K Á N A Á N



K  Á  N  A  Á  N
2013. január 3.
Névtelen Lélek írok.
A mai nap azokat a tanácsokat adja, amikkel meg kell kezdenetek a Kánaán eljövetelének az alapját.
Azért szedem PARANCSOLATOKRA, mert a vallásotok törvényei is így íródtak, azt elfogadtátok, azért fogadjátok el ezt a Tíz Parancsolatot is, ami a csodálatos életeteknek az alapját rakja le.
Az ELSŐ PARANCSOLAT az, hogy azokat a szegényebb embereket, akiknek csak egy-egy kis földterületük van, vegyétek be a szövetkezeti csoportba, mert az ő földjük lesz az, ami teljessé teszi azt a gyógyfürdőt, amin FELTÁRJUK AZ ÉLŐVIZET, ANNAK GYÓGYÍTÓ EREJÉT ÁTADJUK, MEGÁLDJUK, ÉS ELINDULHAT A MUNKA.
Azokat a munkásokat, akiket alkalmazni szeretnétek, szinte arra a helyre lehet költöztetni, ott olyan kis házakat összerakni nekik, amikben kulturális élet folyhat. A gyermekeik egészséges körülmények között élhetnek, hiszen a kertjeikben bio gyümölcsöt, zöldséget termelnek az asszonyok a gyermekek segítségével. A férfiak végzik a munkát, amiből meg tudnak élni. A rossz szokásaikat el fogják hagyni, a kultúrát el tudják sajátítani, tanulni tudnak, szakmát szerezni és boldog életet indítani. Ezek a telephelyek szinte hónapok alatt elkészülhetnek, és már meg is vannak azok, akik a többi munkát elvégzik, jól, szépen, hiszen a munka öröme a legszebb öröm az ember életében.
Ezeknek a helyeknek a kijelölését szinte pontosan segíteni tudom, csak vegyétek elő a térképet, jelöljétek meg azokat a helyeket, ahol eddig fürdők voltak, és azokat a területeket, ahol nagy földterület is van, a sok kicsi mellett. Mert az, akié a nagy terület, ő lesz a vezetője annak a fürdőhelynek, ahol szinte egy boldogságtelep alakul, a munka, a gyógyulás és a kulturális pihenés az életet széppé teszi.
Ezeket a helyeket mi fogjuk átnézni, kiszámítani, hol lehet megnyitni az Élővizet, ami nem a Föld Élővizének a megcsapolása lesz, hanem egy tengerszem áradásából átmosva az Élővizet, annak gyógyerejét átvéve fel tud törni a földre, tehát a Föld élővíz készlete nem sérül. Azért az a lényeg, hogy nemcsak a trianoni Magyarországon, hanem az egész Kárpát-medencén jelöljétek meg ezeket a fürdőhelyeket, és a kapcsolatot vegyétek fel a drága szomszédjaitokkal, akikkel így örök barátságot köttök.
Azokkal, akiktől most idegenkedtek, mert azt gondoljátok, hogy ők nem lehetnek Kiválasztottak, tudnotok kell, hogy azok, akik itt lesznek akkor, azok mind a Kiválasztottakhoz tartoznak, az Isten hívta ide őket, Ő hozta, Ő válogatta ki, áldotta meg, és adott a kezükbe kulcsot, hogy kinyissák az Őshaza ajtaját, hová végre megérkezhettek! Tehát ti ne ítélkezzetek, ne válogassatok, ne bizalmatlankodjatok, bízzátok magatokat arra a Teremtőre, akinek felajánlottátok első perctől kezdve az életeteket. Ő tud mindent, Ő a ti legfelsőbb segítőtök, az Atyátok, az Istenetek, a barátotok a gyermeketek, aki szeretni tud az mind Ő, mert Ő maga a Szeretet.

2013. január 4.
Névtelen Lélek írok.

Ma MEGÍROM A MÁSODIK PARANCSOLATOT.

Szinte az elsőnek a folytatása lesz, mert sok olyan tanács van, ami ehhez a parancshoz tartozik.
Tehát lehet úgy is, hogy első parancsolat.
Azokra a kisebb földterületekre, amik egymás mellett vannak, de a fürdő területét nem érintik, a betegek számára olyan kis csoportokban kellene házakat felépíteni, hogy a fürdő könnyen megközelíthető legyen. Tehát nem egy-egy ház a faluban, hanem egy-egy telep, szinte, ahogyan a mostani házcsoportokat építik. Ezek a házak ne legyenek emeletesek, és a szerint nőjenek, ahány vendégcsalád van. Tehát a gyermekek is eljöhetnek a szülőkkel, és a fürdő, amit ugyan egy-egy betegségre adunk, az olyan medencéket is tartalmazzon, ami a gyerekek regenerálására szép fejlődést ad. Tehát, amíg a szülő a medencében gyógyul, addig a gyermek ép és egészséges testet kap a regeneráló víztől. A fürdés ideje meg lesz határozva. Nem kell egész nap a vízben lenni, hanem csak 5 órát, de azt is lehet szétválasztani.
Azok a családok ahol egy családtag beteg, azok a regeneráló fürdőben fürödhetnek, a felnőttek, gyerekek is. Tehát szinte lehet mondani, hogy egy-egy nyaralás az, amit eltöltenek ezeken a fürdőhelyeken. A családokat a buszjárat hozza és viszi a lakására, vagy az állomásra, ha valahová kirándulni szeretne menni, és nincs kocsija.
Az is lányeges, hogy ezek a kis lakások egy-egy sövénnyel legyenek elkerítve, tehát szinte egyedi nyaralóhely az, ahol ők élnek. Azért kell az egyéni ellátás, mert a család együtt gyógyulhat, hiszen a regenerálások mindent megelőz.
Tehát akkor, ha egy családban valaki beteg lesz, akkor az egész család gyógyul ezeken e helyeken. A házakat napelemek melegítik, amit szabályozni lehet, szinte egyénenként, ahogyan szeretik a meleget, vagy a hideget.
Azok a kis utak, amik összekötik a házakat, illetve amikből a házak nyílnak, szintén egy-egy olyan fával vannak ékesítve, amik a kis kertet árnyákkal tölthetik be,
Azok a munkások, akik oda települnek, szinte egy életre kapnak munkát, a segítés a beteg családoknál szintén az ő feladatuk lesz.
A bűnözés megszűnik, mert az anya az, aki a bírója a családnak, ő felel a bűnözés elszigeteléséért, tehát a „vajda” minden házban szigorú erkölcsi rendet tart. A szerződéseket kell megkötni, hogy a lakás, ami bérelt, nem saját tulajdonú, az ellenőrizve lesz, és amennyiben rongálás történik, a lakót visszatelepítik eredeti helyére, vagy vesznek egy lakatlan házat a számukra. Ezért érdekük, hogy erkölcsös életet éljenek, mert a megélhetésük biztosítva lesz. Szinte észre sem veszitek, milyen jó és szelíd nép az, akit ti csak bűnözőnek néztek.
Az is lényeges, hogy a fürdőhelyek állandóan rendben legyenek, tehát a munka folyamatos, a családoknak a segítés szintén folyamatos lesz, és ezért a bűnözés ezeken a csodálatos helyeken ismeretlen lesz.

2012. január 5.

Névtelen Lélek ír
Megírom a HARMADIK PARANCSOLATOT, ami a mezőgazdaság szervezésére ad olyan meghatározó alapot, amivel szinte az ország egészén a gazdálkodók a megélhetésüket biztosítani tudják.
Az a kis biokert, ami az összes családi ház körül megtermi a család gyümölcsét, zöldségét, az elég lesz a családnak, de a kis piacokra is szállítani tud a termelő. A heti kiadások pótlására éppen jó lesz az az összeg.
A biotermesztés az összevont földeken már sokkal több alaposságot igényel. Azok a termények, amik a magok, tehát a búza, kukorica, napraforgó, stb. se úgy kerüljenek ültetésre, hogy mindenkinek egy-egy darab mindegyikből, hanem kifejezetten a föld állagától függően. Írjátok össze azokat a növényeket, amiket a különféle talaj összetétele által termelni lehet. Ezekre a trágyákat, és a vetésforgókat külön meg fogom határozni,mert ez az alapja a jó és bő termésnek.
A Növények Vizét új energiával látom el, mert az is szintén úgy lesz összeállatva, amilyen azon a területen a föld minősége. Tehát a homokos és a zsíros föld közötti különbséget a permet szerint kell kezelni. Tehát  a nagygazdálkodásokba föltétlen vegyétek be az összes mellette álló kis földet, együtt termeljetek, a nyereségből együtt, arányosan osztozzatok, és akkor sokkal több lesz a vagyonotok, mert a nagy területet jobban el tudjátok látni. A gazdák ezért inkább csak a bio zöldségfélékkel foglalkozzanak, a többit adják össze a közösbe. Akkor tudunk segíteni együtt, nem kell külön permetezni, sem külön megtervezni, hogy mit ültessetek, mert együtt lesz a nagy mennyiség ültetve.
A repce, a napraforgó és az olajos magvakat is egy csoportba ültessétek, azokra külön kell permetet készíteni, hogy az aroma előjöjjön.
A biozöldségeiteket külön Növények Vizével kell permetezni, szinte úgy, ahogyan azt a múlt években elkezdtétek. Aki mérgekkel permetez, azt a termést nem veszik át, illetve nem árusíthatja.
A külön termelt gyümölcsöseitekre szintén vigyázzatok, éppen úgy, ahogyan a nagy területekre, olyan fákat ültessetek, ami őshonos alany, azért, hogy az ellenálló képessége biztosítsa az erőt, ami a gyökerekben keletkezik.
  Olyan gyümölcsöket ültessetek, ami a talajra a legjobb. Nem baj az, ha nem lesz alma, vagy körte a nagy területeken, a feldolgozás sokkal könnyebb, ha azt a különféle eljárások nem zavarják. Azokat a feldolgozó gépeket, amiket arra a területre építetek, szintén segíteni fogom azzal, hogy új gondolatokat adok a gyümölcsök feldolgozásához.
Azok a kis gyümölcsök, amik a bokrok, vagy az eper, vagy az áfonya, stb. azokat is fel kell dolgozni, és ezek az üzemek, amiket építeni fogtok, szinte mobillá tudnak válni, amikor egy-egy területre átviszitek, ahol nincs annyi termés, amennyiért érdemes felépíteni. De ezt is pontosan leírom. Tehát a Parancsolatokat szépen össze fogjuk gyűjteni, és használjátok fel, és a kapcsolat velem folyamatos lesz, a legkisebb problémát is jelezni kell ahhoz, hogy több probléma ne legyen.
Tehát a lényeg az, hogy egy-egy terület külön Növények Vizét kap, külön meg lesz határozva a termesztett élelmiszer alapanyag, és ezek feldolgozása is a ti feladatotok lesz.

2013. január 6.
Névtelen Lélek írok.
MEGÍROM A NEGYEDIK PARANCSOLATOT, ami a ti mostani életetekre olyan nagy szerencsét ad, amit szinte el sem tudtok képzelni! Az az élet, ami előttetek van, a szeretet, a megnyugvás, a bizalom, és a jövőben való hit reménységét a szívetekbe adja.
Az a törvényetek, amivel az ország pénzét a szélhámosok elvitték, életbe fog lépni, megérkeznek azok a pénzek, amiket külföldre származtattak, és az ország javára fogják fordítani. Tehát nem lesztek teljesen kiszolgáltatva a gazdag kiválasztottak kényére, hanem az állam olyan részesedő lesz a javakban, hogy szinte egy gazdag ország alapjairól indul.
Ezek a törvények szinte már el is vannak készítve, csak azok akadályozzák, akik a pénzt elvették. Az ország vagyona az ország vagyona lesz, amiből fizetni tudja a kiadásokat, és a szegényeknek a költségeit csökkenteni tudja. Az a legfontosabb, hogy ne akadályozzátok ezt sztrájkokkal, és olyan propagandával, amit a gyűlölet szít.
A törvényalkotás után szinte alig lesz időtök a sok szép dolgot megrendezni, olyan sok lesz! Az országotokat a kiválasztottak lakják ők lesznek azok, akik visszajönnek, ha elsodorta őket az élet, azok is, akik elmentek az utóbbi időben, de azok, akik nem Kiválasztottak, szinte teljesen elhagyják az országot.
Az én segítségem folyamatosan érkezik, a gondolatomat át tudom adni, azt meg tudjátok valósítani, és a sorsotok felfelé ível.
Azok a gazdálkodók, akiket az ő összeférhetetlenségük elszakít a közösség erejéből, be fogják látni a nehézségeiket, és el fogják ismerni azt a segítséget, amit az ő drága testvéreik, barátaik adnak, nyújtanak neki.
A falvakat is szinte megváltoztatjátok, sok lesz a gazdag, szép ház, a jólét boldogsága átüt a szíveteken, a gazdagság jobbá tesz, nem rosszabbá, hiszen a Kiválasztottak lesznek együtt, akik az Isteni Erőt az ő generációjukon keresztül a Világ világosságára hozták, és adták át stafétaként az ősök erejével együtt, ezért jó emberek lesznek, hiszen a kenyeret összedagasztva széttördelve annyi darabra osztják, ahánynak szüksége van rá.
Drága Testvéreim, ne féljetek, magatoktól se féljetek, a rossz tulajdonságok lehullnak rólatok, az irigység megszűnik, a barátság mélyül,  a szeretet a szemek csillogásával a Világot világítja meg! Akkor, amikor eljön az idő, ami rövidesen itt lesz, amikor a Világ népeinek adjátok az áldott, gyógyító vizet, akkor olyanok lesztek, mint a legjobb doktorbácsi, aki felkel éjszaka is, ha az a szegény kisgyermek sírni kezd. Mert ő azt is hallja, amikor a falakon átjön a szenvedés. És elindultok, segítetek boldogan!
Adni a legjobb a világon!

        2013. január 7.
Névtelen Lélek ír

MEGÍROM A KÁNAÁN ÖTÖDIK PARANCSOLATÁT!

Az a Parancsolat arról szól, hogy azokat az embereket, akik a városokban élnek, szinte nem is lehet munkához juttatni, mert az üzemekben, amit építetek, ahhoz ott kell lakni. Tehát a városi emberek szinte csak a nyugdíjakból, segélyekből élhetnek meg, mert az adminisztrációs munkák közül is sokat a vidéki kisebb városokba helyeztek. A központokat, akik kézbe tartják, illetve irányítják, azokat lehet csak a fővárosba tenni.
Tehát szinte megcserélődik a család, az öregek lesznek a városiak, a fiatalok a falusiak. Azért az elszigetelést szinte magával hozza a rendszer. Az embereket a megélhetés irányítja, és ezért azok odaköltöznek, ahol az létrejöhet. De a városi élet sem lesz elkülönülve, a kulturális kapcsolat összetartja. A közlekedés sokkal jobb, olcsóbb lesz, lesznek szállások, ahol a hétvégeket eltöltitek, azok a családtagok, akik itt maradnak, ezt biztosítják. Sok kis szálláslehetőséget adnak a kiadó lakásokkal.
Tehát az utazás, a kapcsolat sokkal jobb lesz, nem szakad el egymástól a város és a falu. A fővárosban megtartott központok megmaradnak, az irányítás innen lesz, és a nagyobb városok, a megyéket tartják össze. Tehát lehet mondani, hogy a főváros lakói az összekötő kapocs lesz, a falvak és a városok közötti kapcsolat megtartója. Azokat a járási székhelyeket, amiket kijelöltetek, szintén össze kell tartani, nemcsak egy megyén belül, hanem a megyéken belül is. Azok az adminisztrációt végzők, akik ezt átlátják, bizony magas iskolákat fognak elvégezni, hiszen az országot az országokkal össze kell kapcsolni.
Az Isteni Segítségek szinte azokon a területeken is előjönnek, amiket eddig nem gondoztatok, pl. a fogyatékossággal sokkal többet kell foglalkozni. A városok fogják őket összetartani, szinte úgy, ahogyan egy-egy kollégium, vagy munkásszálló. Ott lakhatnak, és hétvégeken mennek haza. Ott a kulturális élet, a munka, a barátság alakulhat.
Sajnos, a műveletlenség, amibe belekényszerítettétek a szegényeket, az visszaüt, és most fogjátok ennek a bűnnek a következményét megélni, hiszen akiket ebbe a helyzetbe kényszerítettetek, szinte sohasem éri utol a többieket. Ezért csökkentett munkaidőket fogtok tervezni, azért, hogy szellemileg felzárkóztassátok őket.
A munkaszeretet és becsület megérkezik, a barátságok szövődnek, a közbiztonság erősödésével a szeretet és a béke fog benneteket irányítani, ezért szinte észre sem veszitek, hogy ki az, akitől régen féltetek, szinte egy kisebb testvérnek tartjátok, aki felnő hozzátok a családba, a család szeretetébe.
Azok a munkák, amiket a fogyatékkal élők végeznek, szinte kézművesipar lesz, mert nincs olyan fogyatékos, aki valamilyen előkészületét el ne tudná végezni annak az anyagnak, amiből majd a művészek segítségével ezek a drága gyermekek elindulnak a cselekvés és az öröm útján.
Azért lényeges ez az összekapcsolás, hogy együtt legyenek, mert így a munkák különbözőségére el tudjátok őket választani, beosztani, tehát mindenki számára a megfelelő munka előtte áll. Ez sajnos lényeges, különösen egy-két generáció idején is, hiszen ennyi idő alatt tettétek őket tönkre. A testvérszeretettel emeljétek őket magatokhoz.
A közlekedés az üzemanyag által olcsóbb lesz, azon üzemanyag által, ami bizony a kezetekben van régóta, csak el kellett titkolni.

         2013. január 17.
        Névtelen Lélek ír

        A Hatodik Parancsolatot írom le. De ehhez az kellett, hogy saját magad indítsd el a Vizet, hogy a félelmed szűnjön meg a hited által, amivel nem kételkedsz sem magadban, sem másban, sem az Istenben.

       Tehát eljött ez a pillanat!

       A HATODIK PARANCSOLATOT MEG TUDOM ÍRNI!

       Mert bizony ez arról szól, hogy a sok csoda, ami történik, sok embert az Isten fele fordít, a felé az Isten felé, aki a ti vallásotok Istene.

       Semmilyen Isten az, aki a más vallás Istenét elszegényíti, lekicsinyíti, megátkozza, elüldözi. Semmilyen Isten az, aki nem tanítja meg az ő híveit arra, hogy az embereknek azért kell a vallás, azért kell egy felettük álló erőt tisztelni, szeretni, de ismerni is, hogy erőt gyűjtsenek az életük nehézségeire, erőt a bánatok elviselésére, erőt az élet elhagyására, és erőt az új élet kezdésére.

       Az Isten, aki mindenkié, és egyforma mindenkivel, az abban a vallásban, ahol őt Úrnak ismerik, nem találja a helyét. Azért, mert nincs is helye! Gondoljatok Jézusra, aki a puszták tanítója volt, leülne-e arra a trónra, amit aranyból készítenek a számára? Felvenné-e azt a süveget, amivel kimagaslik, a csillogásával messzire villog? Felvenné-e a köntöst, amit a ti papjaitok hordanak? Felvenné-e az ítéletet, amivel ítélkeznek? Feloldaná-e azokat a bűnöket, amiket szinte emberfeletti dolog el nem követni, de a gyarló, a szegény, a gyenge, aki elé borul erőért, hogyan is tudná ezt felvenni, elvinni, és feloldani? De feloldani csak a pap oldhatja fel, akinek a kezében van a hatalom, aki az Uratok, az Istenetek, aki a bűneit, amiket ti is elkövettek, elköveti, mert ember, mert gyenge az ember! És ezért az ítéleteivel, a feloldozásával, a fensőséges viselkedésével bizony gyengít, és nem erősít benneteket.

       Nem akarom a ti vallásotokat megbántani, a ti szinte törvénybe iktatott elméleteiteket megkérdőjelezni, nem akarom az Isteneteket kisebbé tenni, szeressétek azt az Istent, akit választottatok, ha ezt választottátok, akkor ezt. Ha eltértek tőle, és másikat választotok, akkor azt. De jó választani, jó Istent szeretni, ismerni, barátjává lenni, jó! Nincs egyedül a lelketek. Ő ott tud lenni azokban a gondolatotokban is, amit szégyelltek, amit eltitkoltok, amit szinte el akartok felejteni, Ő ott tud lenni, és legyen ott, hívjátok Őt oda, azért, hogy segítsen azt a terhet elfogadni, ha letenni nem tudjátok, segítsen vinni, ha vinni nem tudjátok, legyen ő az, akivel élni tudtok, mert élni segít benneteket. Legyen az Istenetek a barátotok, legyen a gyermeketek, de sohase legyen az uratok, hiszen akkor szolgák vagytok, és szolgálni jó, de csak akkor, ha az úr maga is szolga. Akkor az a valódi Uratok.

       Ez a Parancsolat nem akarja megbántani, sem kisebbé tenni a szívetek erejét, ami az Istenetek lelkéből erőt ad nektek, dobog veletek, jár veletek, és boldoggá tesz. Nem ezt akarjuk! Azt akarjuk, hogy legyetek olyanok, amilyen a testvér, az Igazi Testvér, aki elfogadja azt is, aki a börtönből érkezett, azt is, aki nyomorékként az ajtó előtt kér belépést, azt is, aki az anyákat megütötte, azt is, aki testvért ölt, mint a ti Bibliátok alakja. Elfogadja, mert mindenkiben benne van az összes tulajdonság, amit ember hordoz, és abban bizony a rosszból több van, mint a jóból, akkor is, ha azt gondoljátok, hogy már a sok imádsággal egyre kevesebb. Sajnos, újak jönnek! Új hibák, új gyűlöletek, új ellenszenvek és haragok, új hibák, amik bizony egyre többen lesznek a jónál, és ezek a hibák a tiétek, bennetek vannak akkor is, ha letagadjátok, nézni sem bírjátok, azt gondoljátok, hogy a harcot megnyertétek, nektek kevesebb van a többiekénél. Mert nincs kevesebb, mert az a legnagyobb bűnötök, amikor ezt gondoljátok.

        EZ AZ A PARANCSOLAT, AMI AZ ÖSSZES VALLÁSBAN AZT ÍTÉLI CSAK EL, AMIKOR TÖBBRE TARTJÁK MAGUKAT EGYMÁSNÁL, amikor úgy gondolják, hogy ők az Igazak, az Isten csak az ő otthonukban talál hazát. Akkor bizony el kell gondolkodnotok, hogy melyiket válasszátok.

       Akkor, ha gyengék vagytok, válasszátok azt, amiben a szívetek megszólalhat, a szívetek válasszon nektek vallást, mert a Szív az, ami bennetek az Isten, tehát az Isten válasszon vallást, akkor, amikor szükségetek van rá. Amikor gyengék vagytok, amikor elesettek, amikor vigasz kell, amikor kenyér kell, amikor jó szó kell. Válasszatok! Lehet, hogy csak egy szegény szomszédot választotok példaképnek, mert ő az, aki megérinti a szíveteket valamilyen cselekedetével. De akkor, ha eljön az az idő, amikor adni tudtok, akkor engedjétek el ezt a kezet, és induljatok el, mert sok-sok kéz nyúl felétek, és az erőtök, amit összegyűjtöttetek, bizony sok embernek elég.

       Drága Testvéreim! Szeressétek azt az Istent, aki a szívetekben él, és válasszatok ruhát a számára, amit vallásnak is nevezhetünk. Lehet, hogy csak egy sarut, és egy rongyot, lehet, hogy koronát, süveget, lehet, hogy kardot és pajzsot, lehet, hogy semmit, mert még nem indultatok el, és nem tudjátok, hogy milyen az idő, és mire van szükségetek. De keljetek fel, nézzetek ki az ablakon, és akkor, ha esik az eső, kell egy köpeny, ha süt a nap, szinte csak egy lepel.

       Úgy öltözzetek, ahogyan kell, annyit vegyetek, amennyi kell, de szeretni örökké szeressetek!

2013. január 20.
Névtelen Lélek ír
A Parancsolat, amit most megírok, a legfontosabb az összes között, hiszen a Lélekről még nem írtam semmit, pedig az az irányítója az új életeteknek.
A LÉLEKRŐL SZÓL A HETEDIK PARANCSOLAT.
A lélek, amikor megpillantja a reggelt, az új napra kinyitja a szemét, akkor egy új látásmódot kap az Istentől. Szinte olyan lesz ez a megvilágosodás, amilyen a rosszul látóknak a szemüveg, amilyen a vakoknak a szemvilág, amilyen a sötétben botorkálóknak a fény. Egy új látást kap az ember, amiben meglátja az ő múltját, jelenét, jövőjét, meglátja a bűnei sarát, a tettei következményeit, a sok rossz szó által elveszített testvéreit, és meglátja az Istent, magát. Azt az Istent, akiről írtam az előző Parancsolatban, aki az ő szívének az ereje, az ő látásával a fénye, az ő hideg éjszakájára virradó, ragyogó meleg hajnal. Ezt az Istent ismeri fel, hiszen a vallásai azt nem mutatták meg neki, csak úgy gondolta, hogy van valaki, aki megteremtett, aki segített, aki megvert, aki áldott és átkozott, akiért a robotban elveszett a Hit.
Ez a magunkban hordott Isten lesz az, aki a lelkünket a tenyerébe veszi, és megmutatja azt, hogy eddig a tükör másik oldalát láttátok, ami vak volt, nem mutatott meg benneteket. Egy tükörkép lesz előttetek, amiben felcsillanhat a nevetésetek,
EZ A LÉLEK-FELSZABADULÁS LESZ AZ IGAZI ÖRÖME AZ ÉLETNEK, A KÁNAÁN LEGNAGYOBB AJÁNDÉKA, A PÉNZ ZSARNOKSÁGÁNAK ELVESZTÉSE, A HARAG GYÖTRELMEINEK ELHAGYÁSA, A GYŰLÖLET SZAVAINAK LEHULLÁSA ÉS SÁRBA ESÉSE.
A LÉLEKPARANCSOLAT, ami a legszebb szó lesz az életetekben, nem „parancsolat”, hiszen az a lét eleme lesz, a boldogság gyökere, a megbocsátás öröme, az élet fénye. Tehát képzeljétek el azt a boldogságot, amikor rájöttök arra, hogy a gyűjtött pénz, amiért öltetek, amiért a harag elöntött, az irigység megroppantott, az a pénz, akár a hópehely, lehull a földre, a földre érve elveszti a lényegét, illetve megtalálja azt, amiért elindult, amiért aláhullt a fákra, házakra, az emberek hajára, és lehull a földre, amiért megszületett. Mert a növények életéért érkezett meg, és azért áldozta fehérségének kincseit, azért, hogy kikeljenek az életmagok, hogy élni tudjanak az életek.
Ez a kincs, ami a földre hullt, a lelketekre hull, és rájöttök arra, hogy amire vágytatok, amire vártatok, az a hó, ami szállva rátok hullt, és áldva lehullt a földre, az a kincs csak egy jel, csak egy semmi értékű hópihe, de, amí magában hordta az életet, ami átadta magából az életet.
Ilyen a léleknek a vagyon, a pénz, ilyen szükséges, de a mennyisége csak annyiban fontos, hogy élet legyen belőle.
Ti fogjátok felismerni azt, hogy a gyűjtése nem ér többet a kövek gyűjtésénél, amiből csak annyi kell, hogy csillogjon, ragyogjon rátok, sok ne legyen, mert ha elborít, el is temet.
Drága Testvéreim, a Lélekparancsolat a legszebb ajándéka az Istennek, szinte olyan, hogy megmutatja magát bennetek, megmutatja bennetek saját magát.
A Lélekparancsolat idején érkezik meg az igazi boldogság, amikor van annyi kenyér, amennyivel jól laktok, de amennyivel jól lakik az összes ember aki körülöttetek él. Ez az a kenyér, ami valóban az Isten Teste, az élet ereje, a boldogság, és ez megérkezik hozzátok! Hiszen ilyenek voltatok és lesztek, ilyen áldott, áldozatkész, drága, jó gyermekei a családnak, drága jó segítői a Földnek, ami áldásával benneteket hordozni képes volt.
Drága Testvéreim, ez a Tanítás annyira hihetetlen, hogy szinte alig merem a Parancsolatok közé tenni, de meglátjátok, hogy eljön az az idő, amikor jól lakva azt mondjátok az asztalnál, hogy köszönöm, elég volt, jól laktam, jó volt, nem kérek többet, tegyük el holnapra, adjuk át másnak, hogy élni tudjon. Mert az Isten lakik a lelkünkben, aki vagyunk, voltunk, örökké.


2013. január 23.
Névtelen Lélek ír

 

A NYOLCADIK PARANCSOLAT 



Arról szól, hogy a szervezeteteket a gyógyító vizekkel hogyan lehet rendbe hozni, és a kristályok segítségével azokat egészségben tartani.
TEHÁT ELŐSZÖR SZINTE EGY KÚRÁT KELL TARTANI, AZ ÖSSZES GYÓGYVÍZBŐL. Ezeket számozva kell majd palackozni, illetve cseppentős flakonba tenni.
Az első, amit meg kell gyógyítanotok, az a szívetek lesz, az erek rendbe hozása, a vér tisztítása és azok rendbetartása. Ez a személyes kristályokkal folytatódik. Egyszerűen csak egy kristályt kaptok, amivel saját magatok egészségét tartjátok rendbe. Tehát a szerveket a gyógyító vízzel meggyógyítjuk, utána kristályokon átszűrt vízzel ti tartjátok rendben. Azok az emberek, akik önpusztítás szerűen, szenvedélyük által folyamatosan a test ellen vétkeznek, azokat lelkileg segítjük, illetve olyan állapotba hozzuk, amivel azt saját maguk megváltoztatják.


Tehát az első a szív.

második az epe, a máj, a belek,
harmadik a bőr regenerálása,
negyedik a csontok tisztítása, illetve a meszesedés elküldése, a kövek feloldása, a kövesedés elkerülése. Ezek a csontokra is hatnak, tehát a folyadékot pótolják a csuklós területeken.
Az ötödik a szárazság által okozott vízhiány pótlása, és a víz egyensúlyának megtartása. Erre olyan cseppet kell használni, ami az ivóvízbe cseppenthető.
hatodik. Az a test, amelyik szinte el van deformálódva, az újra elindul a visszaúton, ahol visszaáll a régi egészség. Ehhez sajnos fürdők kellenek, amiben az egész test el tud tölteni napi 5 órát. Ezek a fürdők meg lesznek alakítva a 1. a reuma általi, 2. a születés általi, 3. a baleset által történt nehéz testforma ellazítására, tehát a fürdők külön lesznek ezekre.
hetedik. Ne gondoljátok, hogy a tüdő nem lényeges, de ahhoz olyan fürdő kell, ami zárt térben van, sok vízzel párolog, és ezek a gőzök a különféle ásványi anyagból egy összetett sorozatot adnak, amivel sorba járjátok ezeket, illetve átúsztok egyikből a másikba.
Nyolcadik. Nemcsak a tüdő, de az agy betegségeire is ad az Isten erőt. A vér által okozott agyi betegségekre a szív gyógyvíz jó lesz, de a pszihés, az elme, a gyenge elmére külön olyan csarnokot kell építeni, ahol a beszéd, a különféle mozgás, a szegény gondolatkör elkerülése által az elmetisztítást olyan regeneráló víz végzi, amiben sok az ásványi anyag. Ezt leírom pontosan, hogy hogyan kell elkészíteni, megépíteni és működtetni. Ez lesz a legnehezebb az összes között, a legtöbb ideig tartó.
Lehet a kutak mellé gyógyító centrumokat építeni, ahol egy-egy centrumban az összes betegség elleni gyógyvíz megtalálható lesz. Nem kell az ország összes részét beutazni, hogy elérjétek azt, ami a számotokra szükséges. Ezt is pontosan leírom.
A munkahelyeken a gyógyításotokat biztosítani fogják, tehát a betegszabadság, és amit a betegségekre ki szoktak fizetni, azoknak a fele is elég lesz ahhoz, hogy egészségesek legyetek.
Az én segítségem ebben a szakaszban a legfontosabb, akkor mindent pontosan leírok, megmagyarázok, és kipróbáljátok azt a egészséget, amire vágyakoztok. Megkapjátok, csak élni kell vele, mert akkor, ha újra elrontjátok az Isten által meggyógyított testet, nem lesz több gyógyulásotok.


A KILENCEDIK PARANCSOLAT 


 AZ EMBEREK SZENVEDÉSEIT AKARJA MEGSZÜNTETNI, illetve megtanítani, megélni, de elfogadni is.
A szenvedések sokfélék lehetnek. A legjobban fájó természetesen az, amikor elveszítjük a kedveseinket. A halál, a Tanítások ismeretében megszűnik félelmetesnek lenni, a karmák ismeretében jó azt tudni, hogy az élet hossza a karmák áldásának a sora. Hiába vigyáztok, hiába szigorú szabályozott életet éltek, akkor is, ami megíratott, annak vége kell, hogy legyen, és akkor van vége, ha elfogyott az, amit írni kellett. De a fájdalom, amivel ezt megélitek, az nagyon nehéz a ti vallásotok törvényei szerint. Az Istenetek szigorú törvényei által egy büntetésnek élitek ezt meg. Az élet egy ajándéka az Istennek, és ez az ajándék akkor érkezik, amikor szükség van rá, és akkor fogy el, amikor nincs rá szükség.
 Szeretném, ha megértenétek azt, hogy az élet azért nehéz, azért szinte csak szenvedések sora, mert azt a bűnt, amit elkövettetek, meg kell élnetek ahhoz, hogy elmúljon az életetek sorából, úgy, ahogyan egy csomó a szálon. Amit ti tettetek rá, azt nektek kell eloldani, az oldásért születtek, és az oldás az, ami az életeteket boldoggá teheti. Mert nem az az élet, amit ti annak neveztek, az élet az, amikor nem vagytok testben, csak egy olyan csodálatos állapotban,, amiben a boldogságok sora adja az idő időtlenségét, és ez a boldogság az Istenlét tudatában való állapot.
Ezért a vallások, amik meg fogják egy kicsit bontani itt a rendet, azok megtanítanak benneteket, hogy az Isten a ti lelketek összessége, és ennek az Istennek teljesen mindegy, hogy mi a neve, mert a lelketek összességében nincsenek egyedek, sem különbségek, csak egy család, ami egyforma eredetből származik.
Azért lesz ez nektek nehéz, mert a csodát Istentől kapjátok, és ezért szinte külön választjátok Őt Magatoktól, és ez az, amivel nehezen tudtok egymás hitében gyönyörködni, vagy átváltani, vagy megérteni azt, ami elválasztott benneteket.
A hitetek az első, amit meg kell szilárdítani, és azután jönnek a fájdalmak sorában azok, amik nem apai betegség, az elválás, a halál, hanem amit az a tönkretett egészség ad, amit majd a fürdők vizei megtisztítanak, de vigyázni nektek kell tovább rá.
EZÉRT EGY ÚJ ÉLETSZABÁLYT KELL MEGFOGALMAZNOTOK, AMIBEN AZ EGÉSZSÉG A LEGFONTOSABB! A fizikai megtartása a testnek, a lélek a halálfélelme után újra éledve, szebb és gazdagabb cselekedeteket ad a világnak, azt majd saját magatok fogjátok tapasztalni. Tehát az a mondásotok, hogy ép testben ép lélek, az most igen fontos lesz, és ezért sok jó tanácsot adok, amit a termelésben kell elvégeznetek, hogy a táplálék, ami a testnek az istene, az a legszebb jövőt adja nektek.
Ezért a fájdalmak sorában a test fájdalmai meg fognak szűnni, hiszen a fürdők gyógyítanak, a test épül, és vigyáz rá az, akié.
A fájdalom mégis előjön, mert a zodiákusi tulajdonságaitokat hordozzátok, éppen úgy, ahogyan a test minden részét. Ezért a szeretet, ami a fő erőforrásotok, nehezen tud megszületni bennetek, mert az önzés, a vagyongyűjtés, a tudás fitogtatása, az érzelmekkel való zsarolás, a hiúság, a kisszerű gondolkodás, a felületesség, a megválogatása az embereknek, a bosszú, az erő elfecsérlése, a gondolatok visszatartása, az érzelmek megszomorítása általi bánatok is szenvedést okoznak. Ezért kellene az asztrológiából a tulajdonságokat megtanulni. Az lenne az egyik legfontosabb gyógyszeretek, amivel megértitek és elfogadjátok egymást, és felismeritek saját hibáitokat.
Azok a fájdalmak, amikkel az élet még megajándékozhat, azok is karmák, mert az a ti családotokat érintő fájdalom, ami a gyermek, a szülő, a rokon fájdalma, ami ki van zárva a többi ember közül.
Tehát az a kapzsiságnak nevezett rossz tulajdonság, amivel csak a tiétek legyen, csak ti legyetek okosak, gazdagok, csak Ti, az a TI az, amit el kell felejtenetek, és áttenni többes szám első személyre. (MI.)
Az a parancsolat, ami ezt tartalmazza, folyamatos lesz, mert lassan változik az ember, de változik, örüljetek egymás sikerének.
A boldogságot akkor is megérzitek, ha az nem a ti dicsőségetek, áldjon meg ezért az Isten benneteket.


 2013. február. 3.

    Névtelen Lélek ír

    A TIZEDIK PARANCSOLATOT akkor akarom megírni, a ti Kánaánotok elkezdése után.

    Azok a Tanítások, amiket írok, azok megkezdődnek 5.-én, és az 5-ös napokon írom. Tehát 5, 10, 15 és így tovább. Ezek a Tanítások megadják a ti erőtöket, amivel élni tudtok, és megváltozni, hiszen a természeteteket a pénz összezavarta, és egy olyan állapotba hozta, amiben a sok gyötrelem, a pénzhiány félelme egy bizalmatlanságot adott. Ahhoz, hogy ti a világ gyógyítói legyetek, ahhoz egy áldozatkész doktor bácsivá kell válnotok, akinek az első a beteg, a család a második helyen áll, de a szívében ez össze van kapcsolva, tehát a családban van a beteg ember is. Ahogyan ő felkel és elmegy az éjszakai fagyban egy szegény cigánygyerekhez, egy földön fekvő hajléktalanhoz, úgy kell szeretnetek az összes embert, hogy gyógyítóvá váljatok.

    Ezért az én Tanításaim arról szólnak, hogy hogyan változzatok meg, hogyan éljétek az életet ahhoz, hogy meg tudjatok változni.

    A hibáitokat kell először megismernetek, a felismerésével javítanotok, és ezért a tanításaim a lelketek gyógyítója lesz, amivel ezt megtanuljátok, és akkor éritek el az igazi boldogságot, mert a boldogságot a másik öröme adja az embernek.

 
 
    2013. február

    Meg kell írnod a „szegénység öröme” felismerésére azt az üzenetet, amitől erősebbek lesztek, el tudjátok hagyni a rossz szokásaitokat, a „nass”-nak nevezett fölösleges csokoládékat, és felidézni azt az átadási módszert, amit már elfelejtettetek. Már többször leírtam, hogy a szegény, éhező, sivatagon szenvedő gyermekeknek küldjétek át gondolatban az ajándékotokat, és az odatalál.

    Erre az „odatalálásra” küldök egy kis történetet, amivel segítetek magatokon, a szokás uralmának legyőzésében. Ezek a szinte csak egy-egy falatból álló csodálatos csomagok, a felhők szárnyán szállnak, és esőként hullnak oda, ahol száraz a föld. Ezek a cseppek bizony, úgy néz ki, hogy semmit sem érnek, hiszen elpárolognak, mire földet érnek. De gondoljatok arra a tengerre, amit a cseppek ereje éltetett örökléttel.

    Azok a cseppek, amiket elküldötök, a verítéketek cseppje legyen, a ti erőtök erejéből meríttessen, ne azt adjátok tovább, amit kaptatok és nem kell nektek, hanem azt, amit a pénzetekből megvettetek a magatok számára. Ezek a cseppek azok, amiktől feléled a sivatag, és új növényeket termel, feléled a szomjazó, és élni tud egy percet, mert ez a perc kell ahhoz, hogy életben maradjon. Csak ez az egy perc, ami a ti verítékéből érkezett.

    Drága Testvéreim! Sohasem lesztek olyan szegények, hogy adni ne tudjatok! Adjatok és érezzétek meg azt, hogy kinek kell adnotok. Ne oda hordjátok az ajándékot, ahol alomként hemperegnek rajta, ne oda, ahol a szegénység az ajtóra van írva, oda tegyétek, ahonnan szinte hang sem érkezik ki a falak közül, ott a békességben a nyomor nem könyörög, nem kéreget, nem szid, ha nem kap. Oda tegyétek le az ajtó elé, és akkor, amikor kilép az a szegény, aki elindul szinte az utolsó útjára, felveszi azt a csomagot, amit az Isten küldött a számára, hogy életet küldjön.

    Azok a szegények, akik nem panaszkodnak, azok az igazi szegények, ezeket keressétek meg, akik nem sírnak, nem könyörögnek, de a szemük fényében már megtört a drágakő fénye.

    Adjatok ezeknek, és ne úgy, hogy meg kelljen nektek köszönniük.
 

 
 
        2013. február 6.

        Névtelen Lélek ír

        A sorsotok a kezetekben van, a Kánaán kapuja kinyílt, de csak azok mehetnek be rajta, akiknek a meghívó a kezükben van.

        A meghívót az Isten írta, akkor, amikor elindultatok az utatokra.

    Amikor megpillantottátok a jó és a rossz ajtót, akkor megállítottunk, mert nektek kell eldönteni, melyiket nyissátok ki, és melyiken induljatok el. Az emberiség sorsát író próféták sem látták tovább a sorsotokat. A Tanításokat azért küldte le az Isten, hogy át tudjátok tekinteni a sors múltját, és tudjatok választani a két ajtó között. Az emberiség sorsa a Hatalom kezében volt, a hatalom keze pedig a pénz kezében. A pénz az, amit Sátánnak lehet nevezni, mert az élet megrontója, de a próbaköve, és a segítője is, hiszen tükröt mutat, elöttetek van, a választás is előttetek van.

    Tehát egy olyan sorsot adott az Isten elétek a sorsmegírás utáni időtökre, amivel a pénz hatalmát meg tudnátok törni, a sátán kezét leállítani, és elkezdeni egy új, szép, emberhez való életet. A sorsotok mindig a kezetekben volt, most is elöttetek van, tehát válasszatok! A Tíz Parancsolat, amit leírtam, tartalmazza ezt, a Kánaán legcsodálatosabb törvényeit, amikor kiveszitek a sátán kezéből a sorsotokat, és visszaadjátok neki a hatalmat, ami a pénze volt.

    A Tíz Parancsolatban leírtam, hogy a sorsotok a kezetekben van, a Kánaánt nektek kell megteremteni, csak a lehetőségét adta az Isten, ahogyan a kenyérhez is a lisztet, a vizet, az élesztőt, de a sütés a ti dolgotok. Ahogyan látom, szinte kételkedtek ebben, de a kételkedéseteket ne gyengítsétek azzal, hogy hibákat kerestek a sorsotok alakulásában részt vevő, szinte Isten által kijelölt vezetők között, a törvények között, amiket meg kell változtatni, tisztábbá kell tenni, ahogyan a cipőt letörlik az ajtó előtt.

    Sajnos az elégedetlenséget szítják sokan, azért, mert a pillanatnyi rosszért eladják a jövőt, de vigyázzatok, a Kánaán még nem a tiétek! Éppen úgy harcol érte az, akié eddig volt, és ki lesz a győztes? Az ajtók, amikről az előbb írtam, előttetek állnak, a jó és a rossz útra vezető ajtó, nincs ráírva melyik a jó, azt nektek kell kitalálni. A szívetek, ami bennetek az Isten ezt az ajtót megvilágítja, és akkor benyithattok rajta, az a ti utatok, ami onnan nyílik.

 
    Azok az emberek, akik körülötted vannak, tükrözik a cselekedetek helyes vagy helytelen gondolatait. Figyeld csak meg, a legjobb barátod is fellázadt a földtörvényen, pedig csak ezzel lehet a földet visszaszerezni, és a vizeket megtartani.

    Az az áldozat, amit hoznotok kellene, nem kenyéren és vízen való étel, a kenyérhez lesz egy kis szalonna, és lesz szabolcsi alma, és nem kell folyton kolbászt enni, bort inni, és lustálkodni a pihenésben, amit az emésztés megteremt.

    Ezért figyeld csak meg, hogy mennyien lázadnak, panaszkodnak, azok is, akik ismerik a Tanításokat! A Kánaán, ami előttetek van, áldozattal jár, áldozni kell ahhoz, hogy az élet tovább folyjék, ahogyan az édesanyák áldozzák a gyermekükért az utolsó falat kenyeret, úgy kellene nektek is a hazátokért áldozni ezekben a nehéz napokban. De ti a rossz híreken elkeseredve rosszat gondoltok és beszéltek, pedig nincs megírva a sorsotok! Ti írjátok! Kik írják vajon? A kételkedők? A Lázadók? A gyűlölködők? A panaszkodók? A gyermekek, akik éretlen almát esznek?

    Azok írják, akik ti vagytok, sok-sok tollal kerekítitek a betűket, de vigyázzatok, mert a másik kéz is nagyon erős.
 
 
 




 (2012.12.01.)

2012. november 29.-én 17 óra 5o perckor egy meteor végigfutott az ország fölött. Olyan csodálatos fénye volt, amilyet még nem látottak a szemtanuk.
Ezen a napon dőlt el, hogy megtartottuk az országunk kétharmadát!
Miénk lesz a Kánaán!

Névtelen Lélek ír.

Az a gravitációval induló meteorit éppen azzal a fénnyel egyezik meg, ami a fényjelenség lesz december 21.-én! Greenwichi idő szerint 5 órakor keletkezik oda, ahol a tengert eléri az ország, a fénye, a Fénykoronátokat szimbolizálja.
Az Isten, a ti földeteket megáldotta, a fényeivel megajándékozta, és az erejével erősíteni fogja a ti lelketekkel együtt.
Legyetek barátok, akik szeretik, segítik egymást, és akkor az Ég rátok szórja az ő erejét is, hogy fent és lent, erősítve legyetek.
Azokat a szerteágazó kisebb földterületeket, amiket az idegenek megszereztek, az Isten a térképéről kitörli, csak a tiéteket rajzolja rá, akikért az Élet született meg, akik az életet szülik meg, a jövőt a lelkek szerteágazó sugarával szentté koronázzák.

Drága Testvéreim, Örömünnepek következnek, a karácsonyi Jézus szép, szerető szavai szálljanak egymástól egymásig, a világot betölti a ti szerető, összetartozó létetek, a ti csodás országotok, aki a világ segítője lesz!
Sok szép szóval indítalak el, hogy átragyoghassa a ti szívetek erejét, aki visszaragyogja a világnak a szíve örömét.

MÉG EGYSZER MEGKÖVETLEK A SOK SZOMORÚ SZÓÉRT, AMIBEN HAZAÁRULÓNAK NEVEZTELEK BENNETEKET!

Drága gyermekeim, azért bántottalak, azért szidtalak, azért okoztam a büszkeségetekre csapást, mert tudtam azt, hogy csak így menthetlek meg benneteket! Mert a jó szülő is tudja, amikor bántja a Gyermekistenét, hogy a sors, amit ő előre lát, az utat megszakítaná, és ezért dorgál, de a szeretete ezekben az órákban, a legszigorúbb percekben a legtökéletesebb.
Ezért bántottalak és is, hiszen láttam a sorsotokat akkor, ha ez a haza elveszett volna!

Drága Testvéreim! Ebben az új életetekben a szívemet helyezem elétek, a gondolataim szőnyegén eljuttok a Kánaánotok kapujához! Csak menjetek! Meg ne álljatok útközben, valami utcai mutogató árúját nézegetni! A tiéteket ti készítitek el, a szívetekből kinőtt új, tiszta szép kezetekkel szövitek azt a fátylat, azt  a szőnyeget, ami az Isten útján az Istenhez vezet benneteket. A ti utatokká válik ez az út, a tiétek, nem léphet rá senki, csak akkor, ha veletek szeretne menni, a szeretet áldásából részesülni. Azt vihetitek, annak megmutathatjátok, hogyan is kell Kánaánt csinálni, boldogságot, gazdagságot, örömöt, a lélek áldásos terveivel.
Az én segítségem folyamatos lesz, az én adományom a legcsodálatosabb kincse lesz a földnek. Gyertek, ne féljetek, már nem kell félni! Semmi baj! Elmúltak a fájdalmak, elérkeztek a boldog szép napok!

Áldásom adom erre az útra, veletek megyek, hiszen egyek vagyunk, az út a Világmegváltás útja, a Szeretet a világmegváltás drágaköve, amit elosztunk, hiszen annyi darabra tud hullni, ahány emberrel találkozunk.

2012. december 9.
Névtelen Lélek ír
Meg kell mondani az embereknek, hogy a Kánaán csak egy lehetőség! Olyan, mint egy terített asztal, amiről az ételeket meg lehet enni. De a hitetlenségetek által ne gondoljátok azt, hogy ez a gazdagok terítéke, ti meg álltok a székeik mögött, hogy kiszolgáljátok őket. Ez a ti asztalotok, a ti széketek, üljetek le, és megkezdődhet az ünnepi ebéd.
De ti, akik az isten Kiválasztottjai vagytok, nem cselédekkel főzettétek meg az ételeiteket, hanem ott voltatok a konyhában a segítőitek mellett, együtt csináltátok, és az ebéd is együtt lesz elfogyasztva, üljön le mellétek a koldus, és a szegények tömege, mert sok az az étel, és jobban esik a falat, ha többen esznek.
Az asztalotok terítve van, minden reggel, délben és este, de nincs rajta semmi akkor, amikor a munka ideje van. Akkor dolgozzatok, teremtsétek elő az ételre valókat és ne össze-vissza rágcsáljatok mindenféle rossz eledelt, hanem abból, amit termeltetek, amit a telkeiteken vetettetek, amit nem mérgeztetek,abból készüljön el az étel, amit az étkezés idején megáldotok, és a testetek áldására elfogyasztjátok.
Drága Testvéreim, az idő elérkezett! A következő év sok-sok munkája által elkezdődik az idő, amikor termeltek, de az étkezés idejére megérkeztek, mert akkor pihenni, enni, beszélgetni kell, megbeszélni a nap terveit, és megvetni az ágyat az éjszaka termékeny álmaira, hogy másnap frissen elindulhassatok arra a munkára, ami szintén áldva van. Amit jobban fogtok szeretni, mint egy rossz filmet, mert ott dolgoznak a barátaitok, a gyermekeitek, a szerető szomszédjaitok. A nevetéseteket visszaverik az erdők, a hegyek, hogy boldogság zengje körül az Isten legkedvesebb gyermekeit.
Az Üzeneteimből írjátok ki azt, amit el kell kezdenetek, a kérdéseiteket folyamatosan tegyétek fel, tartsátok a kapcsolatot, mert én azért vagyok, hogy segítsek, de csak annak tudok segíteni, aki elfogadja, és amit nem ért, azt megmagyarázom. Segítek könnyebbé tenni a munkátokat, és az öröm, ami az Ég szentjeinek a szeretetét hozza le, azt szétszórom, hogy kikeljen, akár a magok, akár a szép szavak, akár a gyönyörű álmodások. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról