Isten nem várja el, hogy megvonjátok időtöket a napi dolgoktól



Isten nem várja el, hogy megvonjátok időtöket
 a napi dolgoktól,
illetve családotoktól és a barátaitoktól

Drága szeretett leányom, amikor egy ember a legyőzhetetlenségében kezd hinni, akkor el van veszve. Oly sok ember – olyanok, akik nem fogadják el, hogy a földi élet a Királyságomhoz vezető lelki útjuknak csak egy kis része – sok, drága időt pazarol el. Arra az időre utalok, melyet Isten adott számotokra, amelyet Parancsolatainak megfelelően kell megélnetek, ha el akarjátok nyerni az Örök Életet. Ha nem fogadjátok el Istent, akkor elvágjátok magatokat Tőle. Ha ezt teszitek, akkor rövidre szabott lesz az életetek és így az Örök Élet helyett, ez az életetek véget ér, amikor meghaltok. Nem szabad a nektek adott időt ebben az életben elpazarolnotok a haszontalan dolgok hajhászása által, melyek idővel csak porrá válnak.
Isten nem várja el, hogy megvonjátok időtöket a napi dolgoktól, illetve családotoktól és a barátaitoktól. Ez nem azt jelenti, hogy miközben az élet gyümölcseit élvezitek a Földön, ne tudnátok ragaszkodni az Úr útjaihoz. Tudtok.
Leányom, szeretném, ha ismert lenne, hogy az emberiséggel szembeni Kívánságaimra vonatkozólag – melyekkel azt várom el az emberiségtől, hogy kövesse Tanításaimat – oly sok zűrzavar van.
A nevetés jó. A társaság fontos. Egy teljes életet élvezni jó, miközben alázatot mutattok Istennek és dicsőítitek Őt, és még a legkisebb örömökért is hálát adtok Neki. Minden Adomány, melyet ebben az életben kaptok, hogy mások javát szolgálja, csakis Istentől jöhet. Az, hogy hogyan használjátok ezeket az Adományokat – amikor az Isten által nyújtott Ajándékokat másokkal is megosztjátok -, fontos lesz a lelketek megmentésében. Egyesek nagy tehetségeket kaptak, de mindenki Adományokkal születik. Ezek célja, hogy segítsen nektek mások megsegítésében. Azoknak, akik az üzleti élet tehetségével születtek, kötelesek biztosítani, hogy azt jó célra használják fel: mások javára. Mások arra fogják Adományaikat felhasználni, hogy gondoskodjanak felebarátjaikról, és hogy örömet vigyenek más emberek életébe. És aztán ott vannak azok a lelkek, akik szenvednek. Szenvedéseik szintén egy Ajándék, mert ők segíteni fognak mások lelkének megmentésében és ez által az összes közül a legnagyobb Ajándékot fogják kapni: az Örök Életet.
Az Isten által adott életnek oka van. Ez arra szolgál, hogy Dicsőséget hozzon Istennek, és amikor az élet megváltozik, arra ösztönözze gyermekeit, hogy egyesüljenek végre Vele. Isten gyermekei most lesznek felkészítve erre a változásra, amikor végre ez a dicsőséges Örök Élet az övék lesz.
Fontos, hogy annyi szeretetet és együttérzést próbáljatok egymás iránt mutatni, ahogyan azt Tőlem is elvárnátok, hogy veletek bánjak, amikor ítélni jövök. Minden nap meg kell kérdeznetek magatoktól minden tett végrehajtásánál, hogy vajon az elnyerné-e Isten tetszését? Eleget tettem annak érdekében, hogy kövessem Isten Parancsolatait? Megszegtem-e Isten törvényeit, és ha igen, akkor mi lesz ennek a következménye?
Ha figyelmen kívül hagyjátok mások szükségleteit, akkor a ti szükségleteitek is figyelmen kívül lesznek hagyva. Ha Isten bármelyik gyermekének tudatos szándékkal fájdalmat okoztok, akkor szenvedni fogtok. Ha bárkit is megöltök Isten gyermekei közül, akkor nem lesz életetek. Bár az élet a Földön, sok szeretetet, örömet és reményt hozhat, mégis tele van megpróbáltatással. Minden megpróbáltatással szembe kell néznetek és el kell fogadnotok, hogy ez Isten terve gyermekeinek megtisztításában.
Amikor az életeteket úgy élitek, hogy nem ismeritek el Istent, akkor a ti vágyaitoknak megfelelő életet éltek. Ha nem állítotok fel Isten által lefektetett szabályokat magatoknak, akkor elveszítitek az utatokat. Ha olyan messzire tévelyegtek, hogy nem tudjátok a visszavezető utat megtalálni, akkor imádkoznotok kell, hogy Isten Kegyelme segítsen nektek.
Minden egyes, Istenhez intézett kérés válaszra kerül, amennyiben az a lelketek javát szolgálja és azok szükségleteit, akiket szerettek.         Jézusotok   

 Forrás:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról