VILÁGRENDSZER SEGÍTŐ ÜZENETEI: A TÜRELEM. A HIÚSÁG.

VILÁGRENDSZER SEGÍTŐ ÜZENETEI: 

A TÜRELEM. 

                            A HIÚSÁG.                                                        


A TÜRELEM

Meg kell szoknotok azokat az embereket, akiket szinte el akartok kerülni. Azért, mert ők hordozzák azt, ami hiányzik belőletek: a türelem erejét!
Az az ember, akit látni sem szeretnétek, az a ti rossz tulajdonságotok tükrét állítja elétek. Akkor, ha azt a tükröt megfordítjátok, akkor ott ti vagytok, saját magatok negatív énje. Azért sohase kerüljétek el őket, ha kell, akkor találkozzatok velük, és meg fogjátok tudni, hogy a számotokra az Isten milyen segítséget küldött. Tehát azok, akik hordozzák a rossz tulajdonságotokat, azok ott vannak körülöttetek, hogy azt vegyétek észre és javítsátok ki. Tehát azért vannak ott, hogy segítsenek.
Sokszor az a hiúság, amivel vetélkedtek egymással, az hozza azokat a tulajdonságokat elő, amiket már úgy gondoljátok, hogy kijavítottatok. Bizony sokszor észre sem veszitek, hogy rosszabbak vagytok náluk, azért, mert különbnek érzitek magatokat.
A titkokat, amikből mások tanulhatnak, áruljátok el, a tapasztalatokat, amiket gyűjtöttetek, adjátok át, a szavakat, amikkel megsértetek, azokat hallgattassátok el, és akkor a ti környezetetekben a béke megteremti a jó élet alapjait.
Sohase gondoljátok azt, hogy a másik ember nem tudja felfogni sem azt, amit ti, azt sem, hogy ő alacsonyabb rendű, mint ti, akkor sem, ha ő analfabéta. A kincseket, amiket ti az aranyra helyeztetek, a lélek hordozza a súlytalanságával, a könnyedségével, a boldogság örömének a szárnyalásával.
Legyetek türelmesek, abban van a ti csiszoló papírotok, ami kifényesíti azt, ami elszálkásodott, és akkor az már nem is lesz olyan többé.
  
A HIÚSÁG

Arról a szokásotokról írok, amiről szinte észre sem veszitek, hogy létezik, pedig bizony, saját magatokat, a barátaitokat, de az idegeneket is megsértitek. Ez pedig a hiúság bennetek.
Akkor, amikor egy kis jó eredmény születik a környezetetekben, akkor arról nem úgy szóltok, hogy segítő üzenetként elmondjátok, hanem úgy, hogy az a ti érdemetek, kiválóságotok eredménye. Jó, hogy ez igaz, de azt úgy kellene elmondani, hogy a másik ne érezze azt, hogy ő sokkal kevesebb nálatok. Azt nehezen tudom leírni, hogy kinek hogyan mondjátok el. Az alázat az, ami meg kell, hogy szülessen bennetek ahhoz, hogy ezt érzékeljétek, akkor az szinte természetes tulajdonságotokká lesz.
Azokat a tapasztalatokat, amiket a kísérletezéseitekkel elértek, adjátok át, ne saját magatok dicsőségére használjátok fel. Hiszen a segítség a legszebb tulajdonsága az embernek, segítsetek ebben is.
Az is a rossz tulajdonságotok, hogy akkor, amikor az eredményeitekkel szinte az elsők lesztek, akkor azt nem osztjátok meg másokkal, pedig az országot építitek mindnyájan. Ne kézzel kaparja a földet a szomszéd, amikor nálatok halmazban áll az ásó.
Az is a rossz tulajdonságotok, hogy a más kudarcát elmondjátok, pedig az a kudarc hozza el az ember dicsőségét. Sem nektek, sem másnak nem jó, ha rossz hírét keltenek.
Az is a rossz tulajdonságotok, amikor a más bajából a szívetek öröme keletkezik a sajnálat helyett. Azt bizony nehéz megtanulni, hogy hogyan változtassátok meg magatokat! De, ha úgy gondoljátok, hogy az a szerencsétlen a ti legkedvesebb gyermeketek, akkor az sikerülni fog.

Jó tulajdonsággá kell, hogy váljanak ezek a tulajdonságok ahhoz, hogy együtt, szépen, ahogy a „csillag megy az égen”, úgy csináljátok ezt.

Forrás:  G.H. ANON

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról