A „szabadság”, a migránsok megszállása nélküli élet


A „szabadság”, a migránsok megszállása nélküli élet

A XVII. kötet egyik legfontosabb Üzenete:


2016. június 20.
Szeretet Istene ír
Megírom a mai órámon azt a sok-sok feladatot, amit a szabadságotokért meg kell tennetek. A „szabadság”, a migránsok megszállása nélküli élet, de ehhez nektek is meg kell tennetek a feladataitokat, a nélkül nem sikerül.
Tehát a lényeg, a szavazás kétharmadának a megszerzése! Utána olyan egységes álláspontok kialakítása, ami semmilyen rést, vagy olyan magyarázathelyet hagy ki, amiben az ellenség meg tud kapaszkodni, és a sok kis résen befolyt víz elönti a szobát.
Ne engedjetek a kimondott szóból akkor sem, ha sajnáljátok őket, akkor sem, ha meggyőzni akarnak, ti csak tegyétek a központi akarat szerint előírt feladataitokat, akkor megússzátok a honfoglalást!
Azokat a rendeleteket, amiket hoznak a vezetőitek, pontosan tartsátok be, sem a szívetekre, sem az eszetekre ne hallgassatok! Most csak legyetek olyanok, akár egy gyermek, aki nem szól a szülei ellen semmi rosszat.

Meg kell írnom azokat a feladatokat, amikkel nem akadályozzátok meg a törvények folyamatát!
Tehát az alap az, hogy bíznotok kell azokban, akik hozzák, ne kössetek bele olyan dolgokba, amit ti másképpen csinálnátok! Higgyétek el, hogy most nem ember intézkedik fölöttetek, hanem az Isten segít, csak éppen Ő most nincs testben, így megkért maga helyett néhány embert, akiknek a szívében megszólal, és irányítja a cselekedeteiket.
Tehát bízzatok akkor is, ha nem értetek vele egyet! A gyermek sem látja a szakadékot, még nem lát olyan messzire, és nem olyan magas, hogy átlássa a területet. Ezért a szakadékot nem veszi észre, de, ha szereti az ő testvéreit, szüleit, az otthonát, akkor hagyja magát vezetni, tudja, hogy jó helyre vezetik, és elkerülik a szakadékot.
Szinte látom a sorsotok kettéválását! A két a lehetőségét!
Ott áll a Jó és a Gonosz, a karját mindkettő kitárja! De akkor, amikor odaértek, ismerjétek fel őket! A gonosz színpompás ruhában lesz előttetek, kezében serleg, és pénz, a Jó egy egyszerű, szerény ember, semmi sincs a kezében, úgy nyújtja felétek, hogy fogjátok meg.
A két kezet figyeljétek, akkor jól választotok! Mert az Isten az egyszerűség, a Sátán a pompa! Vigyázzatok ezen a ponton, ne tévedjetek, ne akarjatok most semmilyen kincset, semmilyen csalogató szöveget hallani. Az Isten kezét figyeljétek, amin nincs gyűrű, semmilyen ékesség, csak egy egyszerű munkáskéz, de, ami a legerősebb a világon, mert meg tud menteni benneteket!
Szinte látom ezt a két kezet, a szívem tele van félelemmel, de örömmel is, mert a szívetek ki van nyitva, tehát nem lesz nehéz rátalálni az Isten útjára.
Ne féljetek a szegénységtől, a lélek ereje a legnagyobb kincs! Az teremti meg az élet nyugalmát, a békességben születnek meg a gondolatok, amikkel egymást segítve szárnyaljátok át ezt a nehéz időt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról