Húsvét…Az ítélkezésről,

Az a jogrendszer, ami egy-egy embercsoportnál kialakult, az bizony csak, annak az egy embernek az elképzelését adta, aki annak a népcsoportnak a vezetője volt. Ez az az igaz-ság, ami nem isteni, de még sokszor a legkegyetlenebb embertelenség is lehet, hiszen az a kézlevágás, a kerékbetörés, a kődobálás számára adott lehetőséget, hogy elítéltessen az az ember az ember által, aki szerintetek bűnözött. Ez a bűn sokszor bizony a legártatlanabb embert is megtéveszti, és sok olyan bűneset következik be, amire azt gondoljátok, hogy az egy bűn, pedig csak egy karmikus megmérettetés volt, egy olyan állapot, ami a látszat, de a valóságban az az ember ártatlanságában bűntelen volt. Sok-sok ilyen eset történt és történik a Világ történetében, és bizony azon bűnösök maradtak büntetlenül, akik miatt a bűntelenek szenvedtek, mert a jog azok kezében volt, akik sokszor a legnagyobb bűnösök voltak. Hiszen csak a látszatból tudtak ítélkezni, és sokszor az ő gondolatuk által ítélkeztek, azon gondolatok által, amik az ő bűnös lelkük gondolata volt.
Ezek a bírák ítélték el Jézust. Azért született Ő le, és a sok-sok áldozata közül ez volt a legnagyobb figyelmeztetés a számotokra, amivel azt akarta megmutatni, hogy a bírák az ártatlanokat ítélik el, és az emberek átveszik az ő ítéletük igazságát, és kivetik magukból a legártatlanabb embert is.

Ezért született le, hogy erre a legnagyobb bűnötökre figyelmeztessen, és ez volt az Őáltala leküldött Isteni Üzenet, hogy vigyázzatok az ítéletetekkel az ártatlan emberek millióira. Vigyázzatok arra, hogy csak az ítéltessen el, aki valóban bűnös, de ő sem halállal, sem kődobálással, sem semmilyen büntetéssel, csak azzal, hogy „aki bűntelen, az dobjon rá követ".

Az Isteni Gyermek élete sok-sok ilyen példát adott elétek! Ő az, aki a szegénységet azon bű-nök elkerülésére választotta, hogy nem kell sem pompa, sem palota, sem szomatikai kényelem ahhoz, hogy élni tudjon az ember. Az a táplálék, amit a legfontosabbnak gondoltok, az csak egy olyan megadatása a testnek, hogy csak egy egészen kis mennyiség is elég abból, hiszen a test csak egy csarnok, amiből a lélek indul, és pihen, és az pedig csak egy olyan hely az életetekben, hogy akkor, amikor megfárad a test, lepihenhessen, és ha megszomjazik, akkor ihasson. De vizet, és nem bort. A borszimbólum csak annyit jelentett, ahogyan azt már egyszer leírtam: az erjedés az, ami a szimbólum a borban. Az pedig csak a szó, erjedő, terjedő ereje.

Az a szimbólum, amikor az Isteni Igazságról szól Jézus, az lett volna a ti legfontosabb üzene-tetek. Ezzel van tele a Biblia. Ezt nem töröltétek ki azért, mert nem tartottátok fontosnak, azért, mert nem ismertétek fel benne a lényeget. Azt, hogy az Istenigazság egészen más, mint amit ti annak tartotok. Ezek a példabeszédek, és ezek az Isteni Üzenetek sok-sok gondolatot adhatnának arra, hogy az emberek szívében a szeretet újra megszülessen, de sajnos a papok a legelső ítélkezők, azok, akik elítélik azt, aki nem az ő vallásukat viseli, elítélik azt, aki nem jár templomba, elítélik azt, aki nem imádkozik, és sok-sok ítélettel elítélik azt, aki nem gyón ne-kik. Ezek az ítéletek a leg-igazságtalanabbak, hiszen az összes vallás a lelkek tisztulását akarja, bármilyen is az. Most nem a szektákra gondolok, hanem a régi, Isten által leküldött vallásokra. Ezek azok, amik azért keletkeztek, mert a bűn elterjedt közöttetek. Ezek a vallások azok, amiknek az első vezetője olyan volt, amilyen Jézus. Csak azok, akik a helyére léptek, változtattak rajta. G:H. Anon V.könyv.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról