Felhívás magyar fénymunkásokhoz!Felhívás magyar fénymunkásokhoz!


Kedves Barátaim! 2013 elején teljesen más helyzetben vagyunk, mint a korábbi időszakban! Jóllehet a célok semmit sem változtak, azaz most is a Felemelkedés és a vele összefüggő Új Társadalom létrejötte tekinthető a legfőbb célunknak, de ezt már kissé más módon kell elérni, vagyis a hangsúlyok most már másutt vannak.
A leglényegesebb különbség - ha ezt a 2012. dec. 21. előtti állapottal hasonlítjuk össze -, hogy: 
Az Új Társadalom megteremtése, most már 100%-ig, a fénymunkások kezében van, azaz teljesen szabadkezet kaptunk! Nem kell várnunk tehát semmilyen időpontra, semmilyen földönkívüli segítségre, semmilyen földi összeesküvők támogatásra!
Minden a mi kezünkben van! - Ahogy a Teremtő ezt eredetileg is tervezte!
Bár korábban is minden teremtő energia a mi kezünkben volt, mégis 2013-ig nem hittük, nem hihettük el, hogy mi legalább ugyanolyan értékű és képességű lények vagyunk, mint a világegyetem legfejlettebb entitásai!
Ha viszont ezt az elemi tényt, most már belátjuk, azaz végre elismerjük önmagunkban azt, hogy a szerető Teremtő, minden képességgel és lehetőséggel felruházott minket arra, hogy a mostani társadalmi káoszból egy magasabb rezgésű földi paradicsomot teremtsünk, akkor itt és most azonnal el is kezdhetjük ezt a munkát!
Ám először is tisztázzuk magunkban, hogy mi most a legbenső célunk, mire vágyunk oly' hőn, az élő jelenben! Mert ha még mindig a csalódás és a letargiai uralkodik rajtunk, a 2012-ben látszólag meg nem valósult események miatt, akkor az ilyen fénymunkás még, nincs teljesen a képességei birtokában, és ilyenkor pl. akár vissza is menne arra a magasan fejlett bolygóra, ahonnan érkezett - ezt megteheti, viszont akkor a feladatát, amiért ide inkarnált, még nem egészen végezte el.
Ha viszont a fénymunkás szívében, újra remény tüze ég, mivel megértette többek között, hogy miért is maradtak el azok az események, amelyeket joggal vártunk 2012-ben, ugyanakkor a múlt év küzdelmeit, mégis fontos tapasztalatnak könyveli el, akkor egy magasabb oktávon ugyanazokkal az eseményekkel fog találkozni, mint ami már 2012-ben is aktuális volt!
Ám ennek megvalósulása most már teljesen rajtunk múlik!
Értsük meg: A Galaktikus Szövetség önmaga nem tud kihúzni minket abból a patthelyzetből, amiben az egész emberiség van! Mert először is, hogy alapvető változások kezdődjenek a Földön, a tömegnek kellene felébrednie!
Viszont a tömeg addig, nem fog felébredni, míg ezt egy drasztikus külső esemény, elő nem idézi, mint pl. a Galaktikus Flotta megjelenése. Mivel azonban a tömeg tudatát, teljesen a földi tekintélyek irányítják, és ők azt mondják, hogy a Galaktikus Flotta-megjelenéstől félni kell, ezért a kozmikus törvények szerint, a Galaktikus Flotta eleve nem is jelenthet meg tömegesen, a látható fény tartományában, még akkor sem, ha a nem-látható fény tartományában már évek óta, szinte az egész eget elfoglalják!
Ebből az ellentmondásból tehát, külső erők, nem tudnak segíteni minket kitörni - de titkos, földi összeesküvő erők sem, mivel a sötétség erői, ezt a 3D-s Földfelszínt, pontosabban, annak is csak a mátrixát, mint utolsó galaxisbeli fő támaszpontjukat, az utolsó leheletükig birtokolni akarják! Ezért olyan elszánt a harc - melyből a külvilág szinte semmi sem lát - és ezért olyan nehéz itt, az isteni tervben elrendelt eseményeknek megvalósulniuk.
Viszont minden nehézség, azonnal eltűnik, hogyha a fénymunkások végre, a saját kezükbe a veszik a sorsukat!
1.      Ez azt jelenti, hogy először is, KÉP-viselővé kell válniuk, azaz egy mentális képet kell alkotniuk, arról az új világról, amelyben szeretnének élni! Elsősorban arról a településről, ahol most élnek.
2.      Aztán, második lépésként, ezt a képet, a szeretetük energiájával kell táplálni folyamatosan (hogy élő legyen), vagyis ettől kezdve, a szokásos mindennapi mentális, érzelmi és fizikai cselekedeteik mögött, ennek az új világnak a hite, reménye és szeretete kell, hogy sugározzon.
3.     Ha ez megvan, akkor a harmadik lépés, az új világ megjelenése, szinte a semmiből, egy teljesen automatikus folyamat : az anyagi világ, mechanikusan megjelenteti, mint valami 3D-s szkenner, amit mentális és érzelmi szinten, beletápláltak.
Az egész folyamathoz pedig, nem kell több mint néhány hét!
Kedves Fénymunkás Barátaim! Rajtunk áll tehát, hogy akár már a tavasz folyamán megteremtsük azt a csodát, amit eddig külső segítséggel vártunk. Még egyszer hangsúlyozva, hogy ehhez minden erőnk és képességünk megvan, olyannyira, hogy a világmindenség minden fejlett lénye, eddig is minket csodált, hogy ezt az egyszerű isteni képességet, eddig miért nem használtuk, a világunk jobbá tételére?
A másik pedig, amit még hangsúlyoznunk kell, hogy ez az isteni képesség, vagyis a pozitív világok mentális teremtése, csak Isten gyermekeinek a magától értetődő képessége, mivel a sötétség lényei nem rendelkeznek ezzel a képességgel, nekik ugyanis nincs szeretetenergiájuk, hogy egy képet élővé tegyenek! Ezért uralkodik a negatív fajoknál - és így most az általuk uralt Földön is - mindenütt technokrácia, amely segítségével, az egyszerű és nagyszerű isteni képességeket, gépi szerkezetekkel próbálják, silány módon utánozni és ezeket, az elnyomás szolgálatába állítani.
Ám ezzel az eredeti isteni KÉP-ességgel felvértezve mi, fénymunkások most már, legyőzhetetlenek vagyunk, és ezért végre eljött az az időszak is számunkra, hogy nem kell állandóan a sötétség híreit hallgatnunk, vagy konteós videókat és honlapokat bámulnunk, melyek valójában mind a sötétség tetteit reklámozzák - ami részünkről eddig nem volt más, mint a tehetetlenségünk kinyilvánítása, azaz isteni képességünk letagadása!
A Teremtő viszont éppen azért ruházott fel bennünket Önmagával, a teremtés képességével, mert nagyon szeret minket, és azért is, hogy az ő példája nyomán a jót továbbteremtsük. Úgy legyen!  
                                                                                       Az oldal címe: http://spiritufo.ditro.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A máj- és epehólyag-tisztítás technikája

AZ ANTROPOZÓFIA KÖRVONALAI

Jézus tiltott tanításai