Az árvíz ről: G.h. Anon

2010. június 4.


Ne a „gonosz erőkre” gondoljatok, mert az Árvíz egy hatalmas üzenet!
Éppen olyan, mint Trianon, ami azt üzente, hogy a Kárpát-medence előbb elsüllyed, mint a Világ.

Tehát eljött a „Vízözön” szimbólum! Amikor az elemek, amiket tönkretettetek, elindulnak, vagy nem indulnak el, de a szabályok megbomlanak. Ez a „megbomlás” a katasztrófa szimbólum, amikor az ember a Világát építés helyett rombolja, és ebben nem áll meg, csak elviszi az utolsó óráig.

Az árvíz egy olyan utolsó üzenet a ti népeteknek, amivel az Isten bemutatja a parány-lényeteket, azt a lényt, aki elpusztítja, illetve pusztulásra viszi azt, ami jó, ami tökéletes volt, ami a számotokra az életet jelentette.
Ez a nagy csapás, ami ér benneteket, az utolsó lesz! Azok az „előjelek”, amikről írtam, azok csak a legutolsó időkben következnek be. Tehát elindul az országotok, és a dicsőség útjára lép, az ő jó, megtért, meggyötört embereivel, akik megtanulják értékelni egymást, szeretni és segíteni egymást, és ezért a szép érzésért ezt a csapást el kellett viselnetek. Azok, akik valóban a bajban vannak, azok segítőkész emberekké válnak, a szeretet végre megérintette őket, és az a tudat, hogy az ember Isten nélkül semmit sem ér.

A ti országotok felépül, elindul, csak segítsétek utána is egymást, és sohase vegyétek el a másét, hiszen tudjátok, hogy az az érték, amit ti annak tartotok, az semmit sem ér, az elázhat, az elúszhat, az megsemmisülhet, de marad az ember, aki ebben a bajban megtalálta egymást, és egymásban az Istent.
Csak még egy kicsi ideig legyetek türelemmel! Adjon az, akinek van, küldjetek sok-sok mindent az újrakezdőknek, és akkor elindulnak a ti szívetek sugarával. A ti kezetek segítő erejével indítsátok el őket, felezzétek meg kenyereiteket. Az Isten minden felezett kenyeret megszaporít, megáld, és örök élővé tesz, a testéből a testetekbe, a lelkéből a lelketekbe indul, csak vigyázzatok az utatokra, ne tévedjetek el többé. A mécses előttetek van, fogjátok egymás kezét, szeressétek egymást!

Csakra

Több információ az alábbi blogról:
http://www.ghanon.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról