Halottak Napi Üzenet

REGGELI IMÁDSÁG

Isten, segíts engem, hogy át tudjam adni a szívem szeretetét azoknak, akiket a nap folyamán hozzám küldesz, mellém ültetsz, vagy elküldesz mellettem azért, hogy erősítsem őket a szívemmel, ami nyitott, amiből állandóan ömlik a jóság, a megértés az emberek felé.
Segíts abban, hogy szeressem az ellenségeimet, szeressem a bocsánat örömével, és áldj meg engem minden este, tölts fel, hogy adni tudjak, segíts, hogy élni tudjak és szeretni.



http://shp.hu/hpc/userfiles/ghanon/level.jpg
2014. november 1.
Halottak Napi Üzenet

Drága Gyermekeim!

A Halál dicsőségéről szeretnék üzenetet küldeni!
Azért a dicsőségért, ami az életet elindította, a szeretetet megszentelte, az öregséget megáldotta, az életet átadta annak a csodálatos Istennek, akivel végre egyszer, amikor az összes lábnyom sarát elhagytátok, az összes bánat könnyét elsírtátok, az összes gyermeket felneveltétek, akkor újra találkoztok, Vele, aki elindított, és visszavárt.
Az élet csodálatos göröngyei bizony sokszor okoztak nehézséget, hiszen nem ismertétek azt a titkot, amit hordoztak, amiben el kellett. hogy bukjatok ahhoz, hogy felkelhessetek és újra indulhassatok, hogy az utat, amit a Teremtőtökkel megterveztetek, el tudjátok érni, és hagyni, akkor, amikor az véget ér.
Az életek akkor a legszomorúbbak, ha nem ismeritek fel a fájdalmak ajándékát, a nehézségek, a szenvedések örömét, mert ahhoz, hogy elérjétek az út végét, ők azok, amik segítséget nyújtanak. A bánat, a szomorúság után újra éled az ember, csak meg kell találni azt a kis rést, ami elzárta előle a boldogságot, ami a bánattal megszenteltetett.
Tehát akkor, ha egy olyan szomorúság ér, amit nehezen viseltek, akkor kérdezzétek meg Azt, aki a szívetekben folyamatosan válaszol, Ő elmondja, hogy miért kellett szenvednetek.
A halál a számotokra a legnagyobb veszteség, szenvedés, szomorúság! Pedig, ha tudnátok, hogy az élet legcsodálatosabb Ünnepe, amikor végre megérkeztek, végre leteszitek az élet nehézségét, és átölel benneteket az Isten, aki elindított, hogy a Világot szebbé tegyétek.
Az Isten, aki sokszor úgy néz ki, hogy büntet, hogy nehezebb terhet adott a másik emberénél, akkor tudnotok kell, hogy azt Vele megbeszéltétek akkor, amikor elindultatok, és az volt az a bánat, vagy szenvedés, ami továbbsegít, hogy menni tudjatok.
Drága Gyermekeim! Az összes szeretett lélek itt van veletek ezen a napon, mindegy, hogy testben, vagy lélekként, de itt van az összes gyermek, rokon, szerető testvér, hogy ünnepeljetek a legszebb napon!
A gyertya, aminek a fényét küldjétek el az égig, hogy visszaverhessék a felhők, hogy világíthassa, ami a föld világossága! És a lelkek, akik ilyenkor a lelketeket a kezükbe tartják, felemelnek, és elvisznek, és megmutatják az ő otthonukat. Menjetek velük ilyenkor! Egy percre zárjátok be a szemeteket, és meglátjátok, hogy mennyi boldogságot hoztak a szomorúságotok elviselésére.
Ez a nap azért szép, azért fényes, és ragyogó, csillaghoz hasonló, Földi-Égi csillagos ég, mert így látjátok, hogy nincs sötétség, csak fény van! És ami a két fény között van, az az ÉLET, amit beragyognak, beragyog a Föld és az Ég csillaga. 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról