A Teremtő Tízparancsolata a Felemelkedéshez

A Teremtő Tízparancsolata a Felemelkedéshez

1. Teljesen uralkodnod kell az érzéseiden, a gondolataidon és az érzelmeid felett, olyan módon, hogy csak magas fokú rezgés kifejezését engeded meg magadnak úgy, mint a szeretet, a könyörület, a kedvesség, a megbocsájtás, az öröm, a nevetés a harmónia és a béke.
2. Vedd át az uralmat gondolataid felett, olyan módon, hogy elutasítod, hogy olyan gondolatok és elképzelések lépjenek be az elmédbe, amelyek kételyt, haragot, neheztelést, aggodalmat, vagy elkeseredést keltenek, vagy olyanokat, amelyek másokhoz eljuthatnak. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy egyszerűen csak a „valóságot” szólítod meg, ezen gondolatok mind a sötétség megnyilvánulásai.
3. Értsd meg, hogy az önvédelem csak az. Egy támadást kezdeményezni mások ellen, tekintet nélkül a jogos kifogásra, soha nem elfogadható.
4. Mindig maradj a jó akarat, a kedvesség, és a könyörület állapotában magad és embertársaid felé. Bármely vallás, vagy magatartás, amely ellenségesen és elutasítóan, vagy helytelen ítélkezéssel lép fel mások irányába, az hamis, és nem ettől a Teremtőtől származik
5. Fogadd el, hogy te és minden állat, zöldség és ásvány tudatos teremtések vagytok a Föld bolygón, érzésekkel, gondolatokkal, és az arra való vágyakozással, hogy felemelkedjetek. Tartózkodj az állatok megevésétől, mert ők a barátaid. Ti mind együtt fogtok felemelkedni, és nagyszerű segítséget fogtok kapni más királyságoktól.
6. Védelmezd a bolygódat, ahogy a gyermekedet óvnád, mert ő az élet forrása. Ne engedd, hogy megszállják, és megtámadják annak testét, tekintet nélkül bármely kifogásra, amit adnak, vagy bármilyen feltételezett jogcímre.
7. Csatlakozz másokhoz, különösen a gyermekekhez, hogy örömtelien és tudatosan készítsétek fel magatokat erre a nagy jelentőségű eseményre. Semmi sem olyan fontos az életedben, vagy érdemel annyi figyelmet, mint a saját, vagy a körülötted élő emberek Felemelkedésének biztosítása.
8. Engedd meg nekünk, hogy végtelen Szeretetet áramoltassunk a testedben, és az megtöltse szívedet. Ilyen módon teszed lehetővé azt, hogy saját Felemelkedésed erőfeszítés nélkül megtörténjék.
9. Taníts türelmet, könyörületet és végtelen szeretetet saját tetteid által, melyek hangosabban szólnak, mint bármi, amit mondhatsz. Köss békét a körülötted élőkkel, és békében fogsz élni.
10. Tedd mindezt örömmel, mert az az Igazság, hogy ez a Mennybe vezető út.

Csatornázta: Kathryn E. May

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról