Akik állatok húsával táplálkoznak, helytelenül cselekszenek


 Akik állatok húsával táplálkoznak,
helytelenül cselekszenek...
Evata-34.      2o11.11.1o.    21.o5  
Kedves és Szeretett Gyermekem. Meghallgattam az imádat és választ és segítséget kaphatnak Rajtad keresztül a Te szeretett testvéreid a feltett kérdéseikre. Ámen.
 -  AZ ÉN felszentelt szolgáim által megszentelt vízzel, és tárgyakkal valóban sokat segíthettek majd magatokon az elkövetkezendő nehéz időszakban, amelyet át kell élnetek itt a Földön.  Ámen.
- És amennyiben nem fogadható el ez valamelyik társatok számára, vagy a beszerzése nehézségekbe ütközne, úgy imában forduljon HOZZÁM, és közvetlenül TŐLEM kérhet oltalmat és segítséget. Ámen.
 - Vajon helyesen cselekszenek-e azok a testvéreitek, akik az említett állatok húsát fogyasztják?   
-  Tudnotok kell Gyermekeim: hogy mindazok,  akik állatok húsával táplálkoznak helytelenül cselekszenek, mert ez nem a felemelkedésüket és javukat szolgálja Ámen.
- És amennyiben mégis megteszik ezt, úgy számolniuk kell a cselekedetük következményeivel. Ámen.
-  És hogy vajon melyek azok az ételek, amelyeknek a fogyasztása ajánlatos és üdvös számotokra, megtalálható, jó néhány a régebben adott kinyilatkoztatásokban. Ámen.
(2o11.11.11.) azért fontos és meghatározó, a Ti életetekben és BOLYGÓTOK életében, mert az ÉN VÉGTELEN KEGYELMEMBŐL olyan energiáknak a hozzáférhetősége nyílik meg mostantól számotokra, amely jelentősen segíteni fog BENNETEKET a felemelkedésben. Ámen.1
- És ezek az energiák szükségesek azoknak a folyamatoknak a megindulásához amely által megfog tisztulni a ti bolygótok és e-nélkül nem történhetne meg az átalakulás. Ámen.
  - És Kérlek  imádkozzatok tovább HOZZÁM,              
és AZ ÉN SZENT FIAMHOZ, minél többet az elkövetkezendő időkben. Ámen.
 " - El ne kerülje a figyelmeteket az TÉNY, hogy az ANYAGNAK az ANYAGRA mindenkoron hatása van.
Miképpen AZ ŐSKÖZPONTI NAPNAK - A SZELLEMI NAPNAK-, ISTENNEK hatása van a kisebb KÖZPONTI NAPOKRA, azokon keresztül az egész TEREMTÉSRE, azonképpen azon anyagnak, amit megesztek, hatása van a befogadó anyagra, a testre,(anyagformáló hatása is!) Mert abból az anyagból táplálkozik a Ti testeket, de ugyan abból az anyagból táplálkozik a Ti lelketek, titkos szellemi utakon és ugyan abból az anyagból táplálkozik a Ti szellemetek is, még titkosabb szellemi utakon. Így hát, GONDOLKODJATOK. Mindenkoron olyan táplálékot fogadjatok magatokba, mely élteti a testet a lelket és szellemet is. A hús nem felel meg ennek a feltételnek, lehúzó, nem felemelő. Nyavalyakeltő. REMÉLEM –köztudott előttetek-, hogy a zöld növények a gyümölcsök, hogyan fordítják át fényt ENERGIÁVÁ, (klorofil) és az is, hogy miként árad Rátok, - különösen a jelen időben- AZ ISTENI FÉNY, tehát ajánlatos felkészíteni a testet, a lelket, a szellemet a fogadására.--- Minél több ZÖLD növényt és ÉRETT GYÜMÖLCSÖT fogyasztani, lehetőleg nyersen. Sok jó, tiszta levegő, helyes légzés, és sok. sok SZERETET
- Mert minden mérték ahhoz szabatik, ahogyan ti SZERETTEK ENGEM” -- ily egyszerű, és így gyógyítható a rák!
                                                             Evata

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról