Rafael arkangyal az átalakulásról




Rafael arkangyal az átalakulásról


Üdvözöllek benneteket, gyermekek. Rafael szólok hozzátok, halljátok tiszta szívetekkel tanításom. Úgy értsétek meg ezt az üzenetet, hogy szívetekben hangjait fogjátok fel, és a szent isteni Igazság járjon át bennetek, s halljátok meg amit itt, most közvetítenek.
Rafael vagyok Isten kegyelméből. Gyógyító erőm Isten szent Fénye. Az Ő Akaratában rejlik fényességem! S mert Isten Ereje itt van Énbennem, gyógyítani és gyógyulni így tanítalak és segítelek benneteket.
Gyermekek, figyeljetek szavaimra, s nyissátok meg tudatotokat előttem, hogy megértsétek tanításom, s ekképp járjatok el.
Az energiák itt-most e földi térben, s körülöttetek az Univerzum e terében változnak, fejlődnek és segítik az emelkedést a magasabb Fény- Energiákba való átrezgést. Ez a folyamat már régen elkezdődött, de most felgyorsult, mert az energiák megkötődtek, és hatványozottan együttrezegnek. Ez a rezgés egyre intenzívebb, s a gyorsulás ennek következménye: a rezgés(szám) megemelkedett, a Fény terjed. Ezáltal a dimenziók határai közelebb kerülnek egymáshoz, s az átlépés könnyebbé válik. De ehhez még ennek a földi térnek emelkednie kell, hogy elérje azt a rezgést, mi a Kapun átengedi, megnyitja azt a dimenzióteret, hová felemelkedhet: ahol az Új Föld létezhet.
Ahogy a változások zajlanak, bennetek is érzitek ennek hatását. Az Új Energiák rezgései fel-szabadítanak bennetek olyan régi kötöttségeket - és hoznak felszínre - melyek nem tudnak megmaradni ezekben az új, magasabb Fényrezgésekben. Előjönnek olyan lélek-emlékek és blokkok, melyek bennetek érzelmi, fizikai, gondolati változásokat idéznek elő. 

Ez a változás úgy történik, hogy az Univerzum teréből olyan Fényszubsztancia-részecskék ér-keznek a Földre, melyek a Föld terében elterjednek, és egy finom szemcse-, részecske-felhőt hoznak létre. Ezek a fényrészecskék beállnak egy meghatározott alakzatba, s így összekapcsolódnak. Ez egy olyan többdimenziós fényháló struktúrát alakít ki, mely az Új Energiáknak a térhálója.
Ez a térháló úgy működik, mint egy vevő - továbbító - árasztó. Ez a Fényszubsztancia tömeg felveszi az Univerzumból azokat a Fényenergiákat, melyek segítik a változásokat. Ezeket (a ré-szecskék) magukban tárolják, és folyamatosan a Föld terébe adagolják.
Ez a (térbeli) Fényháló a Krisztus-háló alatt helyezkedik el, de azzal szerves összeköttetésben áll. Ezt a Fényhálót úgy tudjátok elképzelni, mint amikor a szobába besüt a nap, s a levegőben apró, csillogó porszemeket láttok szállni... ezek a Fényháló részecskék is így vannak benne a ti fizikai légteretekben, de láthatatlanul. Alakjuk meghatározott, többdimenziós. Átszövi egész tereteket, mindenhová bejut. Részei olyan aprók, hogy szubatomi szinten, sőt még az alatt is elérnek mindent. Ezek a részecskék átjárnak benneteket és minden élettereteket. Mint az adó-vevők, melyek veszik az ,,adást" a kibocsájtótól, folyamatosan Fényhullámokat továbbítanak. Ezek a fényhullámok szubatomi szinten berezegtetik részeiteket. Ezek a rezgések továbbadódnak atomjaitokon át molekuláitokba, sejtjeitekbe. Ezek a fényhullámok átrezegtetik sejtszerkezeteiteket, a sejtmagot, és abban Fénymagotokat, mely a (Fény)DNS-t tartalmazza. Új rezgésre hangolja.
Ezek a rezgések viszont felszabadítanak régi energiamintákat és kötöttségeket, melyek ezekbe az Új rezgésekbe már nem illeszkedhetnek be.
Ezt úgy képzeljétek el: hogy van egy nagy tálcátok s rajta össze-vissza a homokszemcsék. Mikor ezt finoman elkezditek rázni, a homok egyenletesen elterül s felveszi a rezgést. De a csomók, kövek, összetapadt részek kiemelkednek s kiválnak belőle, mert ezt a rezgést nem tudják olyan finoman átvenni, visszaverődik róluk.
Ezért, ezeket veszitek most észre! Az Új behangolás elkezdődött! Feljönnek azok az elrejtett lélek minták bennetek, miről tudomást venni nem akartatok, de utatok, létetek folyamán bennetek keletkeztek. Mert így döntöttetek, mert így cselekedtetek. Ezek a lélekminták átrezegnek és meg-nyilvánulnak bennetek, mert fel kell oldódjanak!
Testi-lelki szinten jönnek elő. Gondolatok, érzések, fizikai történések, apróbb fájdalmak vagy betegségek. Így oldódnak ki ezek az energiablokkok. A régi minták felszabadulnak, hogy feloldód-janak az Újban! Hogy átrezeghesse őket az Új Energia, s részekké bomolhassanak, s így a Fény részévé válhassanak.
Ezért gyermekek, nektek is tennetek kell! Hogy feloldhassátok ezeket a mintákat, tudatosan figyelnetek kell! Bármi, ami előjön bennetek, régi érzés vagy gondolat, akár korábbi életetekből, vagy ezen életetek múltjából, azzal foglalkoznotok kell. 
Fel kell ismerjétek, mi az, ami már nem a részetek, és el kell engedjétek. Hagynotok, hogy átrezegje ez az Új Fényszubsztancia, és darabokra bontsa. Olyan részecskékre, mik már együtt rezeghetnek ezzel a Fénnyel, hogy feloldódhassanak.
Gyermekek, figyeljetek mindenre bennetek, mert most oldódnak régi energiamintáitok, és ez testi-lelki gyógyulásotok. Hogy szellemi EGYségetekbe érve továbbléphessetek, és az emelkedésben így részt vehessetek.
Minden, mi történik veletek, a ti gyógyulásotokat szolgálja, s Én itt vagyok veletek. Feladatom most az, hogy ebben segítselek benneteket. Ezért kérlek, tudatosan foglalkozzatok magatokkal, s mit észleltek, azt ismerjétek fel. Engedjétek, hogy az Új Energiák átrezegjék. Ne álljatok ellen, ne legyen görcs bennetek. Engedjétek el ellenállásotokat, és fogadjátok el! Legyen ez a szeretetteljes elfogadás a közeg, mert ebben gyógyultok. Akarjatok gyógyulni! Változni! Engedjétek magatokat ezzel a Fényhullámmal átrezegni. Engedjétek, hogy aktivált DNS kódjaitok beállítsák bennetek az Új Ember géneket. Legyetek elfogadóak és fogadjatok mindent szeretettel. Bármi történik veletek, az isteni Kegyelem részeként fogjátok fel. Ha elfogadás, szeretet és hit, mi átjárja létetek, feloldódnak ezek a régi minták, és meglátjátok, meggyógyultok teljesen.
De nem söpörhettek már semmit a szőnyeg alá, mert minden előjön s felbukkan bennetek. Hiába dugtátok el mélyen, lelketek leglentibb bugyrába, a Fényrezgéstől előjön, feltárul, megoldásra várva...
Drága gyermekek, ezek az Új Fényrezgések hangolnak benneteket. Fogadjátok, hogy Új Élete-tek az Új Földön, Új Emberként a Létezésben, Szeretetben s Fényben legyen.
Oldjátok fel a régi kötődéseket, engedjétek a (régi)mintáknak, hogy szétessenek, s apró fényrészecskékké állva, az Egységbe olvadva meggyógyítsanak benneteket.
Gyermekek, áldottak legyetek! Gyógyulásotok az elfogadás, a szeretet és a hit útján vezet benneteket.
Rafael vagyok és ITT VAGYOK veletek! A gyógyító angyalok körülvesznek titeket. Kérjétek őket is, hogy segítsenek, hogy fényükkel átrezegjenek benneteket teljesen. Érezzétek, ahogyan fényükkel lehatolnak egészen atomjaitokig, hogy az ottani rezgéseket felerősítve, áthozhassák azt a fizikai szintre. Bármilyen érzetetek van, kérjétek magatokba a Fényt, és a Szeretet eltölti azt bennetek!
Így a Fénnyel feloldódhatnak a régi energiaminták, és meggyógyulhattok. Így van, gyermekek! Gyógyulásotok folyamatos, áldott és törvényszerű bennetek. 
Legyen meg az Akarat! A Fény és a Szeretet vezessen!
Ámen

Az arkangyal elmondta még, hogy ez a Fényszubsztancia, mi átszövi teljesen fizikai terünket, a minket körülvevő Energia-testeinken átrezegve jut le a fizikai testig. Először a lélekmintákban található atomszerkezetet szövi át a Fény, majd utána átrezegtetve a hozzá tartozó testi szintet is, íródik át a fizikai sejtbe, ami ennek az Új rezgésnek megfelelően kezd működni. Ez hozza létre az észlelhető változásokat.
Ezeket a részeket világítsuk át Rafael-től kért gyógyító Fénnyel, és lássuk/érezzük, ahogy át-rezgi a felszabadító, megújító Energia. Tegyük ezt addig, míg az a terület átmelegszik és görcs-/fájdalom- mentessé válik.



(Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról