéssel, amint az megnyilvánult a földön. A Kilencedik Hullám valóban elhozza a változást a kozmikus szinten, amelynek a részesei lehetünk, de ez nem történik majd meg anélkül, hogy mélyen és komolyan, lelkünk mélyéből fakadóan ne köteleznénk el magunkat mellette.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról