A TANÍTVÁNYOK  2020.06.03.

 

Megírom ma a Tanítások megmaradásának a gátlásait.

A te Tanítványaid azok, akik megakadályozzák annak terjedését!

A könyvekben megírt szöveget sohase tudtuk megmagyarázni, kibővíteni, a gyakorlatban alkalmazni, mert a te Tanítványaid elzárták az emberektől, akik a feltett kérdéseikkel a tudomány összes területére a segítséget megkapták volna!

Hiszen az a könyv olyan, akár egy szósorozat, ami az egy-egy területen elért fejlődési szakaszokat nem tartalmazza.

 Pl. Tudjátok-e, hogy a Világvéget állíthattátok volna le, ha nem a hiúságotok irányított volna, ha szolgák tudtatok volna lenni, aki átadja az ő erejét?!

Tudjátok-e, hogy Jézus tanítványai is csak azt nem valósították meg, amiért Jézus leszületett?!

Tudjátok! Hiszen ti állítottátok meg a terjedését, akik megelégedtek azzal, amit kaptak, de azt, amit tenniük kellett volna, hogy terjesszék azoknak, akik ezt a saját tudományos területükre fel tudták volna használni, azt nem tettétek meg, mert akkor ti nem lettetek volna híresek.

 

A Próféta a hazájáért áldozta az életét, azért a népért, aki meg tudott volna mindent valósítani, de ti elzártátok őt azzal, hogy „féltitek”, azzal, hogy „szeretitek”! De a szeretet, ami általatok rosszul van megfogalmazva, nem hatolt át, nem sugárzott, nem épített, csak szenvedett.

A Tanítványok az utolsó időben is csak magukat dicsőítik, mert csak ők azok, akik ismerhetik az Isten szavait, de ők azok, akik a saját szavaikkal megfogalmazni sem tudják. Tehát nem tudják elmondani.

A könyvet akarják terjeszteni, amiben csak a szavak tengerét ismerik meg, de az összeállva, alkotássá válva nem tud megvalósulni!

A Próféta így megy el! A Világ, amit megmenthettetek volna, általatok vész el idő előtt.

 

Pl megtudtátok-e, hogy a piramis idején a napenergiát hogyan használták fel?

Tudjátok-e, hogy azok a tudományágak, a mai időkre hogyan lehetnének alkalmazhatók?

A megtudtátok-e, hogy a víz összetevői hogyan alakítják az életet? A kialakulásuk által hogyan változik meg az élet, és hogyan változna az most is, ha azt engedtétek volna nekünk elmondani!?

Azt sem tudtátok meg, hogy az elemeket meg lehet tisztítani! Azokat hogyan lehet megtisztítani?!

A szemetet szeditek, a helyett, hogy a szemetet el se indítottátok volna, mert nem kérdeztétek meg, hogy hogyan?! Nem kérdeztetek semmit, ezért a szavak, amik a Tanításokban vannak, nem tudtak összeállni, alkotóvá válni, életet tisztitani, karmát oldani, szebbé tenni a Világot!

Nem tudtátok meg, hogy a napenergiát hogyan használták! Pedig csak egy kis felület az, amit szögösszefüggésekkel lehet átsugározni, és ezért nem foglal nagy területet! A szögeket annak tudnám elmondani, aki kérdezni tud erre! Egy szakembernek, de, akit a Tanítványok nem kerestek meg!

Nem ismertétek meg a tengerek tisztítását olyan módszerrel, ami az anyagot, ami belekerült, bármilyen szennyezett is, az első létére helyezi vissza! Ami olyan anyag volt, ami a természet anyaga. Tehát a szennyezést az alapanyagra lehetett volna felbontan, azt összegyűjtve az eredeti helyére tenni.

Mi tudta volna ezt megvalósítani? A Nap egyik fényösszetevője! De ezt kinek mondjam el?

Nem tudtátok az UFO-k tudását sem áthozni, pedig csak annyit kellett volna tennetek, hogy a munkát, ami azzal jár, ami csak néhány éjszakai álmot vett volna el, de azt sem áldoztátok fel! Pedig az elektromosságot meg tudtátok volna szüntetni! A Világháló károsítását megsemmisíteni! A levegőt tisztává tenni! A tengereket az őserőknek visszaadni! A Földet a mérgektől megtisztítani! Kérdeztétek-e, hogyan kell azt megcsinálni?!

 Kerestetek-e valakit, aki ért ehhez, és tenni is tud, csak elzártátok magatokba a kicsírázni vágyó magokat, a vizet, a fényt, sajnáltátok tőle? Mert akkor már a dicsőség nem a tiétek lett volna? Pedig a munka a segítségünkkel elindult volna, és így megmenthettétek volna a Világotokat!

 Nem a Tanítások szövegének a nehézségeivel kellett volna küzdenetek, hanem az ismerősötöket keresni, azt, aki a Próféta szavait meg tudta volna valósítani!

A Világotokat, a hiúságotok, a dicsőségetekre való vágyakozásotok, a pénzéhségetek tette tönkre!!

Az inkvizíció előttetek áll példaként! Csak azért nem tanultatok belőle, mert akiket elégettek, élve eltemettek, keresztre feszítettek, azok kevesen voltak a győzelemre!

A könyveket, amit terjeszteni akartok, bizony kevesen értik meg, tehát nehezen olvassák. De az, amit a könyvekből nem kérdeztetek meg, az lett volna a legértékesebb tudományos könyvetek!

De nem kérdeztetek, mert a Prófétát eltitkoltátok, tehát nem lehetett tőle megkérdezni azt, amiért ezt a könyvet írtuk!


Forrás: https://ghanon.hu/hu/node/21


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról