A demokrácia egy hatalmas illúzió



A demokrácia egy hatalmas illúzió, ahol a háttérben minden pártot, szinte minden pártot, akik a pódiumokon ugrálnak, a pénztőke hoz létre. A jobb és a bal oldalt is. Ezeket a médiákon keresztül acsarkodtatják, megosztják vele az egységet, és a nemzet közös akaratát, mert az ország egyik fele balos, a másik meg jobbikos. Így igazándiból egyetlen párttól se várjatok támogatást, mert egyik sem a magyarság érdekeit szolgálja ki, hanem azokét, akik pénzzel és médiafelületekkel éltetik. A demokrácia az oszd meg és uralkodj elvéről szól, hogy ne legyen egyet értés, és ha az nincs, akkor béke sincs. A békétlenség pedig zűrzavarral jár, így azok, akik az egészet pénzelik, a káoszban és a zavarosban könnyedén tudnak lavírozni.
Ezért szükséges lenne a királyság államformájának a visszaállítása az időben valamikor, hogy a nemzet megosztottsága véget érhessen. Nem szép egy családban sem, ha a gyerekek fele apukához, a másik fele meg anyukához pártoskodik. Ebből mindig csak vita és válás lesz. A táltosaink is azt üzenik, hogy legyen vége a pártoskodásnak, mert csak a megosztottságot hozta el számunkra.
A mi válságunk nem gazdasági válság, a mi válságunk lelki válság, amely gazdasági válság formájában nyilvánul meg. Ahhoz hogy az anyagi szinten megszűnjenek a problémák, előtte a magyarságnak lelki, és szellemi szinten kell vissza térnie az igazi hitvallásához. Az igazi lelki gyökereihez, hogy ne a nyugat tévútjait majmolja. Amikor ez bekövetkezik, akkor szépen lassan a gazdaságban, és egyéb területeken is rendbe fognak jönni a dolgok.
 Jelenleg, minden hatalom, egy láthatatlan csoport kezében összpontosul, értem itt ez alatt a gazdaságot, a médiát, az oktatást, a bürokráciát és minden egyéb közigazgatási szervet. Ez a láthatatlana hatalom pedig ezeken a szerveken keresztül élteti a rabszolgatartó társadalmát. A kiút ebből az emberiség felvilágosítása, a lelki értékek előrébb helyezése, az anyagi értékeknél. 
Az Istenhez való visszatérés, úgymond a kulcsa annak, hogy a nemzet kinyithassa rabságának, börtönének ajtaját.
Mindenütt megtalálhatóak ennek a láthatatlan hatalomnak az emberei. Minden pártban, minden tudományos akadémián, a gazdaságban, az élet legkülönbözőbb területein, ahol hatalom forog kockán.

-----------------------------------------------------------------------------------------

(Nostradamus jövendölései a mostani időkről)

második ezredév után
Pannónia váratlan erőre kap,
királyok gyűlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz,
egy évszázadra legyőzhetetlen,
szembeszállni velük nem érdemes:
uralkodik a Lélek és a Szellem.


Jön majd egy ember, a második
millenium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ő lesz az itt,
ki Pannonföldről Istenhez kiált,
és Isten meghallgatja imádságait.
Ő lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannnónia ismét erős lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ő szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.


A kétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erős,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ős.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erős királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról