A meditáció fontossága a mai időkben!


Az áthangolódás az új tudatosságra megkezdödött!


A spirituális fejlődésünk egy új szakaszba lépett az idei évben. Akik képesek voltak tudatos döntést hozni, vagy akik csak ezután hozzák majd meg a felemelkedés melletti tudatos döntést, azok számára megnyílik a felemelkedési szupersztráda, ahol az eddig szemlélődés és “ráérős nézelődés” helyett hiper-sebességre kapcsoljuk járművünket.

Sokan, köztük én is tapasztaljuk, hogy a tanulás eddig megszokott módszerei egyszerűen nem működnek már. Az eddigi könyvekből és évekig tartó iskolai képzésekből álló személyes fejlődés egyre inkább olyanná válik, mint a füstjelek, vagy a postagalamb az internet korszakában. Ez a hasonlat nagyjából le is fedi a valóságot ezzel kapcsolatban.
Ha az eddigi válaszok már nem elégítenek ki!

Ha úgy érzed, hogy képtelen vagy könyvekből tanulni és az eddigi válaszok már nem elégítenek ki, feltéve, ha egyáltalán kapsz most bárkitől, bármiféle hiteles választ, beleértve ezeket a leveleket is, akkor az nem a véletlen műve. Elérkezett az idő, amikor a saját kérdéseidre adott a saját válaszaid kerülnek a fókuszba. Ezeket a válaszokat, azonban nem tudod gondolkodással, beszélgetéssel, vagy bármilyen más racionális módon megtalálni.

A válaszok, amiket jelen pillanatban keresel és amik teljes egészében készen állnak a veled való találkozásra csak egy a mostaninál kiterjedtebb “hiper-valóságban” nyernek értelmet kizárólag a saját energetikai rendszereden keresztül. Eljött az idő, amikor már az sem biztos, hogy tudok neked tovább segíteni a levelekkel és az üzenetekkel amiket megírok.
KIÁLTVÁNY az emberiség számára

Gondolom azt már te is észrevetted, hogy az utóbbi időben teljesen megváltozott az üzeneteim tartalma és ez nem véletlenül van így. Amiket most és az elkövetkező időkben küldeni tudok neked azok FELHÍVÁSOK és KIÁLTVÁNYOK az emberiség számára, hogy az áthangolódás időszaka megkezdődött.

Az áthangolódás a felemelkedési folyamat természetes része. Egy a mostaninál sokkalta kiterjedtebb “hiper-valóság” készen áll rá, hogy a tudatoddal ráhangolódj. Ez az új tudatosság a Földet körülölelő és évek óta készen álló Krisztus Tudat Háló, amin keresztül  csatlakozunk az Univerzumot felölelő Egységes Tudatmezőhöz. 
A MINDENSÉG új korszaka elkezdődött

Ez nem csak az emberiség új korszaka, hanem a MINDENSÉG számára kezdődő új időszámítás is melynek során az UNIVERZUMBAN élő minden létező egy közös EGYSÉGES TUDATMEZŐBEN egyesíti az eddigi teremtés és a MINDENSÉG LÉTEZÉSÉNEK minden tapasztalatát, azért, hogy azokat a most kezdődő Tudatos Teremtés révén az UNIVERZUMBAN létező egyének saját álmainak tapasztalatával gazdagítsa, amire az eddigi teremtésben nem volt példa.

Az eddigi teremtés véges kreativitással bírt, míg a felemelkedési folyamathoz felnövő létezők az UNIVERZUM minden pontján végtelen kreativitással rendelkeznek. A teremtés és a MINDENSÉG új időszámítása az egyéni teremtő kreativitás megtapasztalása és tapasztalatainak összegzése az egységes tudatmezőben, ami nagyon profán hasonlattal élve olyan, mint az Internet. Ebben a tudatmezőben fog száguldani a mostani emberi tudatod is azért, hogy a MINDENSÉG tapasztalatait saját egyéni álmaid valóra váltásával gazdagíthasd.
Ha akarod képes leszel befogdani mindezt!

Azt mondod, hogy egy végtelenül idealista, utópisztikus világkép? Igen az, de ez az az irány, ahová az UNIVERZUM minden létezője fénysebességgel tart beleértve az emberiséget is.

Ahhoz, hogy képes legyél tudatosan csatlakozni ehhez a folyamathoz a tudatod áthangolására van szükség, aminek az egyik legjobb eszköze a napi meditációs gyakorlat. Természetesen nem hagylak ezzel egyedül, mert már készül a segítség azok számára is, akik jelen pillanatban úgy érzik, hogy még saját magukkal, a saját életükkel sincsenek tisztában. 
Ez az a pont, ahová most vissza fogunk nyúlni és az új tudatosság eszközének segítségével ráhangoljuk a tudatodat önmagadra, hogy felismerd a saját energiáidat és képes legyél megkülönböztetni azoktól a játszmáktól és hatalmi drámáktól, amik között az eddigi életed élted.






Kapu a kvantumvalóság felé

A napi meditációs gyakorlatom során általában kérdéseket teszek fel a MINDENSÉG számára. Bekapcsolódom az Egységes Tudatmezőbe, ami a MINDENSÉG nagy információs szupersztrádája. Olyan ez, mint az internet, csak itt a tudatod képes a másodperc tört része alatt bárhová eljutni a VILÁGMINDENSÉGBEN. A legutóbbi kérdésem arra vonatkozott, hogy miért fontos a meditáció az emberiség számára a jelen pillanatban. A válasz, amit kaptam rendkívül érdekes volt, de igényel némi bevezetőt.
A fény egyszerre részecske és hullám

Ha tanultál vagy olvastál már valamit a fény természetéről, akkor azt is hallottad, hogy a fény rendkívül érdekes módon kettős természettel rendelkezik. Egyrészről “olyan”, mint az anyag, tehát részecske jellegű tulajdonságokat mutat, ha a tudósok ilyen formában vizsgálják. Más részről pedig olyan, mint a rádióhullámok, vagyis hullám természetű, abban az esetben, ha a tudósok ebben a formában tekintenek rá. Vagy az egyik, vagy a másik természetét mutatja, attól függően melyiket vizsgálják, de az igazság az, hogy egyszerre részecske és egyszerre hullám természetű is.
Az ember egyszerre anyagi és szellemi

Nincs ez másképp velünk emberekkel sem. Van egy anyagi testünk és az életünk jelentős részében ez tudatosodik bennünk a leginkább, de nem csak anyagi, vagyis részecske természetünk van, hanem szellemi természetünk is. A lélek a kettő közti közvetitő "közeg".  Ha úgy tetszik, akkor ez a mi hullámtermészetünk. Az igazság azonban az, hogy itt a földön egyszerre vagyunk részecske és hullám természetű lények. Ahhoz, hogy képesek legyünk tovább fejlődni meg kell ismernünk a lényünk megfoghatatlan “hullám” oldalát is. Ahová tartunk a felemelkedésünk során, ott a részecske és a hullám természetünk egyszerre van jelen és nem különválasztható többé csakúgy, mint a fény esetében, hiszen mi magunk is fénylények vagyunk.

Még a testünk is fényből van, bár ez most elég hihetetlenül hangzik gondolom. Azt a valóságot, ahol a részecske és a hullám természet nem elválasztható többé kvantumvalóságnak hívjuk, hiszen a fény is kvantumokból áll. Ebben az új valóságban mindannyian egy-egy egyéni kvantumot alkotunk ahol egyszerre vagyunk anyagi és szellemi természetűek, és ez a kettő többé nem választható el egymástól. Ha minden kvantum egyéniségre egyszerre tekintünk, akkor pedig egységes fényt, vagyis egységes tudatmezőt alkotunk majd.

Ennyi  bevezető után pedig jöjjön a MINDENSÉG egységes tudatmezejéből származó üzenet arról, hogy miért is olyan fontos a meditáció ebben a folyamatban 
Íme, a MINDENSÉG üzenete a meditáció fontosságáról!

"A meditáció kapu a tudat számára, az ésszel fel nem fogható és meg nem érthető a világ felé. Az ésszel felfogható világ, egy nagyon szűk morzsája a létezésnek. Ahhoz, hogy a tudat képessé váljon az utazásra - ami az új tudatosság alapvető természete - el kell engednie a racionalitás partjait is. Ki kell hajóznia a megfogható világ kikötőjéből, hogy útnak induljon az univerzum végtelen egységtudat óceánja fele. Ez az utazás tökéletesen irracionális a ti világotok szavaival, ezért szükség van rá, hogy a racionális tudat képes legyen félre állni az útból.

A meditáció, az emberi tudatod hullám természetéhez közelít téged, a jelenlegi paradigmában, amit előbb fel kell fedezned, mielőtt a kvantum valóságba belépnél. A legtöbben csak a részecske természetüket ismerik és fogadjak el egyetlen létezőként, de mivel most, mind a részecske, mind a hullám természet, megszűnik létezni, miközben egységkvantummá változik, ami az egységes tudatmező, alapvető építő eleme, ezért a jelenlegi valóság széthullani látszik, pedig csak dimenziót vált.




A dimenzióváltás előkészülete, a két fajta természet integrációja egymással. Mivel a részecske természet, magától értetődő a jelenlegi tudat számára, ezért szükségszerű, hogy a hullám természetével is megismerkedjen, csak így lehetséges az integrálódás és dimenzióváltás a kvantum valóságba. Később nem lesz szükség meditációra, hiszen a tudat folyamatos élő kapcsolatban lesz minden létezővel az egységes tudatmezőben, de addig, ameddig ez létrejön, az áthangolódás egyik legjobb eszköze a meditáció, vagyis a kapu a kvantnumvalósag fele."



Forrás:  Schilling Péter http://szammisztika.com//index.php?option=com_myblog&show=Kapu-a-kvantumvalosag-fele.html&Itemid=33

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az űr végtelenjét behálózó élet fejlettségi fokáról