Lélekenergia_ A lélek eredete



 Lélekenergia_ A lélek eredete

 

Mitől lesznek érettebbek, befogadóbbak és együttérzőbbek egyesek másoknál? A válasz a belső bölcsesség iránti nagyobb érzékenység , vagy a saját lelke iránti mélyebb fogékonyság.

Ahogy lonerwolf óta hozzájárul az egyre növekvő tudatosság lélek korosztály és az öreg lelkek az egész világon, szeretném szentelni ezt a cikket osztanak meg veled a tapasztalatom és a megértés az eredetét és a kifinomultság ennek az energiának hívjuk a „lélek”.

 A lélek tudománya

Van egy gyönyörű módunk arra, hogy az inka kultúrám minden élő energiájára utaljunk - ezt Kawsay Pacha -nak hívjuk . Érdekes, hogy minél többet tanultam más ősi sámán kultúrákról, annál inkább rájöttem, mennyire hasonlóak a megértéseink. Példaként a Yaminahua (egy amazóniai sámán törzs) az animált esszenciát vagy az élet szellemét „ Yoshi ” -nak nevezi, míg a hawaii Kahunas ezt az energiát „ Mana ” -nak nevezi .

A tudomány végül egyetért abban, hogy a világ élő, vibráló lény, és következésképpen minden benne van.   A rezgések hullámszerű mintázatokban ismétlődnek meg, az egész világegyetemet alkotó atomi és szubatomi birodalom fizikai rendszereit használva, és a kvantumfizika hatalmas lépéseket tesz annak megértésében, hogy ezeket „valószínűségi hullámoknak” nevezik.

A kvantumfizika és a mechanika egyaránt megmutatja nekünk, hogy a fizikai világegyetem energiatenger, és hogy minden fizikai anyag alapvető szintjén nem más, mint az elektromos töltések gyűjteménye, amelyek kölcsönhatásba lépnek az elektromágneses és egyéb elektromos töltések háttérmátrixával. Ma már tudjuk, hogy az elektronra már nem úgy gondolunk, mint egy részecskére, amely az atommag körül forog, hanem „virtuálisnak” tekintik (vagyis az részecske nem létezik külön a hullámtól a mi téridőnkön kívül) észlelése), és kvantumhullámként terjed az űrben.

E felfedezések következményei határtalanok.

Newton óta olyan anyagi világnézetben vagyunk, hogy az anyag az első , de most talán el kell hagynunk ezt a felfogást az elme vagy a tudat elmélete mellett.

Ez a széles körben elfogadott tudatelmélet „ produktív elmélet ” néven ismert, más szóval, hogy az agy hozza létre a tudatosság tudatos képességét.   Azonban most talán el kell fogadnunk egy ősibb nézetet sok kultúrából, akik az élő energiát, szellemet vagy tudatot az élet elsődleges erejének tekintették - és pontosan ez történik.

Tudományosan ezt az ősi nézetet „ áteresztő elméletnek ” nevezik , és azt sugallja, hogy a tudat a kozmoszban rejlő, ezért transzperszonális, vagy független az agyunktól és érzékszerveinktől , de ezek által moderált, és azt javasolja, hogy az agy lencseként működjön amelyen keresztül a tudat szűrődik, alkalmazkodik, koncentrál és tapasztal.

Utazás lélekből lélekbe

Sok olvasónk azt kérdezi tőlem, hogy mi a különbség a Lélek és a Lélek között. Ez egy nagyon fontos kérdés!

Amint azt fentebb felfedeztük, van egy mögöttes erő, energia, lényeg vagy tudat, amely megszületik, energiával látja el és tartja fenn az egész teremtményt és a világegyetemet annak számos megnyilvánult formájában és megjelenésében, és ennek a mögöttes erőnek minden visszatér.

A létnek ezt az alapvető energetikai aláramlását az egész élet megosztja, és különböző megnyilvánuló életformák emelkednek ki belőle, és különböző szinteken rezegnek. Ezt az alapvető energiaáramot nevezik „Szellemnek”.

A szellem sokféle formában és formában jelenhet meg az univerzumban, amely harmonikus, mivel kölcsönös kapcsolatokban működik. Ez azt jelenti, hogy képes időben és térben létező korlátok nélkül létrehozni és újrateremteni önmagát - más szóval, folyamatosan növekszik.  Ez azt jelenti, hogy természetünkből adódóan mindannyian „Lélek” vagyunk, mert mindannyian ebből a veleszületett élő energiából vagy „ Kawsay Pacha ” -ból állunk , amely megnyilvánul.

A szellem olyan frekvenciából áll, amely megnyilvánul abban, ami mozog és vibrál, például: növények, állatok, csillagok, víz, kövek, föld… és minden más, amit észlelni tudunk, mivel minden energia rezgésfrekvenciából áll. Amint fentebb láttuk, még a tudat is a Lélek ezen birodalmán belül van . Ezt a tudatot minden spirituális hagyományban teljesen egésznek, osztatlannak és minden teremtés forrásának tekintik. Ez az egész, ez az állapot megosztottság nélkül, ez az egység a teremtés minden aspektusának része.

Valamikor a szellemi megnyilvánulásaink során, mint szellemek, lassan elkezdtünk tudatosítani önmagunkat , és a „lélek” szikrája meggyulladt a fizikai testünkben, ami megszületett lelki utazásunkban a „válás” felé, vagy a lélek szomja, hogy újraegyesüljön Szellemmel. Ebben az időszakban, amikor elkezdjük fejleszteni a Lelket, képesek vagyunk tudatosan megtapasztalni az egyetemes Lelket, amelyről oly sok megvilágosodott mester beszélt.

A lelkünk viszont minden alkalommal megtisztul és finomodik, amikor visszatér a létezéshez, és a tudatos fejlődés élete során öregszik és bölcsebb lesz. Ez számomra, ez a lényege a lélek Ages .

Végül a lelkünk nagy szerepet játszik az életünkben. Lelkünk az, amely egyfajta belső hangot, az együttérzés és irányítás erkölcsi iránytűjét biztosítja számunkra . A Lélek érzékenységének szintje vagy intuitív érzésünk emlékeztet bennünket arra, hogy vannak mélyebb dolgok az életben és még sok más, amit láthatunk, tapasztalhatunk és válhatunk. És a Lelkünk szenved, ha nem tápláljuk értelemmel, céllal vagy szellemi jelentőséggel.

A lelki energia hatalma

A lelki energia alapvetően képességünk arra , hogy kellő erővel vagy erővel irányítsuk vagy összpontosítsuk a rendelkezésre álló lélekkorszaki energiát .

Lelki energia mértékünket három alapvető tényező határozza meg ; az újjászületett energia mennyisége és kora, az energia születésünk óta történő felhasználásának módja, valamint a jelenlegi felhasználás módja.

________________________________________

 

A lelki ébredés folyamata e -könyv:

Fedezzen fel mélyreható betekintést és gyakorlatokat, amelyek segítenek elérni a szeretet és a szabadság mély szintjeit. Fedezze fel a lélekvisszanyerést, az árnyékmunkát és így tovább. Indítsa el lelki ébredési útját most!

 

________________________________________

Mindent, amit az élőlények tesznek, és mindent, ami velük történik, lelki energiájuk határozza meg. Erre példa lehet, ha spirituálisan jelentős témákról beszélünk különböző típusú emberekkel. Egy Fiatalabb Lelket például nem nagyon fog érdekelni egy ilyen beszélgetési téma, míg egy Idősebb Lelket igen.

A Lélekenergia másik példája például, hogy mindennapi életünk során nagyon motiváltak vagyunk arra, hogy egyszer elmenjünk gyakorolni, de másnap a legcsekélyebb vágyunk sincs erre. Majdnem olyan, mintha két teljesen különböző ember lennénk! Ezt a viselkedést általában a gyenge akaraterőnek tulajdonítjuk, és ez lényegében helyes, amikor az energiavilág új megértésével az „akaraterőt” a rendelkezésre álló energia felhalmozásának határozzuk meg.

Az akaraterőre és a fegyelemre általában úgy gondolunk, mint a személyiség olyan tulajdonságaira, amelyekkel valaki rendelkezik, vagy nincs, de ritkán állunk meg azon, hogy vajon hol van az energia hajtóereje, amely meghatározza jó vagy rossz egészségünket, jó vagy rossz szerencsénk, elérhető szeretetünket és így tovább származik. Az olyan rendszerek, mint a „Vonzás Törvénye”, használják ezt a Lélekenergia -fogalmat, valamint az ősi misztikus tanításokat, mint például a Qigong, amelyek megtanítják, hogyan kell összhangba hozni a Szellemet, vagy amit „ Qi ” -nek, „életerő -erőnek ” neveznek .

Gyakran kérdezik tőlem, hogy lehetséges -e egy életen át ugrani a Mature Soul -ról az Old Soul -ra - a válaszom igen, igen . Nemcsak az életkorunk határozza meg a Lelki Energiánkat, hanem az a mód , ahogyan finomítjuk és megtisztítjuk azt a mindennapi használat során, valamint az a képességünk, hogy több energiát halmozzunk fel.

A belső munkát tanítások köré, hogy: mi képes felhalmozni több Soulful energia, hogy képesek vagyunk-szabályozás és mester ezt az energiát, és a képesség, hogy használja ezt az energiát egy bölcs módon. A későbbi cikkekben kitérek arra , hogyan lehet megtudni a Lelki Energia mennyiségét , hogyan művelhetünk többet, és hogyan alkalmazhatjuk azt a Lélek fejlődésére.

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A lyrai csillagmagok