A Sötétség és a Fény áttekintése



Ezen a bolygón az emberek a hatalmon alapuló hierarchikus rendet igyekeznek felállítani, tekintet nélkül az egyes kultúrákra vagy civilizációkra, nem számít, hogy mennyire demokratikus, s mindegy, hogy az embereknek mennyi beleszólásuk van az irányításba, a társadalom szerkezet mindig a piramis csúcsán álló legmagasabbtól a nincstelen tömegekig vezet. Ilyenné formálja az ember a társadalmi rendet a Földön. Ti választottátok, ti alakítottátok ki ezt a rendet, s korlátozó lenyomataitok birtokában nincs is semmi csodálkozni való azon, amikor így cselekedtek. Az emberi társadalmi rendszerben a piramis csúcsán álló ember rendszerint gazdagságban, jólétben részesül, az ő kezében összpontosul az irányítás és a hatalom, a legalsó rétegek pedig ennek épp az ellenkezőjét képviselik. A Földön létrehozott rendszer azonban a legkevésbé sem mondható az egyetemes rend leképzésének, minthogy a világegyetemben a hatalomra épülő rendszer egyáltalán nem kap szerepet. Az univerzum egészen másképpen működik, beleértve az egész világegyetemet, annak látható és számotokra láthatatlan részét. 
A bolygón nem létezik nagyobb sötétség és nagyobb gonoszság annál, mint amit az emberi elme teremteni képes. A bolygón nincs olyan gonosz hatalom, ami csak önmagában létezne. Minden gonosz, az emberek tudatában van jelen. Nem létezik olyan sötét lény, vagy entitások egy csoportja, akik arra várnának, hogy megtévedj és elbukj, hogy így megkaparinthassák a lelkedet. Ezek a történetek a félelmen alapulnak, és semmit nem mutatnak meg a tényleges nagyszerűségetekből, hatalmatokból, illetve felelősségetekből. A sötétség azonban létezik. Ám ezt, azon Emberek teremtik meg szabad akaratukkal, akik úgy döntenek, hogy tudatukkal, a sötét oldalra koncentrálnak. A bolygón található legsötétebb hely nem más, mint amit az emberek teremtettek szabad akaratukból. Ti teremtitek az energiát. Az emberiségnek hatalmában áll sötétséget teremteni, ugyanúgy, ahogy hatalmában áll fényt teremteni. Senki nem ítélkezik felettetek emiatt, így a bolygó elemei erre az energiára is válaszolnak, és megteremtik a sötét mágiát, ami oly sokatokban félelmet ébreszt. Azt hiszitek, hogy ez egy sötét helyről származik, a gonosznak egyfajta bázisáról. Nem így van. Az emberek teremtik meg. 
Háromféle ember létezik, akik a sötétségben rekedtek.
1.       Az első csoportba tartoznak azok, akik szinte remegnek félelmükben, mert nem látnak semmit.
2.       A második csoport kedvezőbb helyzetben van, mint az első, mert ők tisztában vannak vele, hogy egy Ember, aki fél, könnyen manipulálható.
3.       A harmadik csapatba tartozók birtokolják a fényt, de nem biztosak benne, hogy működik-e, félnek használni, hiszen az elárulná, hogy hol vannak, és többé már nem lehetnének névtelenek.
Nagyon hosszú ideig, és itt az egész civilizált világról beszélünk, sok titok létezett arról, hogy is működnek a dolgok. Ami a Föld közönséges polgárai számára hozzáférhető információkat illeti, nagyon sok el volt rejtve, rejtett zugokban, résekben, repedésekben. Az ellenség ott lehetett egy szikla mögött, az utadon, amerre jártál, és soha nem láthattad. Összegyűlhetett a sötétben és konspirálhatott, akár az életed ellen is.
 Az összeesküvés állhatott abból, hogy a gazdaság, hogy működjön, milyen legyen a választások kimenetele, és ez mellett még te fizess mindenért. Az összeesküvés része lehetett, hogy a föld bizonyos módon működjön. Nagy hatalommal rendelkeznek, és befolyásosak. Emberek ők is, csakhogy az irányító, mohó tudatosságot képviselik. A fő tulajdonságuk, hogy ők mindig a sötétségben vannak. Létezésükről annyi rémhír szivárgott ki, hogy még nevük is van. Ők az Illuminátusok. Székhelyük Görögországban volt, de átköltöztek Afrikába. Ők egy titkos csoport. Ők a kódkészítők, és azok, akik a szociális helyzetedért felelősek. Ők "csinálják meg" a választásokat. Megszerzik a pénzpiacot, és ellenőrzik azt. Sokan kérdezhetitek, "Ez valóban így van? Ez igaz lehet?" A válasz igen. Ők ellenőrzik a dolgok többségét. Mint egy nagy hajó, amelyik ritkán változtatja az irányt, ők kormányozzák a puszta létedet a saját zsebükre. 
A bolygó tudatosságának vibráció növekedése, amelyet az elmozdult rács rendszer okozott, kinyitotta a tisztesség "dobozát", és ez már túlságosan is sokkoló volt számukra. Aztán kifejlesztettétek a technológiát, amely lehetővé teszi mindenkinek, hogy beszéljen mindenkivel, majdhogynem ingyen (Az Internet)! Nem rejtőzködhetnek tovább a sötétben, és elkezdődött az összeomlásuk. Ezen a bolygón nem lehet többé ilyen fokú összeesküvés, ennek az oka pedig a következő: Olyan világítótornyok léteznek, mint te is, mindenfelé a világon, akik elkötelezték magukat, hogy kiállnak és hagyják kiáradni a fényt. Minden felé be lettek kapcsolva a fények! Egy új energiában, ahol kigyulladt a fény és mindenki beszélhet mindenkivel, ezt nagyon nehéz tovább fenntartani. Az egyik legrosszabb dolog, ami valaha is történt az Illuminátusokkal, az Európai Unió megalakulása volt, mert ez eltüntette a pénzváltókat! Készen állnak viszont, hogy a következő generációban Dél-Amerikában folytassák.
Mivel foglalkoznak az Illuminátusok manapság? Azon vannak, hogy mindent megváltoztassanak, és a Föld „jótékony nagybácsijává” váljanak. Természetesen még mindig a pénzszerzés és a hatalom motiválja őket, mert ez az, amivel foglalkoznak. De elkezdtek ráébredni, hogy a régi módszerekkel az irányítás egyre nehezebbé válik. Egyáltalán nem titkos módon, több milliárd dollárt utaltak át Európából az Afrika kontinens meggyógyításának segélyezésére. Az Illuminátusok azok, akik támogatni fogják Afrika kigyógyítását az AIDS-től. Az anyagi eszközök már ott vannak. Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb problémája a megoldás határán áll – egy egész kontinens meggyógyítása. Miért tennének ők ilyesmit? Mert, ha részesei lehetnek egy újonnan hatalomra kerülő kormánynak, az alapjaitól fogva benne lesznek mindenben, ami azután történik. Minden beszedett adóból részesülnek. Ha meggyógyítasz egy harmadik világhoz tartozó kontinenst, az kezd megtelni egészséges Emberi Lényekkel, akik házat tudnak venni maguknak, kapcsolatokat építenek ki, kereskednek egymással és más környező országokkal. Egy darab mindenből az övéké lesz. Az Emberi Lények tízmilliói gyógyulnak meg az elkövetkező évtizedek során. Ezek a dolgok már történnek, és az eredmény milliók életének megmentése lesz. 
Ha megkérdezném, mondj egy másik dolgot, ami soha nem fog változni? "Nos" mondhatnád, "a nagy vallások, a másik. Ezek hatalmas és régi szervezetek, ezek is nagyon nehezen mozdulnak." A nagy vallás átértékeli önmagát. Kezd megmutatkozni a becsületesség, mint tényező. Kezdenek felbukkanni olyanok, ezekben a hitrendszerekben, akiknek más a véleménye. "Várj csak egy percet" mondják, " Ez nem becsületes. Az Istent, akit én imádok, nem képviselhetik olyanok, akik így viselkednek. Az én Istenem egy szerető Isten és ezek a személyek, nem azt képviselik." A szervezet, amit ti egyháznak neveztek, átértékelődik, és meg lesz nyesve. Nem korlátozódik csak a Nyugati világra, hanem világszerte történik. Több lesz a tisztesség azoknak a sorában, akik a bolygót spirituális szinten vezetik. Ezt teszi a vibráció növekedése. Kevesebb lesz a sötét hely.
Mi történik, ha az összeesküvőknek kevesebb hely marad elrejtőzni? Előbukkannak. Nem ítélünk, de el szeretnénk mondani, hogy ilyenkor az Emberi drámai reakció, elmenni, megkeresni őket, és megsemmisíteni! De hát vannak más utak is. Ez az, amiért majdnem háborúban álltok.
Más energiák vannak már jelen. Sokan teljes mértékben tagadják mindezt. Az időjárás változásait, a mágnesség és a kristályenergia változásainak bizonyítékát, ők mind a régi energiába erőszakolnák. A szakadék egyre szélesebb lesz, még a saját metafizikai hitrendszeretekben is. Már elkezdődött. 
A Földön található legszentebb hely, ahol a legtöbb fény van a bolygón, az emberi energiában, az emberi elmében létezik. Ez az emberiség angyali részén belül található, aki meg akarja magát mutatni, aki felvállalja saját hatalmát, aki kifejezi igényét az isteni részére. Nem létezik egy fényes, fehér angyalokból álló csoport, akik a kezeteket fogják, és a mennybe kísérnek benneteket, ha azt választjátok, hogy odamentek. Nem így van. Helyette teljes díszben állnak mellettetek, készen arra, hogy ünnepeljenek benneteket, hogy szeressenek titeket, hogy energiáikkal megérintsenek titeket, jelezve, hogy itt vannak. Ilyen a szabad választás bolygója. Az Ember az, akinek lehetősége van a változtatásra, az Ember az, aki a bolygó történelmén változtatni fog. Az emberiség felelős a fényért és a sötétségért, nem valamiféle rajta kívül álló hatalmak, akik versengenek a lelkéért. Felelős vagy a saját sorsodért, a saját drámáidért vagy nem-drámáidért, a gyászodért vagy gyógyulásodért. A kinyilatkoztatás egyértelmű és így szól: Isten nem tehet semmit anélkül, hogy az Ember kinyitná az ajtót és láthatóvá válna a fény. Több ez, mint csak szabad akarat, ahogy belököd azt az ajtót, amivel segítesz magadon, itt, ezen a bolygón, az történik, hogy a fátyol másik oldalán létrejön egy visszahatás. És a fény keresztülhatol a fátyolnak azon a résén, és a föld fénye lesz belőle, amelyen keresztül Isten megnyilvánulhat és munkálkodhat.
Ha tudni akarod, kicsoda Isten, ezen a Föld nevű bolygón, hát a Fénymunkások gyülekezete, akik lehetővé teszik a fénynek, hogy áradjon ezen az ajtón keresztül erre a bolygóra. Istennek ez az egyedüli eszköze, hogy megváltoztassa ezt a bolygót. A Szellem Ereje teljes mértékben az Emberektől függ. Vagyis, Isten nem egy trónuson ül, és játszogat az Emberi Lényekkel, kevergetve a fényt és a sötétséget. Isten inkább a Föld Fénymunkás fénypontjainak szabad akaratára vár, hogy kinyissák szabad akaratuk kapuját. Amikor kinyitod a tiszta szándéknak ezt a kapuját, a fény kiárad és ez a fény, a föld bolygó fénye, az egyetlen fény, amit Isten használni tud. A föld lakosságából kevesebb, mint fél százaléknak kell meghoznia ezt a döntést, hogy a béke a földön valósággá váljon. 
  Újra és újra elmondom nektek, hogy a fény, amelyet magatokban hordoztok, erősebb, mint bármilyen sötétség a bolygón. Ez a fény aktív. Olyan, hogy sötétség, nem létezik többé, ha bármi fény is jelen van. Maga a sötétség fogalma is elszáll, ha csak egy szál gyufa meggyullad. Megvan ez a képességetek, hogy beengedjétek Istent a Földre. Amíg a kapu nyitva, a fény nagyszerűen ragyog. És ha nyitva akarod tartani ezt a kaput, az se nehéz. Csak ne zárd be a szíved. Ne hagyd, hogy a félelem irányítsa tetteidet, ne félj Isten szeretetétől.
Olyan önbecsüléssel érkeztetek a bolygóra, amely egy félárbocra eresztett zászlóhoz hasonlítható. Az önértékelésetek nincs egyensúlyban. Ez azért van így, mert az önbecsülésetekre hatással van a bolygó energiahányadosa. Ez annak a fokmérője, amit az emberiség teremtett a tettei által – a múltbeli cselekedetei által, valamint jelen tettei által. A személyes önbecsülés, a bolygótok energia-egyensúlyát tükrözi vissza. Isten nem avatkozik bele az emberiség fény/sötétség egyensúly harcába. Az emberiség maga hozza létre a fény/sötétség egyensúlyát, majd meghívja Istent a fényes részekhez. Ha több van a fény részecskékből, mint a sötét részecskékből, felismerésekre és megvilágosodásra kerül sor. Most ez történik. A mérés kvantum szinten történik. 
Jelenleg ütközet folyik a földön a régi és az új energia között, az új energia áll nyerésre, de a régi energia még veletek lesz egy darabig. Továbbra is teremt majd olyan dolgokat, amelyeket ti problémának észleltek, ám valójában ez csak egy „kvantum-takarítás”. Ahogy takarítjátok a gazdaságotokat, látni fogjátok a létezés új paradigmájának módszereit, az újfajta struktúrákat. Meg van a lehetőség, egy új világszemlélet kialakulására, aminek értelme lesz egy új korszak számára. A múlt sötétebb energiájában a dolgok alacsonyabb rezgésszinten álltak, könnyen fenntarthatóak voltak. Most, hogy a fény elkezd fokozódni, az igazság erejével égeti meg őket. Kevesebb lehetőség áll fenn dolgok fenntartására és gyarapítására, és sokkal több a lehetőség a mesterek számára, hogy megjelenjenek, illetve a fénynek, hogy felerősödjön. Milyen irányban akarod, hogy a rezgés irányuljon benned? Milyen fajta energiát kívánsz a családod és a munkahelyed köré? Ezt teljes mértékben te szabályozod, hogy mennyire sötét, vagy világos legyen a lelked energiája. Ez részét képezi a próbának. Ez része a szabad akaratnak.
Sokan, vizsgálva az új energiát, úgy érzik, hogy ez hamis. Valahogy úgy érzik, hogy fényetek el akarja takarni az igazságot. Honnan tudhatod, kinek van igaza? Nagyon egyszerű. Nézd csak az életüket. Kellemesek, békések és Isten szeretetét sugározzák? Türelmesek a saját életük, és a körülöttük lévők iránt? Szeretnéd, ha ilyen szomszédaid lennének? Mi a témája a "drámáiknak"? Áldott legyen az Ember, aki a Szellem igazságában marad. Vérének teljes sejtszerkezete mutatni fogja ezt. Békét fog hozni neki a háború ellenére, és türelmet, amikor senki más körülötte nem lesz türelmes. Olyan ötleteket produkál, amire soha nem is gondolt. Létrehozza a vibrációs váltást.
A sötétség és a fény, nem egyenlő nagyságú energiák. Ha egy sötét helyiségbe beárad a fény, akkor a sötétség nem fog arrébb kúszni egy másik sötét helyre. Helyette átalakul! A két energia közül csak a fény tartalmaz aktív összetevőt, a fény bír fizikai jelenléttel. Nem tudtok „sötétséget árasztani” egy világos helyen. Ez csak fordítva lehetséges. Mindez azért van, mert a két energia nem egyenlő. Az egyik a másik hiánya.                                                                                         
 Forrás: Kryon

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról