A TE TÖRTÉNETED EGYBEFONÓDIK A NAGY TÖRTÉNETTEL.




A TE TÖRTÉNETED EGYBEFONÓDIK
 A NAGY TÖRTÉNETTEL. 

A Szárnybontók mitológiájának összefüggésében, Te az Első Forrás, egy tudatos darabja vagy... és lelki szinten kapcsolódsz ahhoz a lélekhez, akitől származol. Tehát a Központi Faj, egyik tagja vagy, és egy azokból az ősi lények közül, akiket Isten teremtett.
Képzeld el, hogy az igaz, hatalmasabb egész éned egy fénylő, felfoghatatlan végtelen lélek, akinek a valódi otthona, túl van ezen a világon. Az igazi otthonod, a Szárnybontók szent területe, a Központi Univerzum széle.
Ezenkívül a lélek, amiből származol, el sem hagyta a természetes otthonát, hanem Te, a megbízottja vagy, hogy utazz el a fizikai univerzum messzi sarkaiba. Felfedezed ezt a csodálatos, élettel teli Föld nevű bolygót. Az érzékeiden és a szíveden át, belemélyedsz ebbe a dimenzióba, a bolygóba, az emberekbe, az életbe, növényekbe és állatokba, a kultúrába, és a fajok fejlődésébe.
Minden, amit látsz, hallasz, érzel, képzelsz, álmodsz, emlékszel, vagy felfedezel – minden benyomásod – benned örvénylik, a személyes belső hologramodban… természetesen olvadnak a lényed mélyére, ahonnan a kvantum mezőkre kerülnek, és innen közvetlenül és könnyedén megkapja a nagyobb éned, a Lélek.
Tehát minden tapasztalatod... minden információ (valós és képzelt)... holografikusan áthelyeződik a lelkedbe a Lélek Kapcsolati Hálózaton (Soul Connection Network) keresztül. A lelked minden tudatos lélekdarabtól összegyűjti és feldolgozza a megtapasztaltakat. A többi lélekdarab, akárcsak Te, különböző testekben van, más helyeken, helyzetekben és kultúrákban – és más időben -, a lélek pedig magába olvasztja, valamennyiük tapasztalatait. Emlékezz csak, a lélek elég hatalmas ahhoz, hogy ezernyi lélektöredéke élhessen, ezernyi különböző emberi testben. Ezek az emberi életek, a lineáris időben, akár 200.000 évet is felölelhetnek, de a lélek nézőpontjából ezek egyszerre történnek, az örök MOST- ban.
„A Teremtőm tökéletessége vagyok, egyéni, a tiszta energia egy pontja, mégis sok helyen és sok dimenzióban élve egyszerre – teljesen tudatában vagyok az egységem minden aspektusának. Mint egy szerető apa, terelem a töredékeimet az egységemhez, a közös eredetünk és sorsunk fényéhez. Minden test, minden sejtje az én vízióm dalára hangolt, ahogy a dallamot játsszák az atomok szerkezetén át és azon túl a fény bonyolult rendszerein át, mely összeköti a darabjaimat az én egészemmel.”
- Mantustia látomása"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról