A benned lévő Forrás ugyanúgy szereti az ellenségeidet, mint téged


Engedd meg, hogy adjak egy példát arra, hogyan lehetsz konfliktusban a Forrásenergiával azáltal, aki vagy ebben a pillanatban! Valószínűleg nem akarod hallani, hogy a benned lévő Forrás ugyanúgy szereti az ellenségeidet, mint téged, mert annyira elszántan hiszed, hogy indokolt nem szeretni őket azért, amit tettek veled.

Szeretném azonban, ha megértenéd, hogy amikor nem szeretsz egy egyént, vagy egyének egy csoportját, a keletkezett problémát te okozod és az általa keltett probléma, hozzád fog jönni, nem az ellenségeidhez. Amikor ezt teszed, nem vagy összhangban a Forrásenergiával, (kapuk bezárva). Hogy kinyisd a kapukat, meg kell találnod rezgésed csillapításának módját, azon személyek irányában, akik becsaptak, rosszul bántak veled, mert ha teljesen igazságosnak is érzed magad a cselekedeteik miatt, akkor is saját magadat bünteted.

Amikor valakire nem a tiszta hozzáállással fókuszálsz, megosztod rezgésmintádat és az negatív érzésként jelenik meg nálad. Ha ezt fenntartod, akkor a disszonancia erősebb fokát tapasztalod meg.

A rezgésbeli disszonancia első jele, vagyis az ellenállás a valódi és jelen pillanatbeli éned között - a negatív érzelem megjelenése. Az összhang első jele, a pozitív érzelem. Ezek az érzelmek annak a jelzői, hogy összhangban, vagy ellentétben vagy-e azzal, aki valójában vagy.

Más szavakkal, ha megértetted, van neked ez a legfőbb útmutatód, ami minden pillanatban visszajelzést ad és minden, amit bevonzol életedbe nem más, mint aktuális rezgésszinted kijelzője. És akkor felismerheted, hogy ha olyasmiket vonzol be, aminek nem örülsz, akkor meg kell változtatnod a kibocsátott rezgésedet, különben a jelzés nem változhat. A jelzés mindaddig ugyanaz marad, míg meg nem változtatod gondolataidat és rezgésenergiádat.

 Dr. Robert Anthony üzenete
Forrás: http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A máj- és epehólyag-tisztítás technikája

AZ ANTROPOZÓFIA KÖRVONALAI

Jézus tiltott tanításai