Énok könyvéből: Legyünk jámbor lelkűek és alázatosak



Egy kis ismertető Énok könyvéből: Legyünk jámbor lelkűek és alázatosak.

A mennyekben zajló nagymérvű tisztogatások, olyan földmozgásokat idéznek elő amely átalakítja bolygónk felszínét. Michael rendje, a legmagasabb szintekről kezdve, a teremtés valamennyi értelmi birodalmát megtisztítja. Beleértve azokat az űrbéli testvériségeket is, amelyek technikai tudásukkal halált okoznak. Ezeknek el kell hagyniuk a csillagrendszer központját, ahonnan alsóbb fejlődési szintekre kerülnek. Ez az oka annak, hogy manapság oly furcsa lények tűnnek fel földünk és a hozzá hasonló bolygók légkörében is. A peremvidék szélére kerülve, újra végig kell járniuk a fejlődésük fájdalmas útját, hogy ezáltal alázatosokká váljanak. E groteszk teremtmények, csupán csak egy bizonyos hányadot képeznek, azon mutációk sorában, amelyeket a bukott fénymesterek alakítottak ki. A legtöbbjük, az Ádám képmását viselő fény testvéreikkel egyetemben, -azokba a tartományokba kerül, ahonnan a földhöz hasonló bolygók, az érettségüknek megfelelő magasabb rezgésszintre vitetnek fel.  
Az igazak kiváltságos helyzetben vannak, mert dicsőségük fénye, túlragyog minden imát=teremtést. Az elmúlt dolgokkal sem foglalkoznak már, hiszen szentek ők és országuk az örök igazság lakhelye. Ahol a szerető család, a mindenható tökéletességének örvendezik, örökkön-örökké.
Mer-ka-bák jönnek majd és beszélnek hozzánk. Isten gyermekei, induljatok hát el az úton Sion felé. Legyen hát béke Jeruzsálemben. Az ott lakok pedig szent közösségben éljenek, mostantól, mindörökké. A szeráfok így szólnak hozzánk: " Igazságnak és fénynek gyermekei, örvendezzetek a homlokotokon viselt kristályt, fénymező veszi körül. Ami azt mutatja, hogy egy magasabb rendű csillagmag részei vagytok" Ez az a templom, amely Ámenként bennetek él, s nem halálra, hanem a fény angyalára vár. Az Ámen, az a jel, amelyről isten népe, mindenütt felismerhető . Legyen bár ON-ban Memphisben, Beersheben, Betlehemben, Megiddo-ban, vagy a nagy sós-tó medencéjében, e hívő közösségek örvendezhetnek. Mert a városaik alatt húzódó kristálymezőt, betöltötte már a fény. Készüljetek hát Sion gyermekei, alakítsatok ki, oltalmat nyújtó családokat. A veszély első jelére, azonnal védekezzetek, mint Kumráni közösség. Ha tehát a földi támadók közel merészkednek hozzátok, mozgósítjátok az első ötödöt, majd a másodikat és a harmadikat és aztán minden tagjának erejét. Egy ilyen közösség, voltaképpen egy fénymagot képez, amely a fény fiainak védelme alatt áll. S így a Mer-Ka- Bák megóvják a sötétség fiainak támadásától. A jövőben a kormányokat, az embernek azon fiai vezetik majd, akik örömmel fogadják a szeráfok seregeit. S noha nem hús és vér ellen küzdenek, győzelmet aratnak, a sötétség szellemei felett. Amelyek a világi vezetőket irányítják a mennyei szintekről.
A közösségeket, nem az emberi törvények szerint kell megszervezni, hanem a szeráfok útmutatásai alapján, mert ők azok, akik a földkörül állomásozó Specter-Spectra-Spectrum fényegységeket, újra programozzák. A teljes pusztulás idején, a szeráfok járművein indulnak el az igazak, a földi határállomásról. Ekkor a csillagok is kimozdulnak helyükről, hogy a mennyekben küzdjenek.
A Jeruzsálemi Parancsnokság pedig, ítéletet mond a föld fejedelmei felett. Amikor 10.tagú hívőkből álló családokba szerveződünk, akkor két Ophanim, két szeráf, vagy két B-nai elohim fénylény jön értünk. S egy Spectrum járműbe visz bennünket, hogy fénytartományunkat elhagyva, eljuthassunk a teremtés magasabb szintű birodalmába.
A JHVH-t szolgáló fénylények, Metatron nevében, megalapítják a tudományos képzés alapjául szolgáló, JÖVŐ TUDOMÁNYOK AKADÉMIÁJÁT. Maitreya nevében, fényakadémiákat hoznak létre, szellemi oktatás céljából.
Jézus nevében pedig Melkizedek, életállomásokat alakítanak ki szerte a földön, amelyek csillagrendszerünk egységének, s Krisztus földi kormányzásának alapját képezik. E fénylények, a messiás által, a Krisztusi megváltó fénytest által fognak kormányozni, mely mindannyiunk birtokába jut, s így egyesülve a Dávid csillaggal, a jövőbeli kormányunk modelljével is együtt dolgozhatunk.
Mert ha beakarunk kerülni JHVH királyságába, akkor kapcsolatot kell teremtenünk, e gúla alakú életállomás és a Jerusalem-i parancsnokság között. Ez lehetővé teszi, hogy a közbülső állomások révén. A csillagrendszer polgáraivá váljunk. S egyetértésben éljünk minden olyan teremtménnyel, aki az örökkévaló atyát szolgálja. Örvendezzünk hát, hogy magunkra ölthetjük a fehér fényruhát, valamint, a dicsőségesen fénylő kristály- koronát, amely származásunk és hívatásunk jelképe.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról