Az érzések ereje

 


Az érzések ereje

 

Hogyan működik a rezgés törvénye…

 

 - A Világegyetemben mindennek van elektromágneses mezeje és elektromágneses frekvenciája. 

Beleértve a gondolatokat és az érzéseket is.

 - Minden, amit érzel, akár jót, akár rosszat, meghatározza az általad rezgő frekvenciát, és olyan embereket, eseményeket és körülményeket vonzol, amelyek ugyanezen a frekvencián rezegnek.

 

 - Ha egy adott napon megváltoztatod a rezgésed frekvenciáját azáltal, hogy megváltoztatod az érzéseidet, minden megváltozik körülötted, mert új frekvencián fogsz rezegni.

 - Megváltoztathatsz valami rosszat, ami az életedben történt. 

Soha nem késő, mert megváltoztathatod az érzéseidet.

 - Sokan robotpilóta módra kapcsolják az érzéseiket. 

Az érzéseik a reakciójuk arra, ami történik velük.  Nem veszik azonban észre, hogy az érzéseik az okai annak, ami velük történik.

 - Ahhoz, hogy valamit megváltoztass, legyen szó az egészségedről, a pénzről, a kapcsolataidról, vagy az életed bármely más aspektusáról, meg kell változtatnod az érzéseidet.

 

 - A hibáztatás, a kritizálás, a hibákra való rámutatás és a panaszkodás, mind a negativitás formái, és mindez csak konfliktust hoz az életedbe.

 - Távolítsd el a szótáradból az olyan szavakat, mint szörnyű, borzalmas, kellemetlen, förtelmes. 

Használj inkább olyan szavakat, mint fantasztikus, csodálatos, mesés, ragyogó és pompás.

 - Még ha csak 51%-ban vannak is jó gondolataid és érzéseid a nap folyamán, máris újra egyensúlyba hozod az életedet.

 - Minden nap, egy lehetőség egy új életre. 

Minden nap, fordulópont előtt állsz az életedben. 

 

És egyetlen nap alatt, megváltoztathatod a jövőt azzal, hogy megváltoztatod az érzéseidet, úgy, hogy a JÉZUSI úton haladsz!!!


 

7 KÖRÜLMÉNY,  AMELY A REZGÉSI FREKVENCIÁDRA HATÁSSAL VAN

 

A kvantumfizikában a rezgés mindenütt jelenlévő energiát jelent. Bizonyos frekvenciákon vibráló lények vagyunk, és minden rezgés egyenlő az érzéssel. A "rezgés" világban csak kétféle rezgés létezik - pozitív és negatív, azaz minden érzés olyan rezgést kényszerít, ami lehet pozitív vagy negatív.

1. - Gondolatok

Minden gondolat frekvenciát bocsát ki az univerzum felé, és ez a frekvencia visszatér a forrásához. Abban az esetben, ha negatív gondolataid vannak, elbátortalanság, szomorúság, harag, félelem, mindez visszatér hozzád. Ezért olyan fontos, hogy törődj a gondolataid minőségével, és megtanulj pozitívabb felfogást ápolni.

2. - Társadalom

A körülötted lévő emberek közvetlen befolyással vannak az energiameződre, azaz a rezgési frekvenciára. Ha boldog, pozitív és határozott emberekkel veszed körül magad, akkor te is domináns rezgésbe lépsz. De ha azokkal veszed körül magad, akik mindenben a rosszat látják, a moralistákkal és a pesszimistákkal, légy óvatos! Valóban csökkenthetik a frekvenciádat, és így megakadályozhatják, hogy pozitívan kommunikálj az univerzummal.

3. - Zene

A zene nagyon erőteljes ! Ha csak olyan zenét hallgatsz, ami halálról, árulásról, szomorúságról, elhagyatottságról beszél, mindezek a dolgok megzavarják a rezgésedet. Figyelj oda a zene szövegére, amit hallgatsz, lehet, hogy csökkentik a rezgési frekvenciádat. És ne feledd: pontosan azt vonzod be az életedbe, amit rezegsz.

4. - A dolgok, amiket nézel

Amikor olyan műsorokat nézel, amelyek balszerencsével, halállal, árulással stb. foglalkoznak. az agyad elfogadja ezt valóságként, és egy egész kémiát szabadít fel a testedben, amely befolyásolja a rezgési frekvenciádat. Figyelj olyan dolgokat, amelyek jót tesznek neked, és segítenek magasabb frekvencián rezegni.

5. - Hangulat

Akár otthon, akár a munkahelyeden, ha sok időt töltesz rendezetlen, piszkos környezetben, ez hatással lesz a rezgési frekvenciádra is. Javítsd a környezeted, rendezd és tisztítsd meg a környezeted. Mutasd meg az univerzumnak, hogy sokkal többet vagy képes kapni. Becsüld meg azt, amid már megvan!

6. - Szó

Ha tetteted vagy rosszul beszélsz dolgokról és emberekről, ez hatással van a rezgési frekvenciádra. A magas frekvencia fenntartása érdekében fontos megszüntetni a másokról való panaszkodás és rossz beszéd szokását. Ezért kerüld a drámát és az áldozattá válást. Vállalj felelősséget az életed döntéseiért!

7. - Hála

A hála pozitív hatással van a rezgési frekvenciádra. Ez egy olyan szokás, amit most érdemes beépíteni az életedbe. Kezdj el hálát adni mindenért, a jó dolgokért és amit rossznak tartasz, adj hálát minden élményért, amit átéltél. A hála kinyitja az ajtót, hogy jó dolgok pozitívan történjenek az életedben.

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok