A Kozmikus Szövedék és az öröm háza


A Kozmikus Szövedék és az öröm háza  

A Kozmikus Szövedék: olyan speciális energia, amire úgy gondolhattok, mint tárgyra, bár nem az - ez egy jelenség. Ez a valami közös mindabban, ami körülöttetek van, mégis misztikus, mivel keveset tudtok róla. A Kozmikus Szövedék, az Univerzum egyetlen energiaforrásának közös nevezője. A közös nevező - azt jelenti, hogy minden dolog a Kozmikus Szövedékből sugárzik ki. A Kozmikus Szövedék mindenhol ott van. Áthatja a teljes Univerzumot. Minden, amit látsz, és minden, amit nem láthatsz, tartalmazza a szövedéket. Fizikátok legkisebb részecskéitől kezdve, az elekronfelhőtől felfelé, a Kozmikus Szövedék jelen van. A Kozmikus Szövedék talán az, amit Isten tudatosságának nevezhetnénk, vagy amit fizikának, energiának, vagy ami tartalmazza a tudatos szeretetet. Bárhogyan is, ez az, ami áthat mindent, körülveszi és felöleli a teljes Univerzumot, beleértve az összes dimenziót. Ez a hiányzó darabja annak az energiának, melyet oly régóta kerestek. Ez a szeretet energiája. Ez a Szellem energiája. Ez az Univerzum energiája.
Most pedig fel fogunk építeni egy házat: Az öröm házát - Ti és Én. A kapcsolat a Kozmikus Szövedékkel, az öröm kapcsolata. Ez az, amiről most fogunk beszélni.

Az öröm háza

Az alapozás
Az öröm házának építését az alapok lefektetésével fogjuk kezdeni. Ahogy minden építő teszi, először az öröm házának alapjait kell létrehoznunk. Tudatjuk most veletek, hogy ez az alapzat az önértékelés. Lehetséges, hogy sohasem érezted egy kicsit sem értékesnek magad, de tudnod kell valamit. Ezt a bolygót a szabad választás szektorának tervezték és építették, és Ti - rajta élő entitások - mindannyian Isten részei vagytok. Ez az egyetlen hely az univerzumban, ahol a lecke, a szabad választással kapcsolatos. Ez a teszt, emlékeztek-e rá, kik vagytok valójában. Van sok más bolygó, ahol az entitások képesek kommunikálni, a Kozmikus Szövedékkel, de a Föld különleges, mert ti képesek vagytok személyenként külön-külön használni. Az öröm házának, melyet együtt építünk, saját értéked tudata, az alapzata. Tudnod kell, hogy egyszerűen el sem kezdheted megtapasztalni az örömöt, amíg meg nem érted, saját értékességed fontosságát. Kiérdemeltétek, hogy itt legyetek! Azon entitások közül valók vagytok, akik kapcsolatba léphetnek ezzel a kozmikus erővel - és, mint mondtuk különlegesek vagytok.
Mit jelent a “szeretet-kapcsolat”? Nem számít a távolság az univerzumon belül, mindenki, aki kapcsolódik a szövedékhez, ismer téged. Ők tudják, hogy egy nagyobb terv része vagy, és hogy minden fénypont (vagyis csillag), amit az égen látsz, annak az energiának a bázisaként működik, mely számodra is elérhetővé válik, ön-értékelésed és emberi szándékod által. Erre gondolj, amikor a következő alkalommal felnézel, és képes leszel meglátni mindannyiukat. Sok-sok entitás van ott, és mindannyian név szerint ismernek! Létezik egy tudatosság, amely végső fokon áthat mindent, amit esetleg tudni akarsz és felismersz. Ez jelentősen növelheti önértékelésed! A benned ülő angyal, aki a Te arcodat viseli, ő is oda tartozik. Csodálatos Ő, és van célja - és sejtszinten mindannyian tudjátok, miért vagytok itt. Értsétek meg, hogy az öröm, az önértékelésből fakad.

Falak

Metaforikusan a falak azok, amelyek minden mást támasztanak. Ezek tartják a tetőt, amely menedéket nyújt. Végső fokon ezek fognak védelemként szolgálni az elemekkel szemben - az öröm házának falai. Ezek a jelképes falak kifejezésmódotokból épülnek fel. Látni fogod, ahogy napról napra fejlődik kifejezésmódod, építeni fogod örömöd házát. Ahogy egyik helyről a másikra mész, figyeld meg önmagad, hogyan fejezed ki magad. Kérdezd meg önmagad: Van-e koncepciója a beszédednek? Tökéletesen, hatalmas és megszentelt szavakkal fejezed-e ki emberi szándékaidat?” Ha nem így van, van-e rossz megfogalmazási szokásod? Így fejezed-e ki magad időnként: “Óh, tudtam, hogyan kellett volna történnie.” Hogy válaszolsz a kihívásra? Mondasz-e másokról nem helyénvaló dolgokat? Ez az a ház, amit fel szeretnél építeni? Megfogalmazott szavaid magasabbra visznek-e? Pozitív dolgokat mondasz-e, melyek erőt és gyógyítást hordoznak? Esetleg semmit sem építenek szavaid? Ezek a Ti falaitok, kedveseim. Ezek nélkül a tiszta és óvatosan felhúzott falak nélkül a ház sohasem fog megállni alapjain. Gyakorold a pozitív, felemelő igazságok kimondását. Teremtsd meg hangoddal falaidat. Hozd létre szavaiddal valóságodat.

Habarcs

Jelképesen a habarcs valami ragasztószerű anyag, ami összetart mindent, és szilárddá tesz. Mindenhol megtalálható a házadban. Kifejezéseidet ez fogja hozzáragasztani az alapokhoz és a falakhoz. Ez lesz a mennyezeten is. Ez veszi körül majd az ablakokat és az ajtót. A habarcs mindenütt ott van, és soha nem tudhatod, melyik tulajdonsághoz rendeljük hozzá. A habarcs az öröm házában a nevetés. A humor! Ó, sajnos nagyon sok vallásos ember jár-kel a bolygón, aki fél elmosolyodni. Azt mondják: “Isten komoly”, vagy “a Szellem nem szeretné, hogy nevessünk ebben a megszentelt időben”. Én azonban azt mondom nektek, hogy minden nevetés, amit az emberektől hallunk, megszentelt és kegyes. Ez az egyetlen tulajdonság, amely sértetlenül keresztülmegy a fátylon a Szellemtől az emberekig”. Humor! Nevetés! Tudod, mit érzel, amikor nevetsz? Amikor a Szellem szeretete jegyében nevetsz, az örömöt tapasztalod! Nincs megszenteltebb érzés, ennek tudása bizonyosságot kell, hogy adjon neked. Kezdd a következő meditációdat nevetéssel, annak tudatában, hogy mindannyian osztozunk veled a vidámságban, valahogyan csatlakozunk majd hozzád. Próbáld ki időnként. Figyeld meg a humor körüli energiát. A harsány nevetés szent dolog. Valóban! Ez a habarcs az öröm házában.

Ablakok

Átvitt értelemben, az ablakok azok, amiken keresztül kifelé néztek a világba. A másik oldalról a világ, ezeken keresztül néz be belétek, az ablakok nagyon fontosak. Az öröm házának ablakaihoz a bölcsességet, mint tulajdonságot rendelhetjük. Ez a tulajdonság a kapcsolat a Kozmikus Szövedékhez, melyet mi Isten Palástjának szoktunk nevezni. A Szellem bölcsessége a kapcsolódás a szövedékhez, amely magában foglalja a szeretetet. Ezt tapasztalod, amikor eléred és megfogod Isten kezét, “partnerré válsz Istennel” ezekben az új energiákban, ahogy befogadod a Szellem Palástjának bölcsességét. Ez teszi lehetővé számodra, hogy bölcs módon tekints a világra. Ez teszi lehetővé számodra, hogy lassan reagálj, ha megvádolnak, és amelyik lehetővé teszi az emberi tekintet türelmét és békéjét - amelyik gyengéd és csendes. Ez a bölcsesség. Ez a Szellem Palástja, és a kapcsolat a Kozmikus Szövedékkel az, ami ellenőrzés alatt tart, amikor könnyen megalázhatnád a másikat, vagy miatta fontosnak tartanád magadat. Amikor a világ benéz az ablakodon, Isten bölcsességét fogja látni. És ez a bölcsesség az, ami mindannyiótoknak lehetővé teszi, hogy létrehozzátok életetekben a békét, hogy ne látsszatok másnak, csak békésnek. Igen, ez az, ahol jelen van az öröm! Ez az általatok épített ház csodája. Tudd, hogy Isten felkent része vagy ezen a megszentelt helyen, és végtelen energiával kapcsolódsz a Kozmikus Szövedékhez.

Ajtó


Az ajtó, átvitt értelemben az a kérdés, hogyan jutsz be az öröm házába, miután már felépítetted. Felhasználod-e ön-értékelésed, humorodat, helyesen használod-e kifejezőképességedet és bölcsességedet? Valahogy be kell jutnod a most felépült házba, hogy megtapasztald, mi van benn. A legnagyobb erő ezen a bolygón és az egész univerzumban az emberi szándék, amely megnyitja örömöd házának kapuját. Mi lesz az első szándékod, amikor majd átléped a küszöböt, és ott állsz, ahol nevethetsz, és békében és örömben együtt lehetsz azzal, aki valójában vagy? Ez a szándékod az, hogy lépjen be a szeretet életedbe! A Kozmikus Szövedéket hívjátok! Így az erőt hívjátok, amely nagyobb minden erőnél! Készen van a házatok. “Hogyan?” Mondhatjátok: 

“Nincs tető?” Nincs. Az öröm korlátlan, és sosem lehet teteje. A tető hiánya az öröm házán, metaforája nyitott kapcsolatodnak Isten felé, az öröm energiájának túláradása, ilyen isten szeretete.

Forrás: Egy Út a Szeretetegységbe_Kryon



Lélekrész

 Azt hiszem a lélek az, amely magára ölti a tudat által, a testet. Nem személy, sosem volt az, hiszem ha az lenne, nem lehetne más. Azt mondja " Vagyok ami vagyok " Aki még mindig nemzetben, népben, fajban gondolkodik, nincs istenben. Nincs abban a felismerésben, hogy minden az ő része. Nincs elkülönülve egyetlen egy teremtménytől sem. Az energia egy és csak a tudati rezgésminták változnak. Ez adja meg nekünk az elkülönülés játszmáját. 
16. lélekrészünk, egymásra rakodva mint a hagyma.
Vagy mint papírlapok egy könnyben. Minden egyes lélekrész, kóddal van ellátva, s ha befejezte tapasztalat szerzését egy adott bolygón, leveti azt a lélekrészét, amely már nem szolgálja őt. Ez így megy, mind a 16 réteggel, míg végül eléri a finom kvantumi testet. Akkor már képessé válik a lélekrészeit magára ölteni " halál" nélkül. Erre mondta Jézus: " Akkor teszem le és veszem fel e testem, amikor akarom " Akkor már mondhatja a lélek: " Én és az atya egy vagyunk " Míg ezt meg nem érti a lélek, mindig új és új tapasztalatért kell testet teremtenie. Az emberi elme arra van programozva, hogy felfelé törekedjen. Megismerve saját belső mivoltát, s az univerzumban megtalálja, ki is lehetne még. De egyszer azt fogja mondani: " semmit nem ismerek, mert minden ismeret, egy újabb ismeretet eredményez. Be szeretnék tekinteni, a valóság legmélyére        " Minden egyes vágy, hajtja a lelket, mozgásra késztetve." Sok lélek belefáradt az életébe, de minden csak a gondolatain minőségétől függ. Lehet egy szegény ember is bol,dog, ha megérti, az élete, maga felfogásán múlik. Az emberiség egy közös cél felé halad, az 1+4+4= 9 felé. Az egyből indult ki és ketté vált, ahogy fent úgy lent, a négy elem lent, az ami fent. Föld, a Víz, a Levegő, és Tűz. Az egyből, az éterből indult ki minden. Ezek az elemek benned is megtalálhatóak, ahogy bent úgy kint. Ne hidd, hogy valaki ki vesz ebből a világból. Le kell bontanod a világit, hogy meglásd a mennyeit. Jézus volt a minta, hogyan teheted meg, még ha megölnek is, felemelkedésed biztos. Legyőzve az ellenségeid, az elméd gyártotta képzeteket. A biblia nem mást tár elénk, mint a saját belső konfliktusaink játszmáját. Mert semmi sem létezik rajtad kívül, mindennek a középpontja, benned lesz igenné és nemmé. Fogadd el ezt és ne keress bűnbakokat. Köszönöm, hogy elolvastad. áldás. 
Molnárné Ilona

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról