DNS változások, hogyan kezeljük őket?


ÉLHETŐ LÉT 
Mindenkit érintő biológiai különlegesség  
DNS változások, hogyan kezeljük őket?
 
DNS változások, hogyan kezeljük őket? A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat DNS és sejt változásokra.
Az interjút Patricia Resch készítette.

Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki.
Patricia Resch: Kedves Berrenda, kérem meséljen nekünk valamit magáról.
Berrenda Fox: Doktori fokozatot szereztem pszichológiából és különféle természetes gyógymódból. Európában folytatott tanulmányaim során a médiába is bekerültem, és ezt a mai napig csinálom film-management formájában. Mint tudja, a FOX Televízió Hálózatnak dolgozom. Munkánkkal azt szeretnénk, ha az emberek megértenék a földönkívüli lényeket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik. Legismertebb sorozataink a X-akták".
Patricia Resch:  Miféle változások mennek végbe jelenleg a földön és ezek a változások milyen hatással vannak a testünkre?
Berrenda Fox: Azóta, hogy kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából, történtek olyan nagyobb változások, mutációk, melyek a genetikus kutatók szerint még nem teljesedtek ki. Évekkel ezelőtt Mexikó Cityben tartottak egy világszínvonalú genetikai konferenciát, melynek fő témája a DNS változás volt. Evolúciós változáson megyünk keresztül és fogalmunk sincs arról, hogy mivé változunk.
Patricia Resch: Miként változik a DNS-ünk?
Berrenda Fox: Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. Arra jöttünk rá, hogy újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS szál csavarodik spirál alakzatban. Azt gondolom, hogy idővel 12 helix fog kifejlődni.(My comment: ez sztem azért is érdekes mert több médium is azt az infót hozta le, hogy a DNS-ünk 12 SZÁLU, de csak 2 szálat látunk mert ezek vannak a fizikai, 3 dimenziós világban. A többi nem 3 dimenziós, ezért nem látjuk- de, eljön az idő, amikor látni fogjuk. Illetve azt is leírják, hogy a felemelkedés során, ahogy egyre tudatosabbá válunk, aktiváljuk a nem 3D-s DNS szálainkat.) Az elmúlt időszakban, ez kb. 5-20 év, egy folyamatos mutáción mentünk keresztül. Ez a tudományos magyarázat. Saját fajunk mutációja jön létre, melynek végtermékét még nem ismerjük. A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban. Ennek ellenére az emberiség sejtszinten folyamatosan változik. Jelenleg 3 gyerekkel dolgozom együtt. Nekik 3 DNS helixük van. A legtöbb ember erről tud, ezt érzi is. Sok vallás, mely hirdeti a változást, tudja, hogy maga a változás többféleképpen fog végbemenni. Tudjuk, hogy ez egy pozitív mutáció, ettől függetlenül pszichikailag, mentálisan és érzelmileg ez lehet, félreérthető, vagy hangozhat rémisztően.
Patricia Resch: Ezeknek a gyerekeknek vannak olyan tulajdonságaik, amik eltérnek a többi, átlagos gyermekétől?
Berrenda Fox: Ezek a gyerekek képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztülvinni a szobán, képesek puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba. Telepatikusan kommunikálnak. Ha ismerné ezeket a gyerekeket, azt gondolná félig angyali, félig emberfeletti lények, de nem azok. Szerintem olyan teremtések, amilyenekké az emberiség fog változni az elkövetkezendő évtizedekben.
Patricia Resch: Ön szerint ez a változás mindannyiunkban végbe fog menni?
Berrenda Fox: Úgy tűnik azok az emberek, akik 1940 előtt születtek, nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak valamihez, ami a következő generációknak esélyt ad arra, hogy kifejlődjön bennük egy újabb DNS helix még életükben. A legnyilvánvalóbb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink. Részben pont emiatt végzek kutatómunkát immuntesztekkel és immunkezelésekkel. Vannak olyan felnőttek a tesztelt emberek között, akiknél valóban kialakult egy újabb DNS helix. Sőt olyan is van, akiknél kialakult egy harmadik is. Ezeknél az embereknél jelentős változások álltak be a tudatban és a fizikai testben. Szerintem növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése. Azoknak, akik idősebbek és szeretnének változni, sok fizikai változáson kell keresztül menniük.
Patricia Resch: Mitől áll be változás a szervezetünkben, ha normális, kétszálú DNS-el születünk?
Berrenda Fox: Legkönnyebben egy virussal érhető el a DNS mutáció. Ebből következik, hogy a vírusok nem csak rosszak lehetnek! A vírusok csakis élő szöveteken élnek meg. DNS vírusok pl. az Epstein-Barr vírus, vagy a Herpes X6. A retro HIV vírus nem DNS vírus. Ez a vírus, ahelyett hogy változtatná a testet, feléli. Azok az emberek, akik átmennek ezen a folyamaton, többnyire homlokegyenest megváltoznak. Hivatást változtatnak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Meglehet, néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, a testük; könnyebbekké, egészségesebbé válhatnak, amivel a következő generáció tagjai lehetnek. Az angyalok, melyek láthatóak a jelei annak, hogy fejlődünk. Szerintem 2012-ig van időnk, hogy befejeződjön ez a folyamat.
Patricia Resch: Milyen más változásokra számíthatunk még?
Berrenda Fox: Nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel megtanulni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ez viszont nem fog spontán végbemenni, harcolni kell érte. Ezért háborúzunk annyit; ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, ezért nem működnek a kormányok. Egy csomó régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van. Azok, akik azt választottuk, hogy most éljünk, mi vagyunk az új fajok előfutárai. Ez a faj is ember, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Mi külön segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől, hogy meg tanuljunk befelé figyelni. Minél mélyebbre sikerül menni önmagunkban, hogy meghalljuk a belső hangot, annál jobban ráhangolódhatunk a végbemenő változásokra.
Patricia Resch: Milyen mellékhatásai lehetnek ezeknek a változásoknak?
Berrenda Fox: A sejtszintű változásokkal előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem is vagyunk itt. Érezhetjük magunkat kimerültnek, mivel a szó szoros értelmében megváltoznak a sejtjeink és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre koncentrálni, mivel valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át. Gyakoriak a fizikai fájdalmak, melyek a test bármely részén jelentkezhetnek, és ezeknek a fájdalmaknak nincs különleges oka. Sok ember érezheti úgy, hogy kezd megőrülni. Ha elmennek orvoshoz, az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, mert az orvostudomány nem foglalkozik az energetikai testtel. Mivel a csakrák a belső elválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők hormonális változásokon fognak keresztül menni. Előfordulhat, hogy minden ok nélkül el kezdenek sírni, mivel a sírás növeli a hormonszintet. Sok nő hamarabb éri el a klimaxot, mivel felgyorsulunk. A férfiak frusztráltabbak lehetnek, mivel megszokták az aktívabb életformát. Érezhetik, hogy nőies oldaluk egyre többször megnyilvánul, mivel az az intuitív oldalunk. Az elmúlt 20-30 évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre és egyre több új technika születik azóta is. Felgyorsultunk és hihetetlen mértékű érzelmi munkát végzünk rövid időtartam alatt, olyan mennyiségűt, ami régebben évezredeket tett ki.
Patricia Resch: Hogyan kezelhető egy olyan valaki, aki ilyen változásokon megy keresztül?
Berrenda Fox: Egyénekkel foglalkozom, és nem betegségeket kezelek. A szó a latinban nevelőt jelent. Csakis akkor lehet hatékonyan gyógyítani, mint igaz gyógyító, ha megfelelő segítséget nyújtunk az egyéneknek, ha biztosítjuk őket arról, hogy minden, ami velük történik valós. Hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a „negatív" tünetektől a kezelések során. Először elrendelek egy immun-tesztet, ami máshol nem bevett szokás. Ez egy laboratóriumi vérvizsgálat, amit egy speciális, jól felszerelt kutató laborban végeznek el. Aztán én magam mondom meg a páciensnek az eredményt. Ez úgy működik, mint egy térkép, amin követhetők a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. Bár én vagyok a gyógyító, mégis csak egy eszköz vagyok a személyes gyógyulási folyamatukban. Erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, látják a térképet, hogy mi megy végbe a testükben, mi az, ami hatással van a tudatalattijukra. A kulcs az, hogy az egyén felelősséget kap és önmaga dolgozik a gyógyulásért. Segédeszközként nem szokványos dolgokat használok. Organoterápiával (gyógykezelés állati nedvekből előállított szerekkel) dolgozok, ami Európai mirigyszerű kezelés, mely segítségével felépül a hormonrendszer, hogy képes legyen befogadni a DNS változásokat. Homeopátiás kezeléseket is végzek. Ezzel dolgozom az energetikai testen. Használok vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá végzek hideg lézer terápiát. A terápia teljes mértékben az egyén szükségleteitől függ. Abból, amit csinálok, szinte már minden bejáratott módszer, az előttünk járóknak köszönhetően. Ők, akik bejáratták ezeket a módszereket, más naprendszerekből valók, olyan rendszerekből, ahonnan mi is érkeztünk, hogy segítsünk ennek a bolygónak az átalakulásban.
Patricia Resch: Ön szerint hogyan halad a munkájával?
Berrenda Fox: Hídként, vagy átmenetként tekintek a munkámra. Tudományosnak és művészinek tartom. A gyógyítás egyszerre művészet, és tudomány. Ha csak tudományként működne, vagy csak művészetként, az nem lenne elegendő a teljes felépüléshez. Nem hiszem, hogy egész életemben gyógyítani fogok, mert hiszek abban, hogy meg fognak szűnni a betegségek. Amint tudatos lényekké válunk, megszüntetjük a betegségeket és a szenvedést.
VÁLTOZÁSOK A DNS-BEN ÉS A FIZIKAI TESTBEN, ÉS KEZELÉSÜK
-„Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkéből, melynek címe 'The Bigger Picture”
- A DNS változás néhány tünete:
-        Influenzaszerű tünetek:- láz, izzadás, ízületi fájdalmak, stb., melyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem.
-        Migrénes fejfájás: komoly fájdalmak, amik fájdalomcsillapító bevételével sem enyhülnek.
-        Időnkénti hasmenés.
-        Időnkénti orrfolyás - tüsszögéssel, általában 24 órán át tart, de nem megfázás, és nem szénanátha.
-        Szédülés. - Fülzúgás. - Erős szívdobogás.
-        Érezhetjük, hogy remeg az egész testünk, főként éjjel, nyugalmi állapotban
-        Erős izomfájdalmak, további fájdalmak a testben, gyakran a háton.
-        Zsibbadás a karokban, kezekben, lábakban.
-        Izomgyengeség főleg a kezekben, a vérkeringésben végbemenő változások miatt.
-        Időnkénti légzési nehézségek és/vagy hangos légzés, főleg nyugalmi állapotban.
-        Megváltozott immunrendszer.
-        Nyirokrendszer-beli változások.
-        Fáradtság érzet, kimerültség kisebb erőkifejtéstől is.
-        A szokottnál nagyobb és gyakoribb alvásigény.- Körmök és a haj szokottnál gyorsabb növekedése.
-        Indokolatlan depressziós állapotok.
-        Hatalmas erkölcsi tisztaság érzete.
-        Feszültség, aggodalom és magas stressz szint
-        mivel érezzük, hogy valami történik, de nem tudjuk mi az. 
A tünetek közül néhány egész nagy számban fordul elő. Sokan ijedtükben orvoshoz, kiropraktőrhöz, gyógynövényekkel foglalkozó szakemberhez stb. szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk. És ez meg is felel az igazságnak, mivel ezek a tünetek mind átmeneti jellegűek, a bennünk végbemenő lelki változást jelzik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A máj- és epehólyag-tisztítás technikája

AZ ANTROPOZÓFIA KÖRVONALAI

Jézus tiltott tanításai