Lehet-e egy jó muszlim, jó Amerika, vagy Európai?


Lehet-e egy jó muszlim,  jó Amerika, vagy Európai?


Nagyon érdekes, és mindannyiunknak szükségünk van rá, hogy elolvassuk, elejétől a végéig. És tovább küldjük mindenkinek.

Talán ez az oka, hogy az amerikai / kanadai (európai) muzulmánok annyira csendesek, és nem beszélnek az esetleges attrocitásokról.

Lehet-e egy jó muszlim  jó amerikai vagy kanadai? (európai)

Ezt a kérdést továbbították egy barátomnak, aki Szaúd-Arábiában dolgozott 20 évet.

A következőt válaszolta:

Teológiailag - Nem. ... Mert ő hűséges Allahhoz.

Vallásilag - Nem ... Mivel Allah nem fogad el más vallást az iszlámon kívül ... (Korán, 2:256) (Korán)

Szentírás szerint - Nem ... Mert ő hűséges, az iszlám öt pilléréhez (1. tanúságtétel, 2. napi öt ima, 3. a Ramadán havi böjt, 4. az adakozás, 5. zarándoklat) és a Koránhoz.

Földrajzilag - Nem ... Mert ő hűséges, Mekkához, ahová ötször fordulnak naponta imádkozni ...

Társadalmilag - Nem... Mert aki hűséges az iszlámhoz, annak tiltva van, hogy barátkozzék a keresztényekkel vagy a zsidókkal ...

Politikailag - Nem ... Mert be kell tartania amit a mullahok (spirituális vezetők) oktatnak, azaz Izrael és a Nagy Sátán Amerika megsemmisítését.

Családilag - Nem... Mert az az utasítás, hogy vegyen feleségül négy nőt, és verje a feleségeit, amikor nem engedelmeskednek neki. (Korán 04:34)

Intellektuálisan - Nem... Mert nem tudja elfogadni az amerikai alkotmányt, mert ennek alapja a bibliai elvek és úgy véli, hogy a Bibliánk, korrupt.

Filozófiailag - Nem. ... Mivel az iszlám, Mohamed és a Korán nem teszi lehetővé a vallásszabadságot. A demokrácia és az iszlám nem léteznek egymás mellett. Minden muszlim kormány vagy diktatórikus vagy autokrata.

Lelkileg - Nem ... Mert amikor kijelentjük: "egy a nemzet Isten alatt," a keresztény Isten szerető és kedves, míg Allahot soha nem nevezik mennyei Atyának, és nem is mindig a szerető (Isten). A Korán szerint 99 neve van.

A sok „tanulás” és tanácskozás után .... talán nagyon gyanúsnak tűnik az összes muszlim ebben az országban. Nyilván nem lehet egyszerre "jó" muzulmán és jó amerikai / kanadai is (európai). Nevezd ahogy akarod, de ez az igazság. Ezt jobb ha elhiszed. Minél többen lesznek, akik megértik ezt, annál jobb lesz az országunk és a jövőnk tekintetében is. A vallási háború nagyobb, mint gondolnánk, vagy megértenénk.

Lábjegyzet: A muszlimok azt mondták, hogy el fognak pusztítani minket belülről. Így a szabadság az már nem szabadság.


A fegyveres erők szeretnék, ha ez az e-mail bejárná az egész Egyesült Államokat és Kanadát. (Európát)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról