A beszélgetések istennel megemlíti az emberi fajunk fel nem eszmélt tetteit



A beszélgetések istennel megemlíti az emberi fajunk fel nem eszmélt tetteit, amin változtatnunk kell. Ezt 16.pontban fel is vázolta. Leírtam a könyvből, hogy így kellene élni.

1.pont: " Egy feleszmélt faj tagjai látják az élet egészének egységét és eszerint is élnek. A fel nem ocsúdott emberek gyakran tagadják, vagy figyelmen kívül hagyják az egység létét.

2.pont: " Egy feleszmélt faj tagjai mindig igazat szólnak. A fel nem ocsúdott emberek gyakran hazudnak maguknak és másoknak egyaránt."

3.pont: " Egy feleszmélt faj tagjai mindig állják a szavukat. A fel nem ocsúdott emberek gyakran mást tesznek mint amit mondanak"

4.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai m   iután áttekintették és nyugtázták a helyzetet mindig célszerűen cselekszenek. A fel nem ocsúdott emberek ép az ellenkezőjét teszik annak ami célszerű lenne."

5.pont: " Egy feleszmélt faj tagjai nem emelnek be a civilizációjukba olyan vezérelvet, amely az emberek által "Igazságszolgáltatásnak " és "Büntetésnek" nevezett fogalmakkal rokonítható."

6.pont: " Egy feleszmélt faj tagjai nem emelnek be a civilizációjukba olyan vezérelvet, amely az emberek által "szükségnek " nevezett fogalmakkal rokonítható"

7.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai nem emelnek be a civilizációjukba olyan vezérelvet, amely az ember által "Tulajdonlásnak " nevezett fogalmakkal azonosítható"
Ilona: Tehát nincs enyém tied hanem mindenkit egyenlően megillet minden.

8.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai mindent mindig megosztanak mindenki mással. a fel nem ocsúdott emberek ezt ritkán hajlandóak megtenni, csak bizonyos körülmények között osztozkodnak"

9.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai egyensúlyt alakítanak ki a technológia a kozmológia a gépek és a természet között. A fel nem ocsúdott emberek ezt gyakran elmulasztják."

10.pont: "Egy fel nem eszmélt faj tagjai soha semmilyen körülmények között nem vetnének véget egy másik érző lény aktuális fizikai megnyilvánulásának, hacsak nem ezt a másik lény kéri őket erre. A fel nem ocsúdott emberek gyakran öntörvényűen gyilkolnak más emberi lényeket"

11.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai sosem tennének olyasmit ,amivel károsíthatják ,vagy pusztíthatják a fizikai környezetet, amely otthont ad nekik-amikor fizikai alakot öltenek. A fel nem ocsúdott emberek gyakran művelnek ilyesmit"

12. pont: "Egy feleszmélt faj tagjai sosem mérgezik önmagukat. A fel nem ocsúdott emberek gyakran megteszik"

13.pont "Egy feleszmélt faj tagjai sosem versengenek egymással. A fel nem ocsúdott emberek gyakran vetélkednek embertársaikkal. "

14. pont: "Egy feleszmélt faj tagjai tisztában vannak vele, hogy semminek nincsenek híján. A fel nem ocsúdott emberek gyakran építenek fel ínségalapú tapasztalati világot"

15.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai feltétlen szeretetet éreznek mindenki iránt, s ezt ki is fejezik. A fel nem ocsúdott emberek gyakran , még az istenségről sem képesek elhinni, hogy feltétlen szeretetet áraszt. -Nem, hogy ők maguk tennék ugyan ezt."

16.pont: "Egy feleszmélt faj tagjai kiaknázzák a metafizika erejét. A fel nem ocsúdott emberek ezt elmulasztják megtenni"

/ Ilona: Itt a szabad-energia és mi mit teszünk? Haszonszerzésből tönkre tesszük a természetet és magunkat az egy elég primitív civilizáció nem? A gyerekeinket sem kíméljük és csodálkozunk ha nincs kedve ilyen társadalomban élni. Mert nekem nem nagyon van. Az emberek egymást megvádolják anélkül, hogy utána járnának igaz e az állítás. Inkább hisznek a vádlónak, és úgy tesznek mintha ennek így kell lennie. Senkinek sincs már bizalma a másik ember felé. Nincs elfogadás, csak lenézés és kiközösítés van. Ha valaki más mint a többség az nem lehet normális, de ezek csak megkülönböztetések mert a társadalomban az elfogadott kép.
Nagyon sokat kell még ennek az emberiségnek tapasztalnia, míg sikerül a torkukon lenyomott dolgokat felöklendeznie. S persze kell majd hozzá egy kis "hánytató" az nem lesz kellemes. Köszönöm, hogy elolvastad. Áldás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról