GH Anon: Halottak napja. Égi Üzenet. 2013.


GH Anon: Halottak napja. Égi Üzenet. 2013.


A Léleknek a legszebb napján, a lélek üzenetével akarom az életetekre a dicsőség koronáját tenni! A születés, a halál óráját a dicsőség által csodálatos nappá tenni, amikor a Lélek átadja a stafétát a Léleknek, aki az ő ruháját szétszórja a légbe, hogy szállni tudjanak a dicsőség szavai a madarak szárnyán.
Ezek a rongyok, amik a ti szépséges testetek takarói voltak, széthullnak és elporladnak, de az, aki hordta, már nincs benne, nincs rá szüksége, új és szép fényruhát kapott az Istentől, ezekért a rongyokért, amikben végigszenvedte a Kálváriát.
Drága, szépséges Fénytestvéreim, a dicsőség, a boldogság, a békesség elérkezett a számotokra! A kapu, amin átléptetek, az út, amire léptetek, már nem zárul be, nem köves, és nem göröngyös, ez az út az Isten útja, amiről leléptetek egy pillanatra, hogy virágot szedjetek a ti Isteneteknek, akihez most megérkeztetek.
A lélek, aki a szenvedés útjára lép, sok-sok feladattal indul. El kell simítani az utat, a göröngyöket szét kell törni, az esőt el kell állítania, a vihart meg kell feszítenie, hogy el tudjanak rajta indulni az ő gyermekei, azok, akikért életet vállalt az Élet helyett, testet és betegségeket, fájdalmakat, és sebeket, hogy azok, akikért elindult, az útjukról le ne térjenek, hogy megtalálják azt a kaput, amin visszatalálnak, amiről elindulva újra Életet találnak.
A lélek sorsa azért fájdalmas, mert szinte megszakadva rohan a végzet útján, hogy megelőzze azt, akiért született, hogy elsimíthassa az útját, hogy életet adjon, és hogy elkísérhesse azt az életet, hogy felkészíthesse a lelkéből fakadt lelket, akiért született
A születés a lélek számára a legnehezebb idő, hiszen az öröklét állapotában nincs fájdalom, sem gyűlölet, sem megmérettetés, sem a test ezer bajával, csak az Istenlét állapot gyönyörűsége az, amiben él.
Az evolúció törvényeit alkotó lélekcsoport az, akiért áldozzátok az öröklét boldogságát, akiért megismeritek a test szenvedéseit, akiért elindultok, és elvégzitek azt, amiért a lélek az evolúciót alkotta meg. Azért van erre szükség, hogy a Lét értelmezze azt, amit csak lét tud értelmezni, felismerje azt, amit csak ő tud felismerni, az Istent, akiből lett, akiért lett. Az, aki nem szenved, nem ismeri azt. Akinek nem fáj, nem észleli azt. Aki jól él, nem ismeri a nyomor gyötrelmét, aki szépséges, a rútság fájdalmát. Ahhoz, hogy az ellentéteket ismerni tudjátok, el kellett szakadnotok az Öröklét boldogságától, hogy emberré válhassatok, szenvedhessetek, hogy tudjátok, milyen a boldogság, a fájdalommentes élet.
Ezért elindul minden lélek, hogy ezt megtapasztalja, hogy az örömet megismerje. Amikor megérti a gyötrelem gyógyító erejét, visszatalál azon a kapun, amire rálehelte az ő pecsétjét, hogy visszatalálhasson az ő Istenéhez, Akitől indult, Akiből indult, Akiért indult.
A visszatalálás pillanatában, ezen a napon üdvözöllek benneteket drága Lelkeim, az én lelkem kincsei, az én drága életem Gyermekei! Itt vagyunk! Van, aki még visszafordul, mert még dolga van, de Én itt állok és várok, amíg az utolsó lélek is elhagyja ezt a kaput!

Az Isten szeretetével szeressük egymást, a szeretet az, ami az élet erejét adja!                 Forrás:                                      

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról