Egy civilizált galaktikus társadalom_ CGS

 


Egy civilizált galaktikus társadalom_ CGS

Feltettem magamnak a kérdést: „Milyen lenne az élet egy civilizált galaktikus társadalomban (CGS)? Ezt nehéz megtudnom, mert egy jelenleg elesett bolygón vagyok, és sok különböző civilizált galaktikus társadalom létezik, amelyek eltérő fejlettségi szinttel rendelkeznek. Kezdhetném azzal, ami egyetlen CGS-ben sem létezik, például a következőkkel: Jobb kontra baloldali politikai megosztottság/identitáspolitika. Politikai propaganda/médiacsalás mindenféle.

Faji megkülönböztetés és megfelelője (a faji megkülönböztetés hamis előrejelzései). Bármilyen hamis előrejelzés. Cenzúra. Élelmiszerhiány/éhezés. Háborúk, beleértve az idővonal háborúit. Népirtások. Mindenféle betegség, beleértve a rákot is. Bűn. Vallások. Szekularizmus/materializmus. Mentális zavarok. Kidőlt technológiák. Vállalatok. Pénzrendszerre van szükség. Irányítatlan öregedés. Negatív elitek és csatlósaik/negatív erőik. Hamis vákuum/anomália

Valószínűleg még több kiegészítést tudnék írni, de talán a fenti lista lefedi a legtöbbet, ami nem létezik a CGS-ben. Szóval, mit jelent létezik a CGS? A következő az, ami egy civilizált galaktikus társadalomban létezik, ami eszembe jut. Ez a lista korántsem teljes: A spiritualitás megerősítése. Forrásorientált, nem bukott technológiák, amelyek összhangban vannak a természettel. Fizikai halhatatlanság, ha választják. Béke és harmónia minden nép között. Felemelkedés a Forráshoz, ha készen áll. Konstruktív hierarchiák és/vagy hiteles, konstruktív egalitárius rendszerek. Átlátható kormányok. Teljesen aktivált metafizikai képességek. Hiteles szabad akarat. Autentikus szerelem. Szabadon áramló bőség. Aktív kommunikáció más civilizált galaktikus társaságokkal. Galaktikus Kódex. Igazi vákuum. ---

Nehéz elképzelni, milyen lenne az élet egy CGS-ben, mert szinte minden, amit a felszíni lakosság valaha is ismert, az , ami a CGS-ben nem létezik . Gyanítom, hogy a boldogság legalacsonyabb szintje a CGS-ben messze meghaladja azt a maximális boldogságszintet, amelyet a Földön valaha elért.

Galaktikus Kódex. 

A Föld bolygó az utolsó bolygó az univerzumban a Sötét Erők megszállása alatt, a galaktikus háborúk utolsó emléke, amely évmilliókon keresztül dúlt a galaxisban.Miközben a Galaxis felszabadult a Sötét Erők szorításából, a Fény Erői egy katonai erőből fejlődtek ki, amelyet az érző lények alapvető szabadságjogainak megvédésére sürgős szükség miatt hoztak létre egy harmonikus galaktikus és kozmikus társadalom felé. Miközben a Galaktikus Konföderáción belüli lények spirituálisan fejlődtek, és a Felemelkedett Mesterekkel való összhangba kerültek és egyesültek, felfedeztek egy belső kódexet, amely szabályozza a Fénylények és a Sötét Erőkhöz és az elfoglalt bolygókhoz való viszonyukat. Ezt a kódexet Galaktikus Kódexnek nevezikés képviseli a jogalapot a Konföderáció minden akciójához ebben és más galaxisokban. Ez a kódex nem külső törvények merev halmaza, hanem a Fény összes lelke belső etikai kódexe, amelyet minden Fénylény szabad akaratából elfogad, mert tükrözi belső igazságát.A Galaktikus Kódexet most egy emberi társadalom átlagos felébredt lénye számára érthető formában fogjuk közölni.

I. RÉSZ: AZ ISTENI KEGYELEM TÖRVÉNYE

MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN A POZITÍV ÉLETTAPASZTALATHOZ.

Az I. rész magyarázatához meg kell értenünk, hogy a szenvedésnek és fájdalomnak nincs értéke a megvilágosodott galaktikus társadalomban, amely felszabadult a Sötét Erők és a kozmikus anomália egyéb vonatkozásai alól. A fájdalom, a szenvedés és az áldozatok értékelése a növekedési tapasztalat részeként a Sötét Erők programozásának része volt, hogy könnyebben rabszolgasorba ejtsék a megszállt bolygók lakosságát.

A felszabadult univerzumban minden élőlény feltétel nélküli pozitív élettapasztalata garantált minden élőlény belső kapcsolatából a Forrással, és megerősíti a Felemelkedett Mesterek anyag feletti hatalma, amely lehetővé teszi számukra, hogy segítsenek minden élőlénynek a Forrás felé irányuló törekvéseiben és biztosítsa számukra az élethez szükséges dolgokat. Az élet soha nem volt kemény munka és küzdelem, hanem inkább az öröm és a kreativitás utazása. Az I. szakasz különböző alfejezetei szabályozzák az összes életet a felszabadult univerzumban, és minden kapcsolatot a Fénylények között, így soha nem kell konfliktusoknak fellépniük. Magyarázzuk meg az alfejezeteket:

I/1. SZAKASZ: MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN A TESTI ÉS LELKI BŐSÉGHEZ.

Ez az alfejezet pozitív élettapasztalatot garantál minden lény számára a felszabadult univerzumban. A Felemelkedett Mesterek gondoskodnak az élet minden szükségletéről, valamint a fizikai és szellemi gazdagságról és szépségről a felszabadult univerzum megváltott anyaga feletti hatalmukkal.

I/2. SZAKASZ: MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN A FELEMELKEDÉSHEZ.

Ez az alfejezet elmagyarázza, hogy a Felemelkedett Mesterek hogyan használják fel a Felemelkedés spirituális technológiájának fejlett megértését, és a megváltás elektromos tüzének felhasználásával segítik mindazokat a lényeket, akik önként választják a Felemelkedést.

I/3. SZAKASZ: MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA, HOGY A LÉLEKCSALÁDBAN ELFOGLALT HELYZETÉVEL ARÁNYOSAN EGYESÜLJÖN MÁS LÉNYEKKEL.

Ez az alfejezet a lélekcsaládon belüli összes kapcsolat szabályozásának eszköze. Garantálja az ellentétes polaritású lények (ikerlelkek, lélektársak) összeolvadását és minden más lény egymáshoz igazodását, függetlenül azok fejlettségi állapotától és külső körülményeitől.

I/4. SZAKASZ: MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN MINDEN INFORMÁCIÓHOZ. Ez az alfejezet garancia arra, hogy minden lény megkapja az összes információt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megértse az univerzumban betöltött szerepét, nagyobb perspektívát az evolúcióról, és minden olyan információt, amelyre szükségük van döntéseihez, növekedéséhez és jólétéhez. Mindezeket az adatokat felemelkedett mesterek vagy más lények szolgáltatják, akik felügyelik a különböző fajok és civilizációk fejlődését.

I/5. SZAKASZ: MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN A SZABADSÁGHOZ.

Ez az alfejezet azt írja elő, hogy minden lény korlátlan növekedési és élettapasztalattal rendelkezik. Mivel a felszabadult univerzumban minden lény csak pozitivizmust hoz létre, szabadságuk soha nem áll szemben más lények szabadságával.

II. SZAKASZ: AZ ÜTKÖZŐ FELEK MEGOSZTÁSÁNAK TÖRVÉNYE

MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN MEGOSZTANI ÉS MEGVÉDENI MÁS ÉRZŐ LÉNYEK NEGATÍV CSELEKEDETEITŐL.

Ez a szakasz szabályozza a feltételeket az univerzum azon szakaszaiban, amelyek most szabadultak fel a Sötét Erők befolyása alól, de amelyeket még nem fogadtak el a Konföderációban. Ez megköveteli, hogy a Fény Erői mindig megosszák a konfliktusban lévő feleket, hogy megvédjék őket attól, hogy kölcsönösen kárt okozzanak egymásnak. Ezután a Fényerők közvetítik a konfliktust, amíg az meg nem oldódik. Ezt a részt gyakran használják háborúk és más fegyveres konfliktusok lezárására.

III. SZAKASZ: AZ EGYENSÚLY TÖRVÉNYE

MINDEN ÉRZŐ LÉNY, AKI ÚGY DÖNTÖTT, HOGY A GALAKTIKUS KÓDEX ALAPELVEI ELLEN ÉL ÉS CSELEKSZIK, ÉS NEM HAJLANDÓ VAGY NEM KÉPES ELFOGADNI AZOKAT MOST, ÉS EGYENSÚLYBA HOZNI A MÚLTBELI TETTEK KÖVETKEZMÉNYEIT, A KÖZPONTI NAPHOZ KERÜL, ÁTSTRUKTURÁLVA AZ ALAPVETŐ ELEMENTÁLÉ. ESSZENCIÁJÁT, ÉS ÚJRA KEZDJE AZ EVOLÚCIÓ ÚJ CIKLUSÁT. Ez a rész a Fény Erői és a Sötétség Erői közötti kapcsolatokat szabályozza. Ha legyőzik, a Sötétség Erőihez tartozó lények lehetőséget kapnak arra, hogy elfogadják a Galaktikus Kódexet, mindent megtegyenek, hogy kijavítsák az elkövetett hibákat, és pozitívan éljenek utána. Ha elfogadják, megbocsátják őket, és csatlakoznak a Konföderációhoz. Ha képtelenek vagy nem hajlandók elfogadni, a Központi Napra viszik őket, személyiségüket és lélekesszenciáikat az Elektromos Tűzzel újrastrukturálják, és isteni szikrájuk új evolúciós ciklusba kezd.

IV. SZAKASZ: A BEAVATKOZÁS JOGA

A GALAKTIKUS KONFÖDERÁCIÓNAK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN A BEAVATKOZÁSHOZ MINDEN OLYAN HELYZETBEN, AMIKOR A GALAKTIKUS KÓDEXET MEGSÉRTIK, FÜGGETLENÜL A HELYI TÖRVÉNYEKTŐL.

Ez a rész a Fényerők politikáját írja le a megszállt bolygókkal kapcsolatban. A Konföderáció fenntartja a jogot, hogy beavatkozzon minden olyan területen, civilizációban, bolygón vagy naprendszerben, ahol a Galaktikus Kódexet megsértik. Ehhez a helyi civilizációk álláspontjától függetlenül joga van megtenni. Mindig joga van minden békés nevelési és szabályozási eszközt használni. Ha a Galaktikus Kódex elveinek kritikus tömegét megsértik, jogában áll katonai erőt alkalmazni. Különleges esetek a Sötét Erők közvetlen megszállása alatt álló bolygók. A Sötét Erők általában túszul ejtik a helyi lakosságot, hogy akadályozzák a Fény Erőinek fejlődését. A Földön atomháborúval fenyegetőztek, ha a Könnyű Erők beavatkoznának. Ez a fő oka annak, hogy a Fényerők még nem szabadították fel ezt a bolygót (és nem az úgynevezett mi-nem-beavatkozunk-mert-tiszteljük-szabad-akarat, mi-csak-figyeljük-mint a -szenvedés-mennek tovább hülyeségek). Mint minden túszhelyzetben, ez is sok ügyes tárgyalást és taktikai megközelítést igényel. Ez a helyzet most megoldódik, és a Föld bolygó hamarosan felszabadul.

IV/1. SZAKASZ: MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN SEGÍTSÉGRE SZORULNI A GALAKTIKUS KONFÖDERÁCIÓHOZ, ÉS A GALAKTIKUS KONFÖDERÁCIÓNAK JOGA VAN SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, FÜGGETLENÜL A HELYI TÖRVÉNYEKTŐL.Ez az alszakasz jogalapot ad a beavatkozáshoz és a Sötét Erők összes túszának nyújtott segítséghez. A Fény Erői mindig mindent megtesznek, hogy segítsenek és javítsanak minden érző lény életkörülményein, még a Földön is. A Föld bolygó helyzete csak azt jelzi, hogy a sötétségnek mennyivel nagyobb hatalma volt ezen a bolygón a Fény felett. Szerencsére ez most változik.

IV/2. SZAKASZ: A GALAKTIKUS KONFÖDERÁCIÓNAK ELIDEGENÍTHETETLEN ÉS FELTÉTLEN JOGA VAN A GALAKTIKUS KÓDEX VÉGREHAJTÁSÁHOZ ÉS SZÜKSÉG ESETÉN KATONAI ERŐVEL MEGHÓDÍTANI A GALAKTIKUS KÓDEX MEGSÉRTÉSÉVEL ÉRINTETT TERÜLETEKET. Ez az alfejezet jogi alapot ad a megszállt bolygók katonai erővel történő felszabadításához. A Konföderáció katonai erői eltávolítják vagy segítséget nyújtanak a Sötét Erők képviselőinek eltávolításában, és kiszabadítják a túszokat. Ezután más konföderációs erők irányítják a bolygónak a Konföderációba való befogadásának folyamatát a helyi lakosság utasításaival. Talán egyesek úgy érzik, hogy a Konföderációnak nincs joga beavatkozni, és az emberiségnek joga van arra, hogy maga oldja meg a problémáit. Ez egyszerűen nem igaz. Sok háború szerte a bolygón és az alapvető emberi jogokkal való folyamatos visszaélés bebizonyította, hogy az emberiség nem képes kezelni saját helyzetét. Így sokkal jobb, ha bölcs őrzőket fogad, hogy irányítsák. A Konföderáció segítséget nyújt a bábok (Sötét Erők) jelenlegi mestereinek leváltásában, akiket az emberiség már régen meghívott Atlantiszba. Akkor a Galaktikus Kódex végre egyetemes etikai kódex lesz az univerzumban, és a sötétség nem lesz többé.


Forrás: Eredeti cikk a Cobra blogjáról: „Galactic Codex” , 2012. április 4-én megjelent.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok